Hoe maak je een High School leraar te worden

Heeft u altijd van bijna alle individuen, wanneer je op school? Zozeer zelfs, dat je wilde complexe verschijnselen of moeilijke sommen en stellingen uit te leggen aan uw vrienden op een eenvoudiger manier, die zelfs je leraren niet kon doen? Heb je waarschijnlijk een ideale persoon om een ​​school leraar te worden. Als u denkt hetzelfde over jezelf en zijn begiftigd met eigenschappen van een goede leraar, maar heb geen idee over hoe je een middelbare school leraar te worden, dan moet je dit artikel leest.

High School Teacher Eisen

Naast de liefde voor kinderen en passie voor het onderwijs, moet u een aantal fundamentele eisen te voldoen om leraar te worden. Hieronder zijn enkele van de stappen die u zullen helpen bij het proces van het worden een leraar:
Stap # 1: Get A HBO
Dit is een van de meest belangrijke stap en elementaire stap die de stichting van de onderwijscarrière vormt. In elke staat, is het verplicht voor een leraar om ten minste beschikken over een bachelor’s degree. Voor betere vooruitzichten, is het raadzaam om uw bachelors te voltooien in het onderwijs of het voortgezet onderwijs. Terwijl de selectie van de majors zorgen ervoor dat u de onderwerpen die u wilt leren in de toekomst en expertise te krijgen inch te selecteren

Stap # 2: Voltooi de stage
Bij het invullen van de academici, heb je ook de nodige stage programma dat lijkt op een veldwerk te voltooien. Het stageprogramma gaat over het algemeen onderwijs voor bepaalde uren in een van de plaatselijke scholen. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw studieadviseur want er zijn verschillende regels en verschillende aantal uren per instituut. Deze stage is meer als practica, waar je meerderen zullen uw prestaties en kwaliteit u dienovereenkomstig te observeren.

Stap # 3: Get A Master’s Degree
Sommige scholen de voorkeur aan leraren te huren met master diploma en dus is het beter om te voltooien uw master in het voortgezet onderwijs. Voor na afstuderen u kunt toepassen voor enkel onderwerp onderwijs geloofsbrieven. Het kan zijn dat om te verschijnen voor het toelatingsexamen te worden gekwalificeerd voor de post afstudeertraject. Afgezien van dit, zullen er bepaalde standaard tests en cursussen die je moet voltooien om in aanmerking te komen voor de master opleiding. U kunt voltooien uw meesters tegelijk, zelfs na het krijgen van een baan.

Stap # 4: Verkrijg een leer Licentie
Het verkrijgen van onderwijs licentie is een must, hoewel alle particuliere scholen niet om vragen. Maar de overheid beheerde scholen huren leraren alleen met vergunning. Om deze licentie te krijgen, meestal, moet je om te verschijnen voor een toelatingsexamen waar uw vaardigheid in het onderwijs en gespecialiseerde onderwerp onderzocht. Er kunnen aanvullende en alternatieve regels en voorschriften, en manieren om het onderwijs licentie te verkrijgen in elke staat die je hebt om uit te vinden.

Stap # 5: Bereid uw CV
Een middelbare school leraar CV moet zorgvuldig worden opgesteld. Markeer al uw krachten en expertise samen met uw stage record en werkervaring, indien van toepassing. Zodra u de voorbereiding van de CV, te sturen naar verschillende scholen in de omgeving waar u een baan te krijgen. Of upload je CV on the job sites en wacht tot het interview oproepen. Ondertussen kun je als vrijwilliger in een school gewoon om wat handen te krijgen op de opleiding.

Stap # 6: Get On the Job
Misschien krijg je veel baan in het onderwijs mogelijkheden, zodat u kunt kiezen voor een van de scholen of instituten die je graag zou worden geassocieerd met. Maar, controleer of uw carrière groei is veelbelovend in die school. U kunt ook zijn dat u bepaalde lerarenopleiding aangeboden door het instituut voor enkele maanden, waarna u kunt gaan werken als een full-time docent ondergaan. Na enkele jaren van ervaring, kan u een aanvraag voor PhD die ervoor zorgt dat uw academische reis compleet en zal ook u een betere en goedbetaalde banen.

High school lerarensalarissen zijn onderhevig aan wijzigingen als per elk school, staat, en het aantal onderwerpen die je kunt leren. Maar het uitgangspunt gemiddelde middelbare school leraar salaris valt ergens tussen de $ 30.000 tot $ 40.000 per jaar. Met ervaring je salaris zal blijven toenemen. Dus beginnen met de voorbereiding op een middelbare school leraar te worden van nu en krijg de beste baan ooit!

Bank Teller Taken
Best Night Jobs
Becoming een notaris
Beste Betalen Vacatures voor mannen
Internet van huis zonder Investment
Beste manier om een ​​baan zoeken
Kindergarten Teacher Interview Questions
Benoeming Setter Job Description
High betaalde banen zonder diploma
Hoogste betaalde banen
Hoe te om Ace Uw Tweede Interview

Leave a Reply