Hoe kan ik een jobaanbieding weigeren

Het kan voorkomen dat in uw professionele carrière, je kan hebben om een ​​baan te weigeren. Je zou kunnen hebben voorbereid op de vacature, die een proeve van bekwaamheid, verscheen voor het interview en uiteindelijk bleek uw werkgever dat u zijn anders dan andere kandidaten en ze uiteindelijk geselecteerd jou. Maar nu heb je een beter aanbod, of kunnen worden je hebt om de vacature als gevolg van andere redenen te weigeren. Dalende een jobaanbieding is een stap die alleen moet uw beslissing. Omdat uw werkgever heeft veel tijd besteed herziening van u als potentiële kandidaat en uiteindelijk gekozen je, je moet bedachtzaam, terwijl afwijzing van de jobaanbieding. Het is een integraal onderdeel van zakelijke communicatie in het professionele werkgebied. Hoe het te doen beleefd en professioneel is behandeld, in dit schrijven.

Dalende een jobaanbieding: Tips
Het is duidelijk dat je gewoon niet de jobaanbieding weigeren zonder medeweten van uw werkgever, want het is een slechte weergave van de professionaliteit. U moet ervoor zorgen dat u in staat bent om de recruiters contact op door middel van professionele methoden, zoals een brief en dat u niet de positie aanvaarden noemen. Dit alles moet beleefd gebeuren. Dit is essentieel omdat je niets gewonnen door onbeleefd, of het tonen van een slechte professioneel gedrag. Je weet maar nooit, in de toekomst, als je kan hebben om terug te keren naar de werkgever en dezelfde mensen in een interview. Twee andere aanwijzingen die moeten worden verzorgd, terwijl gewillig niet accepteren van de baan zijn die je moet tijdig reageert wanneer u een beslissing van de dalende de jobaanbieding. Uw aandacht, beleefdheid en de bereidheid om uw afwijzing boodschap over te brengen aan de HR-managers bespaart hun tijd en hen helpen om uit te kijken naar een andere kandidaat. Het is een teken van professionaliteit om je toekomstige werkgever te informeren, als je het afwijzen van hun jobaanbieding. Als u uw besluit op de hoogte via de telefoon, moet u begrijpen dat er geen harde en snelle regels op het overbrengen van uw boodschap. Als u tot afwijzing van een aanbod van een groot bedrijf, verdient het de voorkeur het schrijven van een dalende jobaanbieding brief.

Een voorbeeld
‘Dalende een jobaanbieding brief’ of baan afwijzingsbrief is een ideale manier om uw boodschap over te brengen aan de werkgever. U bent niet verplicht om specifiek te noemen de reden, in verband met waarom je weggaat. Je kunt gewoon zeggen dat je een andere baan kreeg of meer gezinsleden prioriteiten houdt je van het nemen van de baan. Het is eerlijk genoeg om niet de exacte reden geven, omdat uw werkgever is niet geïnteresseerd in het, hoe dan ook. Hij zal begrijpen dat in ieder geval, je gaf om hen te informeren dat je niet de jobaanbieding te aanvaarden.

Peter Matthews
65, Ontario Street
Oilfield, Californië 7475 505
(757) 65665

Joseph Nan
969, Business Street
Modial, CA, 599
(856) 6565

Datum: 01/06/2011

Geachte heer Peter.

Ik dank u voor het aanbieden van mij de functie van marketing manager bij de Oilfield industrieën en ik ben er trots op worden gekozen uit duizenden kandidaten geïnterviewd voor deze prestigieuze positie. Het was een moeilijke beslissing te maken en ik dacht over het voor een lange tijd, maar ik moet u meedelen dat ik een functie bij een ander bedrijf te wijten aan een aantal gewijzigde prioriteiten in mijn persoonlijk leven aanvaard.

Ik hoop op prijs dat u de tijd nam om me te interviewen, en voor het delen van informatie over de mogelijkheid om samen met u. Ik ben weer dankbaar voor u, voor de behandeling.

Handtekening

Joseph Nan

Houd er rekening mee dat in de bovenstaande brief, de adressen en andere informatie zijn slechts indicatief. U moet uw dalende jobaanbieding brief te schrijven door zich te richten op uw eigen situatie. Brief schrijfvaardigheid, zoals het opstellen en schrijven van de brief correct zijn belangrijk voordat u een definitief kopie van de brief. Dus volg deze tips over het dalende een jobaanbieding en oprecht uw dank uit te spreken aan de werkgever die tijd en energie geïnvesteerd in het werven u en op hetzelfde moment, hem of haar informeren dat je niet het aanbod te accepteren.

Application Developer Job Description
Best Tweede Carrière
De meeste Dangerous Jobs
Entry-Level Oil Rig Jobs
Beste Carrière voor 2012
Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Horeca Functiebeschrijvingen
Web Developer Salaris
Internist Salaris
Hoogste Betalen Graden
Klinisch Apotheker Jobs

Leave a Reply