Hoe maak je een College Professor Word

Een universiteitsprofessor is goed gerespecteerd en het onderwijs wordt beschouwd als een zeer nobel en bevredigend beroep. U krijgt om vorm te geven en jonge, naïeve geest te transformeren tot rijpe, volwassen geest. Je krijgt ook te besteden uw leven bestuderen en onderwijzen van een onderwerp dat je liefde. Niets is meer voldoening dan dat, toch? Steeds een universiteitsprofessor is geen geringe opgave en vergt jaren van hard werken, toewijding en geduld van uw kant.

Wat er nodig is om een ​​college professor

Make Up Your Mind
De meest cruciale ding is om te beslissen en je geest te maken over hetzelfde. Het vraagt ​​enorm veel studie en uitgebreid onderzoek, voor ongeveer acht of meer jaar na afronding van je bachelor. Je moet oprecht zijn in de richting van je studie, en alleen als je voelt dat je kunt de afstand te gaan, de sprong te wagen.

Houd scoort hoog
Een ander aspect om in gedachten te houden is dat je nodig hebt om constant scoren hoge cijfers, in heel je bachelor. Dit zal ervoor zorgen u een college van uw keuze om uw master’s graad na te streven. Onderhouden uitstekende cijfers en vul je je bachelors met onderscheiding. Ook, terwijl het nastreven van je bachelor, constant te houden op het verbeteren van uw schrijfvaardigheid, want het zal alleen maar helpen om uw research papers en tijdschriften schrijven later.

Counseling
U kunt bij een opleiding raadsman die in staat zou zijn om u te begeleiden met betrekking tot de verschillende leer-referenties die u nodig heeft. Een counselor kan ook helpen bij het kiezen van de juiste weg voor u om uw master en Ph.D. te voltooien proefschrift, in het onderwerp van uw keuze.

Master’s Degree
Een master’s degree is een van de vereisten om een ​​universiteitsprofessor. Je moet kiezen voor een masteropleiding in uw vakgebied en ook goede cijfers te houden gedurende de cursus. Houd het verbeteren van uw schrijfvaardigheid verder meer en vul alle vereiste cursussen die nodig zijn om uw Ph.D. te krijgen

Tel.2D en werkervaring
Als je eenmaal hebt verkregen uw master’s degree, moet u beginnen met uw PhD proefschrift. Dit zal u ongeveer 2 tot 3 jaar in beslag nemen. Tijdens deze periode, moet je proberen te publiceren zo veel research artikelen, mogelijk, in top toptijdschriften. Onderneem uitgebreid onderzoek in uw vakgebied en komen met een unieke onderzoeksplan op uw eigen. Bepaalde universiteiten bieden een optie om te werken terwijl u het nastreven van je PhD kunt u gebruik maken van deze mogelijkheid om belangrijke werkervaring op te doen.

Full-time onderwijs
Na dit alles, zal je uiteindelijk aanvaard wordt door een universiteit als een full-time hoogleraar en verdien op een tenure basis. Er is een zeven jaar lang dienstverband periode die u nodig hebt om succesvol te dienen aan een universiteit voordat u een permanent lid van de faculteit te worden. Geld is goed tijdens de ambtstermijn en sommige instituten kunnen ook financiële steun uw onderzoek. Werk hard tijdens deze ambtstermijn periode, en blijf voortdurend het oppoetsen van je didactische vaardigheden, zodat je universiteit behoudt u.

Professionele Tips

Bepaal vroeg welke universiteit je wilt werken voor en door de noodzakelijke eisen gaan te krijgen inch In het geval dat u een part-time baan er in elk stadium, doe het.
Wees slim, terwijl u uw onderwerp van specialisatie. Het is verstandig om te gaan voor een discipline die voortdurend vraagt ​​om een ​​goede full-time faculteit.
Er zouden verschillende conferenties plaats, die het onderwerp betreffen. Woon deze aan uw aanbod van kennis ook te verbreden en op de hoogte te blijven met de huidige gebeurtenissen in uw vakgebied.
Hanteren hoge normen binnen de universiteit en werken jaren van te voren uw concurrenten voor te blijven.

Ik hoop dat na het begrijpen van dit onderwerp, voel je je nog meer geïnspireerd om voor te gaan. Sommige mensen schrikken van het worden een universiteitsprofessor omdat ze het gevoel geld komt erg laat. Dat geldt. Echter, als je doel om de beste te zijn, verzekerd zijn van een knappe bedrag, wanneer u begint te werken.

Hoe maak je een carrière Pick
Zes Figuur Vacatures Zonder Degree
Het kiezen van een carrière Test
Wat moet ik Major In
Career Doelstelling Voorbeelden
Investment Banker Job Description
Vacatures Werken Met Kinderen met een handicap
Stappen om leraar te worden
Best betaalde banen met een graad van Associate’s
Zwakke punten voor sollicitaties
Medical Sales Recruiters

Leave a Reply