Hoe kan ik een interview vertrouwen tegemoet te

Voor clinchen een lucratieve baan, die uw belangen past, moet u eerst en vooral duidelijk de horde van een interview. Je zou alle graden in de wereld en werkervaring moeten geen van de andere kandidaten passen, maar als je komt over als een laag zelfvertrouwen, verlegen persoon, zijn er zeer geringe kans dat je gaat om het te maken!

Tips om Job Interviews met vertrouwen tegemoet te zien

Dress Slim!
Maak een goede eerste indruk, door zich te verkleden slim. Draag formele kleding voor het interview. Vrouwen moeten zorgen dat er niets waar is onthullend dragen. Men moet gaan voor het interview alle verzorgd, met hun gezicht naar behoren geschoren, haar op zijn plaats en schoenen gepolijst.

Worden georganiseerd!
Houd uw papierwerk goed georganiseerd in een professionele map. Controleer het interview oproep brief voor de certificaten en documenten die u nodig hebt om te dragen en te houden alleen die in je map. Altijd mee te nemen een pen, zodat indien nodig, je hoeft niet naar het interview bestuursleden vragen!

Eet en slaap lekker!
Ga niet naar het interview op een lege maag. Op hetzelfde moment, niet te veel eten en te landen voor het interview, met een duidelijk uitstekende maag! Eet iets licht, maar toch energiek, zoals een glas melk of een banaan, een uur voor het interview. Dit is meer dan genoeg om u te houden in perfecte vorm voor het interview. Ten tweede, de avond voor het interview, zorg ervoor dat je slaapt gedurende ten minste zeven uur.

Te bereiken op tijd!
Bereik de locatie ten minste vijftien minuten voor het geplande tijdstip. Dit zal ervoor zorgen dat je genoeg tijd om te settelen, voordat u daadwerkelijk geconfronteerd met het paneel hebben. Tijdens het wachten op je gesprek, kunt u zelfs een diepe ademhaling, om jezelf te ontspannen!

Be Polite!
Wees zeer beleefd met de bestuursleden. Wees nooit onbeleefd tegen hen, maar ongemakkelijk ze misschien voelt u zich. Wees zeer beleefd en hoffelijk, terwijl het beantwoorden van de vragen. Wanneer u het interview kamer binnen, kloppen en te vragen, Mag ik binnenkomen?. Groet alle leden bij binnenkomst in de kamer. Aan het eind van het interview, zeggen dank aan de bestuursleden. Al deze beleefdheden wint u veel brownie punten en kan u helpen succesvol te worden in het interview.

Sommige Don’ts …
Een fout die kandidaten vaak is om te proberen slim te zijn met de bestuursleden. Je moet slim zijn, maar nooit overkomen als iemand die te slim of heeft de neiging om oneerlijk. Welke organisaties op zoek naar een oprechte werknemer. Dus, als je iets niet weet, gewoon zeggen ik weet het niet.

Wanneer u het interview panel geconfronteerd, niet op enig moment blijkt dat je nerveus bent, hetzij door de manier waarop je praat of via uw lichaamstaal. Het aanraken van je gezicht, het borstelen van uw hand in uw haar, stotteren – al deze dingen laten zien dat u nerveus voelt. Dus, vermijd ze. Hier is een geheim te komen over vertrouwen – net doen alsof! Yup! Wet vertrouwen, zelfs wanneer u zich voelt als gelei van binnenuit! Als je in staat bent om dit te doen, zou niemand echt in staat zijn uit te maken wat er in je hoofd.

Sommige Do’s
Bereid je voor op het interview van tevoren. Er zijn een aantal vragen die worden gesteld in bijna alle interviews, zoals Vertel ons iets over jezelf, Wat is je grootste prestatie tot datum in je professionele leven?, Waar zie je jezelf over vijf jaar?, Enz. Dus, opstellen van een lijst met al deze vragen en schrijf hun antwoorden zorgvuldig. Op deze manier kunt u er zeker van dat tenminste een deel van het interview goed zal gaan! Wees ook grondig met je CV. Je moet in staat zijn om het even welke vraag dat je weg komt, met betrekking tot de kwalificaties, werkervaring, vaardigheden en hobby’s die u hebt vermeld in het antwoord.

Bij het beantwoorden van de vragen tijdens een sollicitatiegesprek, zijn er een aantal regels die je altijd moet volgen. In de eerste plaats zorgen voor een goede oogcontact. Ten tweede, duidelijk praten, met de juiste uitspraak, grammatica en de toonhoogte. Ten slotte spreken alleen relevante dingen te beantwoorden. Ga niet op en op het geven van onnodige uitleg. Op hetzelfde moment, wees niet zo kort dat je antwoorden onvolledig lijken!

Met deze tips moet je in staat zijn om de taak die u altijd al wilde krijgen. Vergeet niet, wees eerlijk, beleefd, oprecht en slim, want dat is de mantra voor een succesvol gesprek. Veel geluk,

Hoe maak je een nieuwe carrière in Uw jaren ’30 Kies
Vacatures voor gepensioneerde leerkrachten
Hoe kan ik een baan te verliezen in 10 dagen
Vacatures in de reisbranche
De recreatieve Therapeut Job Description
Werk in Community Development
Elementary School Teacher
Hoe voor te bereiden voor een Customer Service Job Interview
Microbioloog Salaris
Chirurg Job Description
Meest gerespecteerde beroepen

Leave a Reply