Hoe maak je een Docent speciaal onderwijs worden

Onderwijs is altijd al een van de meest gereputeerde en erkende beroepen in de wereld. Het is tijd om een ​​quantum sprong van het geloof te nemen en leef je dromen. Als een leraar, in het bijzonder een speciale leerkracht is iets dat diep geduld en compassie voor kinderen, die je uitgedaagd in een of de andere manier vraagt. Als dit de vraag teistert je geest en je bent op zoek naar informatie met betrekking tot het proces van het worden een professionele speciale leerkracht, dan hebben we verzameld een aantal essentiële informatie over hetzelfde.

Becoming een Leraar bijzonder onderwijs
Er is niet veel verschil in het proces van het worden een speciale leerkracht dan een ander type van leraar.

Is het je roeping?
Ken jezelf goed voordat je zelfs denken aan het invoeren van dit beroep. Zoek uit wat de bron van motivatie voor u om deze beroepsgroep aan te sluiten. Wilt u een significant verschil in het leven van kinderen die speciaal onderwijs te maken? Heeft u het geduld en begrip om deze kinderen te accepteren zoals ze zijn, en het werk aan hen te onderwijzen? Bent u bereid om vereiste opleiding te nemen voor dit beroep? Dit zijn een aantal vitale parameters om na te denken voordat je dromen tot het nemen van het beroep van een speciale leerkracht.

Aangezien elke dag komt met veel uitdagingen, moet je bereid zijn om hard te werken en creatief in het omgaan met kinderen. Niet gewoon een wishful thinking over het onderwijzen van gehandicapte kinderen, omdat bepaalde incidenten verplaatst je hart. Aparte emoties uit de uitvoerbaarheid. Je moet begrijpen dit beroep goed en dan alleen moet u in het. Honderden mensen verlaten hun goedbetaalde banen alleen maar om een ​​leraar te worden. Dus als je iemand bent die voelt je hebt eindelijk de roeping gevonden voor jezelf, dan vooruit te gaan en te verlichten leven van gehandicapte kinderen. Het is een prestatie die boven elke materiële bezigheden.

Educatieve Vereisten
Een bachelor’s degree in het speciaal onderwijs, dat is heel populair tegenwoordig in diverse hogescholen en onderwijsinstellingen wordt algemeen aanvaard als een goede mate voor aspirant speciaal onderwijs. Echter, moeten deze uitgroeien tot de eenvoudigste manier om te worden leraar weten noteer dit punt. Het is niet nodig om een ​​bachelor’s degree in het onderwijs alleen. Maar het is belangrijker dat je weinig certificeringen te hebben en in verband met onderwijs aan kinderen met speciale behoeften. Meer informatie over de Hetzelfde kan worden bereikt door toe te treden lidmaatschap van gerenommeerde organisaties als, Nationale Vereniging van Speciaal Onderwijs Leerkrachten, dat is een sterk netwerk van professionals in hetzelfde beroep in de VS. Ook Learning Disabilities Association of America, is ook een grote bron te vinden over diverse certificeringen. Bijna alle hogescholen die bachelor’s degree in het speciaal onderwijs te bieden, ook certificeringen aan studenten. Ik citeer uit het Nationale Vereniging van Speciaal Onderwijs Leerkrachten website,

Door middel van een overeenkomst met de American Academy of Speciaal Onderwijs Professionals (AASEP), NASET leden hebben nu de kans om AASEP Board Certification te bereiken in het speciaal onderwijs (BCSE) op een aanzienlijk lagere vergoeding. Bovendien zijn informatie over licentiestatus voor speciaal onderwijs in alle 50 staat in de VS en een aantal professionele ontwikkeling cursussen ook online geplaatst op de officiële website van NASET.

Vandaar dat de bottom line is tot het nemen van een aantal cursussen met betrekking tot behoeften van speciale kinderen. Toekomstige leerkrachten, tijdens hun onderwijs jaren wordt verwacht dat zij cursussen in diverse onderwerpen met betrekking tot wet-en juridische aspecten van onderwijs aan kinderen met speciale behoeften.

Verschillende landen hebben echter verschillende opleidingseisen, de noodzaak van de graad bachelor en een goede specialisatie cursussen in het speciaal onderwijs of aanverwante onderwerpen is van vitaal belang. Zelfs tijdens hun opleiding jaren vele hogescholen hebben programma’s waarin potentiële speciaal onderwijs zijn verplicht om leerlingen die speciaal onderwijs. In de meeste staten, toekomstige leerkrachten leren de leerlingen met speciale behoeften bij hun cursussen komen tot een einde. Dit geeft studenten een gevoel van de baan wat erg belangrijk is. Praktische kennis van het onderwijzen van kinderen met cerebrale parese, bijvoorbeeld, is veel belangrijker dan alleen maar het lezen over het theoretische aspect van het onderwijs. Per cursus eisen, aspiranten ook om te leren over fysiotherapie, logopedie activiteiten en oefeningen voor kinderen. Na mate bachelor, veel staten vereist geavanceerde graden als associate degree, na afstuderen graad en dus studenten moeten niet denken dat er een einde komt aan het leren op dit gebied. Hoe meer gekwalificeerde je, beter zijn de kansen op groei.

Na voltooide studies en het hebben van een opleiding ervaring, aspirant speciaal onderwijs moeten assessment tests te nemen aan leraren competentie examens en enkele verklaringen betreffende vacatures voor leraren volgens de heersende wetten van de Staat. Licenties van uw respectieve staat volgens de wetten, regels en voorschriften wordt beschouwd als een van de meest cruciale onderdelen van het document voor u om dit beroep officieel in te voeren. Sommige staten bieden zelfs mensen van verschillende achtergronden om hun ervaringen van het onderwijs speciale kinderen door bepaalde alternatieve programma’s en trainingen te delen. Toekomstige leerkrachten op dit gebied kan verdienen ergens tussen de $ 35.000 tot 70.000 dollar, afhankelijk van verschillende factoren.

Begrijp dat het onderwijs leerlingen met speciale behoeften enorme hoeveelheid van hard werken en geduld vereist. In die zin is dit beroep is een van de moeilijkste taken in het onderwijs. Omdat kinderen met leerproblemen en fysieke problemen worden geconfronteerd laag gevoel van eigenwaarde problemen, een speciale leerkracht die vakkundig hun fysieke en emotionele problemen om te zetten in hun sterke punten, is een grote vereiste.

Dus, als je echt wilt een speciale leerkracht worden, dan hebben ton van geduld, begrijpen deze kinderen heel goed, hebben een groot hart, leren om hard te werken en geloven dat een juiste leraar kan het verschil in het leven van kinderen te maken. Je bezit zijn van dergelijke een geweldige locatie in het hart van de speciale kinderen en hun ouders die geen macht of positie van deze wereld ooit zal geven. Het is uw laatste roeping om te beslissen, als je echt wilt om de handleiding van de vele speciale leven. Denk over het!

Hoogste Betalen Beroepen
Forbes 10 Happiest Jobs
Selling Yourself: Maar Echt waar!
Universitair docent Salaris
Presentatie Ideeën voor Interviews
Best Jobs in Amerika 2012
Loss Mitigation Specialist
Kaakchirurg Salaris
Medische Carrière Lijst
Entry-level goedbetaalde banen
Disney Tops Lijst van Beste plaatsen om te beginnen Career

Leave a Reply