Hoe maak je een Diplomat Word

Een diplomatieke carrière bewandelt een lange en moeilijke weg, maar is zeer de moeite waard in termen van een profiel, geldelijke voordelen, en politieke machten. Er zijn twee definities voor een diplomaat, ‘een officiële bezig met internationale onderhandelingen’ en ‘een persoon die tactvol met anderen omgaat’. Beide definities eigenlijk samenvatten wat een diplomaat is en wat er verwacht wordt van hem / haar. Omdat het een diplomaat is geen nieuw concept, tijdens de oudheid keizers zou sturen gezanten of vertegenwoordigers van de staat om de handel en de militaire alliantie vast te stellen, en ervoor te zorgen dat de belangen van de staat beste werd geserveerd. Heden diplomaten te hetzelfde doel te dienen, worden ze benoemd door de staat te vertegenwoordigen en diplomatieke relaties op te bouwen met andere staten te helpen een verhandelbaar relatie tussen twee staten op te bouwen, terwijl de bescherming onderdanen alsmede belangen van de zendstaat. Als u graag naar de vertegenwoordigende gezicht van uw natie te zijn, dan is het noodzakelijk om te weten hoe je een diplomaat te worden.

Vereisten om een ​​Diplomat

Het Verdrag van Wenen bepaalt de gelederen van diplomaten, ambassadeurs, charge d’affaires, gezanten en ministers, en is een standaard voor de meeste landen accepteren dit verdrag. Traditioneel een diplomaat moet men lid worden van de Verenigde Staten Buitenlandse Dienst te worden. Om de buitenlandse diensten aan bepaalde criteria moet worden voldaan door de verzoekers, te weten join:
De aanvrager moet een Amerikaanse burger te zijn.
De persoon moet minstens 20 jaar oud zijn en niet ouder dan 59 jaar op de dag van indiening van de aanvraag.
Minstens 21 jaar oud en nog niet 60 op de dag van zijn benoeming als een Foreign Service Officer (FSO).
Moeten beschikbaar zijn op alle gegeven tijden voor de hele wereld opdrachten, met inbegrip van Washington, DC

Binnen de afdeling zijn er vele gespecialiseerde afdelingen, kijk in de Verenigde Staten officiële website om te begrijpen wat elke afdeling verwacht en de functionaliteit ervan. Deze zijn echter wettelijke criteria om een ​​deel van de Verenigde Staten Foreign Services te worden, maar er is meer.

Technisch is er geen opleiding of ervaring criteria om de buitenlandse diensten te sluiten, als een ingeschreven alleen de basis van de Buitenlandse Dienst Schriftelijk waar men is opgeleid op het gebied van de buitenlandse diplomatie, de actualiteit en de staat en internationale wetgeving. Het examen wordt jaarlijks gehouden met tal van eerdere aankondigingen. Een goede sterke pedagogische achtergrond (niet per se van een Ivy League universiteit), een goed sociaal record en een gretigheid om de natie te dienen doen te helpen bij de lijst van de aanvragers krijgen gefilterd. Alvorens op dit examen moet men op te poetsen verleden, het heden, de huidige toestand en buitenlandse zaken, als het examen onderwerpen die zeer divers dekt; Amerikaanse overheid en culturele zaken, management en economie, wereldgeschiedenis, de actuele internationale politiek.

Hoewel een vaardigheid in een of meerdere vreemde talen is geen criterium, zal het bijdragen tot een aanvrager de kans om geselecteerd te worden. Zodra de schriftelijke gewist is wordt het tijd voor een aantal mondelinge examens, die meer op de persoonlijkheidsrechten, oratorium en tactvol stijlen te controleren. Het wissen van de FSWE is een grote prestatie als een zeer klein aantal mensen erdoor te krijgen. Zodra alle examens zijn gewist, wordt een aanvrager onderworpen aan een gedegen achtergrond controleren. Onnodig te zeggen, moeten een goede staat zonder strafblad zijn je doel als je wilt krijgen in de buitenlandse diensten.

In bepaalde gevallen, Amerikaanse ambassadeurs en diplomaten maken geen deel uit van de Verenigde Staten Buitenlandse Dienst. Zij worden benoemd door de president en bevestigd door de Senaat. Deze diplomaten zijn meestal succesvol bedrijf advocaten, managers, buitenlandse zaken experts, analisten en professoren, en worden benoemd voor specifieke doeleinden. En, natuurlijk, het helpt om goede politieke pull.

Dus nu dat je weet wat het nodig heeft om een ​​diplomaat, en willen graag uw land te dienen in de best mogelijke manier, beginnen aan dit zeer bevredigende loopbaan.

Electronic Technician Salaris
Zwakte Interview Questions
Reden voor Leaving Huidige vacatures
Trauma Chirurg Salaris
Lab Technician Job Description
Professional Organizer Salaris
Federale Employee Benefits
Gemakkelijk werk in het Medical Field
Stappen voor Becoming een professionele atleet
Amerikaanse banengroei Rises
Commercial Pilot Salaris

Leave a Reply