Hoe maak je een carrière Pick

Beslissen wat carrière te kiezen was een moeilijke taak voor mij. Het kostte heel wat slapeloze nachten, stressvolle dagen, en een andere mislukte carrière, om uiteindelijk help me beslissen dat ik wilde schrijver worden. Het was niet makkelijk, en ik begrijp het dilemma de meeste van u worden geconfronteerd. Het is met deze ervaringen, dat ik besefte dat ik kan helpen vele anderen zoals mij om te beslissen hoe je een carrière te kiezen, en te helpen bevrijden hen van de onzekerheid die plagen hen. Voordat we beginnen, wil ik u alles te vertellen, dat carrièreplanning is belangrijk voor iedereen, maar het is niet onomkeerbaar. Soms moet je gewoon om te leren van je fouten, zoals ik deed. Hier is alles wat je moet weten over het kiezen van een carrière pad dat is voor jou bedoeld.

Identificeer je vaardigheden, capaciteiten en interesses
Voordat u beslist wat carrière voor u geschikt is, bepalen welke carrière je precies bij. Bijvoorbeeld, als je een creatief persoon, bent u niet van plan om in staat zijn om het uitvoeren van een regelmatige negen-vijf kantoorbaan. Echter, als je creatief bent, moet je ook aandacht besteden aan de kleinste details. Het is dus belangrijk dat u uw belangen op verschillende gebieden. Met belangstelling, kom je vaardigheden en capaciteiten. Die belang hebben bij muziek of zang is niet voldoende als je vaardigheden als zanger zijn niet goed. Niet iedereen heeft aangeboren vaardigheden, maar in bepaalde gevallen, ze genoeg hebben die kunnen worden aangescherpt om perfectie te bereiken. Begrijp waar je staat in het schema van de dingen voordat je de sprong te wagen.

Schrijf alles op wat u geïnteresseerd bent Dan prioriteit deze belangen als per uw voorkeur. Noteer het niveau van je capaciteiten in elk veld. Als u niet zeker bent van uw vaardigheden, spreken met een loopbaanadviseur, kiezen voor een aantal online proeven van bekwaamheid, die u zullen helpen het beoordelen van uw talenten en vaardigheden. Vervolgens lijstje verder. Op deze manier zul je in staat om de lijst te reduceren tot een paar opties die u kunt kiezen uit.

Identificeer de Career Eisen
Die geïnteresseerd zijn voor talentvolle op iets is niet genoeg om te bepalen of u kunt voldoen aan de eisen van de baan. Bijvoorbeeld, voordat als een schrijver die ik gebruikt om een ​​interieur ontwerper. Toen ik nam interieur ontwerpen, ik dacht dat het allemaal om het kiezen van de juiste kleuren en accessoires voor het huis. Echter, het was toen ik echt begon te werken, dat heb ik geleerd, dat kleur was een van de laatste keuzes die men gemaakt bij het ontwerpen van interieurs. Het was allemaal over het omgaan met klanten eisen, zodat materialen werden geleverd op het juiste moment, zodat de arbeidsmarkt beschikbaar was voor het uitvoeren van het werk, het houden van een open oog voor alle Nitty Gritty dat ging in het ontwerpen van een huis, en onder dit alles, het halen van deadlines! Ik besefte al snel was ik niet geknipt voor dit beroep, want niemand me zou toestaan ​​om het voorrecht van slechts ontwerpen, terwijl ze ging door de moeite van het uitvoeren van het project. De bottom line is, werd ik verleid door de glamour van het beroep, zonder te onderzoeken wat de job echt geëist. Dus voordat je een dergelijke fout maakt, spreken met een paar mensen die al in het veld, doe je onderzoek online, en neem dan je beslissing.

Krijg een stage
Nu dat u de carrière die u wilt nastreven geïdentificeerd, het nemen van een stage in het veld voordat u streven naar de carrière full-time. Dit geeft je een blootstelling aan het veld, en stellen u in staat om mensen die tot dezelfde loopbaan te voldoen. Als zodanig, een stage zal een venster te geven in het grotere plaatje, en u helpen alle kleine dingen die verder gaan in het krijgen van de klus te klaren. Ook in het geval u merkt dat u niet geïnteresseerd bent in het veld, kunt u stoppen op dat niveau in plaats van storten in en het vinden van jezelf vast in daar. Veel mensen voelen zich schuldig over te kiezen voor een carrière te veranderen, en daarom een ​​stage is een betere manier om te begrijpen of je daadwerkelijk behoren tot een bepaalde carrière of niet.

Als je eenmaal hebt begrepen en uitgevoerd al deze stappen, moet u uw carrière doelen te stellen te bloeien in het veld en je horizon te verbreden.

Met de verscheidenheid van carrièremogelijkheden die nu aanwezig zijn in de arbeidsmarkt, het nemen van een beslissing over het kiezen van een carrière veld erg overweldigend kan zijn. U kunt echter de druk op jezelf te halen door het volgen van de bovengenoemde tips. Ook niet vergeten, dat het goed is om fouten te maken. Verschillende mensen beseffen veel later in het leven dat ze niet geschikt zijn voor een bepaalde carrière. Het is heel normaal om te voelen op die manier. In feite, de diversiteit in de carrière keuzes, of het nastreven van verwante carrière velden voegt meer variatie in je cv, en versterkt uw vaardigheid basis, en is eigenlijk gewaardeerd tot op zekere hoogte in tijden van vandaag. Echter, alleen niet vergeten niet om een ​​’Jack of all trades, en meester van niets’!

Entomoloog Salaris,
Tips over hoe je een College Grant Get
Laterale Career Move
Teacher Job Description
Online Jobs voor studenten
Software Engineer Salaris
Hoe kan ik een baan op een booreiland Get
Hoe maak je een carrière te kiezen
Kaakchirurg Salaris
Marketing Teacher
DO Vs. MD

Leave a Reply