Hoe maak je een Detective Word

Denk detective en je foto hoge hoeden, grote overjassen en meer dan grote blikken … de typische detective kleding. Je ziet hem lopen door donkere steegjes, stoppen om te kijken over zijn schouders en altijd opslaan van het jonkvrouw in nood van de slechte goons! ErrRaad eens? Dat is niet wat een detective de hele tijd doet. En zeker niet in die volgorde. Films hebben de neiging om een ​​zeer verheerlijkt beeld van de detective laten zien. Omdat het een detective is geen sinecure. In de volgende paragrafen zal ik proberen om u het fijne weten over hoe je een detective te worden.

Eisen aan een Detective Word

Hier zijn de details van de factoren die een persoon heeft te vervullen met het oog op een prive-detective te worden.

Onderwijs

Een detective onderwijs eisen maken het een voorwaarde is voor een hbo-opleiding te houden, om kansen te vergemakkelijken te groeien tot een detective. Aanvragers die een diploma in vakken als strafrecht of politieke wetenschappen hebben betere vooruitzichten te worden geaccepteerd in de politie.
Samen met dat, wat basiskennis in het Engels, is wiskunde, biologie en scheikunde nodig.
Een aanvrager moet ook weten hoe je de computers efficiënt te werken.
Het zou een aanvrager een groter voordeel als hij heeft deelgenomen aan een militaire school, omdat dit zou betekenen dat ze gerelateerde ervaring en kennis op dat gebied hebben.

Andere vereisten

Een persoon die heeft een grote sociale en communicatieve vaardigheden is op een voordeel dat het geaccepteerd in de academie.
Hij had niet moeten kleurenblindheid. Hij moet visie te corrigeren tot 20/20.
Hij moet een blanco strafblad van de rij-en geen overtredingen.
Kennis van een tweede taal zal hem een ​​voorsprong op anderen.
Hij kan een aanvraag voor een civiele dienst onderzoek en nemen hun tests die een lichamelijk onderzoek, een leugendetector test, een aantal schriftelijke tests en drug tests omvatten.

Na alle of de meeste van deze factoren krijgt hem voorrang boven de anderen en hij zal worden toegelaten tot een politie-academie. Daar zullen ze trainen hem voor een periode van 12 weken of een jaar. Na de training voorbij is zal hij worden geplaatst in de patrouille divisie. Het is een goed idee om roughly1-2 jaar door te brengen in de patrouille team en leer alles over de baan. Dan probeer en implementeren alles wat wordt onderwezen in de patrouille rondes en het zal het gemakkelijker maken om over te stappen naar een detective positie. Maar Windrichting een detective positie is niet gemakkelijk en vereist dat iemand je vaardigheden merkt. Daarom is het belangrijk om constant op je tenen en je plicht doen echt goed.

Taken van een Detective

Hij moet bewijzen verzamelen en aanwijzingen van de plaats van de misdaad.
Hij moet getuigen verhoren en verdachten.
Hij moet ook de vraag die mensen die op een bepaalde manier of de andere verbonden met de getuigen of verdachten en proberen om meer informatie te verzamelen via hen.
Hij moet de zaak grondig te bestuderen om eventuele ontbrekende aanwijzingen en links te identificeren.
Raiding reguliere achtervolgt van criminelen en het houden van contacten met mensen die informatie kunnen leveren over een ongewenst activiteiten.
Het maken van een grondige criminele achtergrond controles op andere criminelen om meer aanwijzingen te krijgen of om inzicht te krijgen in hoe criminelen denken.
Het schrijven van rapporten over de verschillende aspecten van de zaak en het indienen van het aan zijn senioren.
Assisteren zijn senioren in op het veld activiteiten zoals arrestaties en ondervraging, evenals het doen van administratieve en papierwerk.
Voorbereiden van alle benodigde papieren en het verzamelen van informatie, voorafgaand aan de hoorzitting in de rechtbank.
Getuigen in de rechtbank, als hij nodig is om op te staan ​​binnen
Veel rechercheurs werken undercover waarvoor zij zullen burgerkleding don. In een dergelijk geval, waar hij niet kan zijn ware identiteit onthullen, moet hij zijn communicatieve vaardigheden te gebruiken om het verhaal naar buiten.
Detectives hebben zeer inspannend werk-programma’s. Ze moeten late nachten en in het weekend werken en de uren van werken zijn nooit regelmatig.
Een detective salaris cijfers zullen oplopen tot 32.110 dollar per jaar. En de meest ervaren en efficiënte detectives verdienen rond 58.470 dollar per jaar.

Nadat je verteld over de verschillende manieren van het worden een detective, moet u hebben gerealiseerd dat het een zeer stressvolle taak die moed, kracht en karakter, samen met de mogelijkheid en de bevoegdheid om over de risico’s en gezicht gevaar. Dus een overjas is een detective niet.

Bedienden Jobs
Hoogste Betalen Entry-level Carrière
Loopbaanontwikkelingsplan
De meeste lucratieve Carrière
Wat is de Rol van een Leraar
Exit Interview Questions
Hoe kan ik een product Tester Word
Body Language voor sollicitatiegesprekken
Loan Officer Job Description
Opdrachten die betalen meer dan 100K
Career Opties in de farmacie

Leave a Reply