Hoe maak je een computer technicus te worden

Het kraken van de code van de technologie is niet voor iedereen oester. Er is wat respect dat ik in mijn hart voor degenen technologisch geavanceerde, of moet zeggen dat ik, technologisch adept, die weten de bits en nuances van de vele mysteries van de wereld van de wetenschappelijke know-how ontvouwt binnen. Hoewel het kan me uren om erachter te komen waarom is mijn laptop werkt zo traag en dodende, het is een kwestie van nano-seconden voor een computer veteraan bij draadbreuk vast te stellen, en krijg mijn systeem gaan, zonder enige moeite. Te vleiend het ook mag klinken voor mij, computer technici zijn genieën, het redden van onze uiterst ingewikkelde systemen van het gaan naar de honden.

Als je een van die tech-savvies die krijgen het proces van tethering meerdere netwerken, toegang op afstand, megabytes, gigabyte, terabyte, en god-weet-wat-anders-bytes, kan een carrière als een computer technicus zeker winnen jullie allemaal het respect en de eer van die technologisch uitgedaagd zoals ik. Terwijl we wonen in een wereld die zo onder de invloed van de technologie, een baan als een computer technicus is uw toegangspoort tot eindeloze mogelijkheden in de broederschap van deze uiterst lonende beroep. Om uw weg te vinden in steeds een computer expert, moet je eerst begrijpen wat betekent dit technicus te doen. Neem een ​​kijkje op de volgende paragraaf.

Taken en verantwoordelijkheden

Simpel gezegd, de computer technici zijn ervaren professionals die het oplossen van alle problemen in verband met computersystemen. Ze werken op desktop computers, laptops, computer netwerken, servers en mobiele systemen. Ze lossen, repareren, installeren, onderhouden en computersystemen met de hulp van hun technische know-how, en het uitvoeren van vereiste updates die het systeem te houden van crashen in de toekomst weer. Hoewel er zijn verschillende niveaus van complicaties in verband met computersystemen en het netwerk, de taak van een computer technicus varieert dienovereenkomstig. Een computer technicus weet hoe snel problemen op te lossen in computers, die anders kan nemen veel tijd om aan de slag vast. Wat meer is, ze zijn goed bewust van de nieuwste technologieën, oplossingen, software en hardware, zodat ze in staat om elk probleem dat een hulpeloze klant poses op te lossen. Zij zorgen ervoor dat ze elk probleem op te lossen zonder enige vorm van verlies van gegevens, en dat is waarom ze verschillende technieken die zijn heel moeilijk voor een leek uit te voeren. Computer technici kunnen werken in een corporate IT-afdeling, of een retail sales omgeving, in een onderwijsinstelling, of kunnen hun persoonlijke werkstations.

Educatieve Vereisten en kwalificaties

Voordat we leren over de graden nodig is om dit veld in te voeren, is er iets wat elke aspirant zou moeten weten. Om te beginnen, is een aspirant-computer technicus nodig zijn om elk beetje van computers weten. Ja, misschien niet een gemakkelijke taak te nemen in alles wat er in een computer systeem, maar dan moet je wel erg slim om te weten wat voor soort problemen doen gebruikers het vaakst gezicht.

Ten tweede, moet je een goede opleiding te krijgen. Het is zeer belangrijk dat je streven naar een 2-jarige hbo-opleiding, of een 4-jarig college programma waar je meer en meer over computersystemen te leren. Een aspirant moet het bezit van een bachelor’s degree in Information Technology. Samen met deze opleidingen, kun je trainen in een gelicentieerde computer training school die zal u helpen alle inzicht met betrekking tot computersystemen, en zal direct richten op het verkrijgen van de beste baan op basis van het gebied dat u gespecialiseerd inch Voor het verkrijgen van certificering als een computer technicus, deze opleidingen bereiden je voor de verschillende examens die certificeringen zoals CompTIA A + IT Technician certificering, en Cisco certificeringen te bieden.

Ten derde, om je carrière als een computer technicus, verschijnen voor een Computer Service Technician (CST) examen, dat wordt erkend door de Electronics Technici Association International. Aan de door dit examen zal u aanwijst als een gekwalificeerde computer technicus, die in aanmerking komen voor enige vorm van werk onder de categorie van het oplossen van problemen en het beheer van computersystemen.

Tot slot, houd uw onderwijs en opleiding te gaan. Gain zoveel inzicht als je kunt, want technologie is een veld dat is ondoorgrondelijk in termen van leren. Met het oog op de lange termijn kansen in je carrière te grijpen, moet je ervaren, en meer ervaren dan uw concurrenten. Immers, dit is een carrière die alleen de technici die de maximale kennis over computersystemen verkiest. Ontdek een computer technicus positie welke instelling u wilt werken met, en degene die uw vaardigheden en opleidingsniveau past.

Het kost veel tijd en ervaring om een ​​computer technicus. Nou, de resultaten zijn vruchtbare ook! Voor zover het jaarsalaris gaat, de cijfers zijn alles behalve teleurstellend. Op jaarbasis, een computer technicus verdient ergens tussen de $ 30.000 – $ 48.000. Echter, met jarenlange ervaring, salaris cijfers een wandeling ook. Nu, als je goed vertrouwd met het proces van het najagen van een carrière op dit gebied, zich inschrijven in een goede opleiding, krijgen zo veel kennis over computers als je kunt, neem een ​​adem, en te ontspannen. Er is een hoop van daar uit te werken voor je. De broederschap van de technologie zal u niet teleurstellen. Zweer.

Conciërge Job Description
Criminoloog Salaris
Follow-up Call Na Interview
Medische Vacatures in Demand
Career Change Ideeën
Wat Carrière goed geld verdienen
Hoog betaalde banen in de vraag
Interview Tips en technieken
Lange termijn carrière doelen
Ziekenhuis Administratie Jobs
Computer Programming Carrière

Leave a Reply