Hoe maak je een Criminoloog Word

De term ‘criminoloog’ zelf lijkt te zijn zo intelligent en uitdagend, dat men de spanning en passie die wordt geleverd samen met deze carrière voorstellen. Ik bedoel zou het niet uitzonderlijk uitdagend, maar toch interessant, om criminele gedachten en gedrag te lezen, en in staat zijn om de maatschappij te helpen om misdaden te voorkomen? Stel je de uitdagende spanning in het bestuderen van het patroon waarin ze plegen misdaad! Hoewel het niet mogelijk is voor de gewone publiek om te zien hoe het echte leven criminoloog mysteries en puzzels op te lossen om van een aantal uitzonderlijk briljante criminele geesten houden te vangen, de tv-serie als CSI en Criminal Minds geven ons een apt idee van hoe de geest van een criminoloog werkt . Denk aan de film ‘Zodiac’, die was gebaseerd op een waargebeurd verhaal? Hoe uitdagend was het om hem te vangen, in feite, zou niemand ooit hem vangen! Ze zeggen dat de waarheid is vreemder dan fictie. Daarom, als je echt overweegt de criminologie als een serieuze carrière-optie, moet u een zeer analytische en intellectuele manier van denken te hebben, want natuurlijk, bent u verplicht om te denken als de crimineel. Dus, hoe om te gaan over hoe een criminoloog? In het volgende gedeelte wordt uitgelegd hetzelfde.

Stappen naar een Criminoloog Word

Een criminoloog is een expert in de criminologie. Criminologie, zoals de term al aangeeft, is een wetenschappelijke studie van crimineel gedrag met betrekking tot een diepgaand begrip van de oorzaak, de aard, en het patroon van misdaden die worden gepleegd in de samenleving, en uiteindelijk het voorkomen van misdaden om überhaupt plaatsvinden. Klinkt spannend toch? Echter, als je echt wilt een criminoloog te zijn, bereid zijn om betrokken te zijn in uren van intense studie met criminele psychologie, sociologie van afwijkend gedrag, het strafrecht, en statistische studies. Het onderstaande is van een stap voor stap proces van hoe je voor te bereiden voor steeds een criminoloog.

Hier krijg je een Bachelor’s Degree
Hoewel beperkt in aantal, maar er zijn enkele scholen die een bachelor’s degree in de criminologie aan te bieden. Als u niet in staat zijn om een ​​bachelor in de criminologie, dan moet je werken aan het krijgen van een bachelor’s degree in het strafrecht, psychologie en sociologie. Omdat een criminoloog moet ook goed zijn in het bestuderen en analyseren van statistische gegevens, en uiting geven aan zijn of haar bevindingen door middel van een goed geschreven rapport, moet u er ook voor kiezen keuzevakken zoals informatica, logica, wiskunde, statistiek, en schrijven.

De hand liggende … Master’s Degree
Hoe meer kennis je krijgt, hoe beter het zou zijn voor je carrière groei. Het verkrijgen van een master’s degree in de gedragswetenschappen of criminologie zelf zou een extra voordeel in je cv te zijn. Omdat deze carrière is zeer intellectueel en analytisch, moet je proberen om elke educatieve kwalificatie voor elk aspect op een betere manier te begrijpen.

Werkt in deeltijd als een Intern
Wat je leest en wat je ervaart, zijn twee absoluut verschillende belichtingen als het gaat om het begrijpen van het onderwerp. Theoretische kennis is belangrijk, maar ervaring in het veld is een andere manier van het begrijpen van de theoretische kennis in de praktische vorm! Terwijl het doen van uw bachelor-of masterdiploma, contact op met uw adviseur of docent over hoe je moet gaan over het verkrijgen van enige werkervaring. Een veld werken tijdens de studie zou een extra kwalificatie die voor ons zou het verbeteren van uw kansen op een betere carrière.

Denk Je zou willen gaan voor een doctoraat?
Gaan voor een doctoraat is een goede optie, vooral als u van plan bent om het onderwerp in de toekomst te leren. Zelfs op het gebied van salaris, zou het bezit van een diploma van een PhD halen u een beter salaris pakket behalve het geven van u een diepgaand inzicht over het onderwerp.

Houd rekening met de vereisten
Nou, als het gaat om steeds een criminoloog, elke staat heeft verschillende eisen. Aan de ene kant zijn er een aantal staten die geen vergunning nodig, terwijl er een aantal die zou willen dat je om te zitten voor een examen om een ​​licentie te verkrijgen. Dus daarom controleer je de staat eisen!

Bepaal waar u wilt zijn!
Als u wilt om les te geven in universiteiten en hogescholen en verslagen op te stellen na kritisch bestuderen van het onderwerp, dan is dat vereist dat u uw doctoraat in de hand. Anders kunt u werken op elk niveau, zij het lokale, provinciale of federale overheidsinstelling, op basis van uw kwalificaties.

Dus, dit waren de essentiële richtlijnen over hoe je een criminoloog te worden. Nu moet je afvragen, dat hoe lang duurt het om een ​​criminoloog worden? Nou, het hangt volledig af van hoeveel je studie, dat wil zeggen, of je gaat voor een master of een doctoraat, of naar school gaan op een full-time of part-time basis. Het kan duren 4 tot 6 jaar. Een criminoloog salaris hangt ook af van uw kwalificatie. Dus zorg ervoor dat je contact op juiste wijze met uw counselor en starten op uw voorbereiding zo snel mogelijk. All the best!

911 Operator Job Description
Hoogste betaalde banen – Tien Hottest Carrière
Strange Jobs
Software Engineer Salaris
Medische vacatures voor Demand
Executive Director Job Description
Ongebruikelijke Carrière Lijst
Oncoloog Salaris
Wat kunt u verwachten in een tweede gesprek
Actuaris startsalaris
Apotheker startsalaris

Leave a Reply