Hoe maak je een 911 Operator Word

Je zou kunnen hebben gezien op vele tv-programma’s die een 911 operator een belangrijke rol speelt tijdens een noodsituatie. De 911-operator is de leiding tussen de persoon die hulp-en dienstverlening, zoals politie, ambulance en de brandweer. Zij spelen een cruciale rol van het verwerven van de nodige informatie en dan nauwkeurig de verspreiding ervan aan de betrokken autoriteiten.

911 is een gemeenschappelijk noodnummer waarop mensen kunnen bellen als ze behoefte hebben aan noodhulp. Het nummer is een gemeenschappelijk noodcommunicatie aanspreekpunt voor politie, brandweer en ambulancediensten. Dus de 911 exploitant moet goed zijn in het beoordelen van de bellers situatie en vervolgens de inschakeling van de nodige bijstand. Bijvoorbeeld, als er een gesprek aanvragen van een politie-back-up en de persoon is gewond, de 911 operator moet sturen over de politie en de Emergency Medical Technician (EMT).

Kwalificaties

Een van de eerste dingen die u moet doen is het invullen van een aanvraag en legt deze samen met uw getypte CV naar het dichtstbijzijnde BHV kantoor. Houd er ook een kijk uit voor de civiele diensten examens die een of twee keer aangehouden in een jaar als u van plan bent een carrière als een 911 operator. Na het aanbrengen van, krijgt u een self assessment vragenlijst die u nodig zal zijn in te vullen en geeft accurate informatie.

Veel gebieden vereist de kandidaten ten minste een middelbare school diploma hebben of GED aanmerking te komen voor de functie van een 911 operator. Enkele van de andere vaardigheden die nodig zijn voor de job zijn goede communicatieve vaardigheden als je wordt verwacht om te communiceren met bellers en de hulpdiensten, dag in dag uit. Een aanvrager moet ook een goede typevaardigheid te hebben en zullen worden toegediend een te typen test voor de uiteindelijke persoonlijk gesprek.

Als het werk vereist dat de aanvrager om te gaan met mensen die onder stress, zullen mensen die kalm en bedaard onder stressvolle situaties de voorkeur voor de baan. Een stress-assessment test zal ook worden gegeven aan de verzoekers in hun geestelijke vermogens te controleren. Mensen met multitasking vaardigheden voorkeur zal worden gegeven omdat een van de basistaken van een exploitant om te spreken met de bellers en de informatie op hetzelfde moment te typen.

Grondige criminele achtergrond controles zal worden gedaan om te controleren op in een strafrechtelijke vervolging of gebruik van illegale drugs kosten. Na het verwijderen van deze onderzoeken, tests en voorwaarden die de aanvrager heeft om te gaan door middel van een persoonlijk interview uitgevoerd door een panel. In het interview de aanvragers vermogen om te gaan met stress van het werk te worden gecontroleerd.

Na het passeren van al deze niveaus zal de aanvragers die met succes duidelijk moeten gaan door middel van een betaalde 3-6 maanden opleiding te worden gecertificeerd als een 911 operator. Het trainingsprogramma bestaat uit basics van de voorbereiding op ongevallen bedienen van gesprekken, op job training onder ervaren operators en het bijwonen van de verzending academie.

Job Outlook en Salaris

De baan vooruitzichten voor dit beroep is groot, volgens verschillende agentschappen, zal carrièremogelijkheden goed als gevolg van de verwachte toename van de uitgaven in de hulpdiensten. De vergrijzing van de bevolking garandeert te verhogen in de eisen van gekwalificeerde operators voor noodgevallen voor hulp. Met de moderne technologie speelt een belangrijke rol in de meeste sectoren, personen met computer kennis hebben goede vooruitzichten in de noodhulp diensten.

Het salaris ligt tussen USD 27.000 tot EUR 43.000 met mensen die een achtergrond in de medische of voor ordehandhaving steeds hogere salarissen. Grootstedelijke gebieden over het algemeen meer betalen dan op het platteland. In NYC, het salaris varieert tussen EUR 32.000 tot EUR 44.000.

Je moet een aantal van uw secundaire kwaliteiten te verbeteren, zoals luistervaardigheid en inlevingsvermogen om succesvol te worden in dit functieprofiel. Werk aan je multitasking en interculturele communicatie vaardigheden. Indien mogelijk leren een tweede taal, zoals Spaans, het zal er goed uitzien op je cv.

Hydroloog Salaris
Interview Tips voor Verpleegkundigen
Het analyseren van de mythen over lerarensalarissen
Online Jobs voor studenten
COO Job Description
Criminoloog Salaris
Top Jobs in Demand
Online Jobs voor studenten
Lijst van Carrière in de biochemie
Zomer Vacatures voor Leraren
Online Jobs voor 15-jarigen

Leave a Reply