Hoe kan ik een sollicitatiegesprek beëindigen

Dus je eindelijk hebt besloten wat je wilt zijn, je carrière gelegenheid is recht voor je en verwelkomen u met open armen. Je hebt alle kwalificaties en vaardigheden in de wereld en je weet dat niemand die baan verdient meer dan jij. Maar er is een probleem, moet je de jury dat u de beste keuze voor deze job te overtuigen. Ze moeten dat ze de juiste beslissing te maken geloven dat door het selecteren van je voor hun bedrijf. Het interview is waarschijnlijk het moeilijkste deel voor elke potentiële werknemer. Miljoenen getalenteerde kandidaten verliezen op de werkgelegenheid niet omdat ze geen academische vaardigheden, maar omdat ze geen interview vaardigheden. Begrijp een ding, het interview is de enige tijd die je hebt om de werkgevers dat u goed geschikt voor deze job te overtuigen. Je moet ervoor zorgen dat u kraken en indruk op hen. Er moet een geringste twijfel niet in hun gedachten bij het selecteren van je. Om ervoor te zorgen dat u er doorheen, moet je niet alleen begint je gesprek met een positieve noot, maar ook het einde het interview met een.

De meeste mensen bereiden een briljante introductie en de meeste van hen ook doen het goed in de vragen en tests maar het was slechts op het einde dat ze verpesten en verliest de kans. Nou ik hoop dat je zou dat niet wilt voor jezelf. Denk aan de laatste fase van het interview is zeer kritisch, je moet de interviewer achter met de indruk dat u de juiste kandidaat voor deze vacature.

Wat te zeggen aan het eind van een sollicitatiegesprek

Zittend voor een interview heb je een doel in je hoofd en dat is het overtuigen van de interviewer dat u de juiste keuze en geen andere kandidaat meet up. Nou, je persoonlijkheid, je kennis en je academici u ver in het interview rondes, maar hoe je uiteindelijk je sollicitatiegesprek zal de deal zegel ten goede.

Vraag Belangrijke vragen
Het is noodzakelijk dat u belangrijke vragen op het einde vragen. Op het einde, elke interviewer vraagt ​​de kandidaat om zijn twijfels duidelijk met betrekking tot het functieprofiel en het bedrijf. Dit is de tijd wanneer je moet vragen te stellen. Zorg ervoor dat je spannende klinken terwijl het stellen van vragen, maar ga niet overboord met de opwinding. Het is belangrijk dat u vragen te stellen als het toont uw interesse in het bedrijf en het functieprofiel.

Gebruik positieve zinnen
Als je eenmaal hebt gevraagd al uw vragen, de interviewer zal waarschijnlijk zeggen Als je niets anders, dat is alles. Reageer met Dank u voor uw tijd. Deze korte maar indrukwekkende verklaring is een positieve afsluiting in uw interview. Dit toont de interviewer dat je de waarde van de tijd die hij / zij heeft gegeven op je vragen.

Be in Touch
Als uw interview is een drie ronde proces zorg ervoor dat u in contact blijven met de interviewer. Krijg alle namen en titels van alle mensen op de jury en krijgen informatie uit iedereen die je hebt ontmoet. Je weet nooit wie zou kunnen geven u een oproep voor de volgende ronde.

Nooit Vraag naar de Pay Package
Ja, we werken allemaal voor het geld, maar nooit vragen over het salaris aan het eind van het interview. Zelfs als je wilt om te vragen over het salaris pakket, vraag het geld vraag wanneer je vraagt ​​verschillende vragen met betrekking tot de opdracht.

Wees duidelijk in wat je verwacht
Eerlijkheid is nog steeds het beste beleid. Wees eerlijk over je verwachtingen van het bedrijf en een beetje enthousiast. Dit lijkt vrij duidelijk, maar vele malen, mensen vergeten dit te voor de hand liggende stap. Laat ze weten dat je talenten en op hetzelfde moment laat ze weten hoe heilzaam zal je voor het bedrijf. Na het interview, kunt u uw waardering te tonen door ze een dank je brief.

Ik hoop dat deze punten zal helpen je weet hoe je een sollicitatiegesprek met een positieve noot te beëindigen. De beste manier om uw interview te beëindigen is om een ​​positieve houding die wordt gecombineerd met vertrouwen en een echte glimlach. En vergeet niet, het laatste deel is even belangrijk als het eerste deel van het interview.

Nucleaire Apotheker Salaris
Federal Air Marshal Salaris
Medische Apparatuur Reparatie Training
Logistiek Coordinator Job Description
Seismoloog Salaris,
Hoe maak je een Bounty Hunter Word
Residency Interview Questions
Nieuw verzoek om een ​​baan
Jobs voor gepensioneerde leerkrachten
Hoe kan ik een Apotheker Word
Computer Network Technician Job Description

Leave a Reply