Hoe kan ik een Exit Interview Handle

Terwijl sommige organisaties zich niet bezig te houden met het ontslag van sommige werknemers, zijn er anderen die vereisen dat u een deel van een exit interview dat wordt uitgevoerd ten behoeve van het ontvangen van constructieve feedback over de organisatie en uw ervaring daar te zijn. Exit interviews worden steeds meer en vaker voor, en de voorbereiding van een is uiterst essentieel. Dit is omdat als u het verlaten van de organisatie en zelfs kiezen voor een volwaardige carrière te veranderen, hoef je niet want to leave op een bittere noot en bederven relaties. Het heeft invloed op je toekomst, en vergeet niet dat uw potentiële werkgever zal altijd terug te gaan naar uw vorige werkgever voor een referentie, of om een ​​algemene feedback over u en uw prestaties op het werk. Hier geven we u enkele tips over de behandeling van een exit interview effectief.

Vaak gestelde vragen op een Exit Interview

Een exit interview wordt meestal uitgevoerd door de HR-manager, of een lid van het HR-team, waar u wordt gevraagd om feedback te geven op uw ervaring in de organisatie en de factoren die volgens u te laten. Hier, je moet voorzichtig zijn om na te denken voordat je iets zegt. Na een ontslagbrief wordt ingediend, kun je verwachten dat een exit interview binnenkort worden uitgevoerd. Meestal wordt het uitgevoerd op de laatste van een werknemer dag op de organisatie. Het is echter nu al een zeer stressvolle tijd dus veel organisaties hebben mee begonnen enige tijd na het ontslag van de werknemer, wanneer hij / zij is meer comfortabel en ontspannen, en in staat om het geven van de juiste feedback. Hier zijn een paar exit interview vragen die u mag verwachten:
Wat was de oorzaak uw beslissing om deze organisatie te verlaten?
Is uw baan en uw positie voldoen voor u?
Wat was het meest ontevreden over je werk?
Was u tevreden bent met de beoordelingen die u heeft ontvangen over uw prestaties?
Heeft u te bereiken een deel van uw carrière doelen, terwijl bij deze organisatie?
Was u tevreden over het loon en voordelen die u ontvangen heeft bij deze organisatie?
Was u tevreden over het human resource management bij deze organisatie?
Wat is het dat uw potentiële werknemer u aanbieden, dat dit bedrijf niet doet?
Is er iets dat dit bedrijf kan doen om uw keuze te veranderen?
Zou u overwegen het werken voor dit bedrijf in de toekomst?
Zou u aanbevelen iemand anders om hier te werken?
Heeft u suggesties ter vervanging van uw positie?
Was je ooit lastig gevallen op een manier, terwijl op deze baan?
Is er iets anders dat u wilt toevoegen aan de feedback die je ons hebt verstrekt tot nu toe?

Voor degenen onder u op zoek naar informatie over hoe u een exit interview houden, kan deze vragen dienen als richtlijnen om verdere vragen te formatteren en een dergelijk onderhoud uit te voeren.

Tips om een ​​Exit Interview Handle

Als een medewerker, kunt u in staat om openhartig antwoord op een aantal vragen, maar de anderen kunnen vormen lastig als je weet dat je niet wilt om iets achter te laten elke bittere gevoelens te doen.

Klaag niet: Een groot deel van de werknemer een exit interview te gebruiken als een medium om rant over alles wat hen ongelukkig in de organisatie, en wat ze echt voelen. Dit is niet de juiste manier van omgaan met een dergelijk gesprek, als zodanig gedrag kan worden gezien als onvolwassen. Altijd onderhouden van uw rust, en constructieve feedback over de plaats die u heeft bij gewerkt voor zo lang.
Niet Richt Vingers op Personen: Bij het verstrekken van feedback, niet specifiek lokaliseren mensen die je ongelukkig waren met. Altijd spreken over de organisatie als geheel.
Vermijd verkeerd begrepen: Heel vaak, wat je zegt verkeerd begrepen als een directe aanval op de organisatie. Ook hoeft u niet weet waar deze feedback gaat. Het kan gaan om uw manager, leidinggevende, of rechtstreeks aan de CEO van de organisatie. In een dergelijk geval, wil je niet verkeerd begrepen worden. Zorg ervoor dat uw HR precies begrijpt wat je probeert te zeggen, en dat het niet verkeerd begrepen.
Wees eerlijk: Deze tip is van essentieel belang wanneer u het verlaten van de organisatie als gevolg van bepaalde praktijken daar, of als u geconfronteerd enige vorm van intimidatie van collega’s of superieuren. Een exit interview wordt gehouden voor de verwezenlijking van feedback, en leren wat er kan worden gedaan om de organisatie te verbeteren. Als zodanig, in zaken als deze, zet de informatie over zo duidelijk mogelijk, zonder dat geef niemand de schuld.

Sommige organisaties kunnen u ook verlaten interview formulieren die u nodig hebt om te tanken als een alternatief voor het doorlopen van een face-to-face interview. In sommige gevallen biedt feedback schriftelijk plaats van gesproken is het best.

Een gemeenschappelijk geloof over exit-interviews is dat het een inbreuk op de privacy van een werknemer, zoals vaker wel dan niet, een medewerker ontslag om persoonlijke redenen. Zij geloven ook dat een dergelijke feedback moet worden genomen van medewerkers op regelmatige tijdstippen tijdens hun ambtstermijn in de organisatie, en niet wanneer zij hebben besloten om over te steken naar een rivaal organisatie. Toch, tot deze gedachte wordt serieus overwogen door verschillende organisaties, het is een praktijk die wordt gevolgd door veel bedrijven, en tot je binnen een organisatie die anders denkt, weten hoe te behandelen een exit interview is essentieel voor je. De bottom line is om je rustig te houden, en vol vertrouwen over wat je zegt te zijn. Niet alleen het risico uw zelfrespect om uw werkgevers gelukkig. Toch wijzen niet de vinger naar iedereen en diplomatiek te zijn. Een exit interview kan complex en overweldigend, maar het is iets wat je onder ogen moeten zien. Hopelijk zullen deze tips blijken nuttig voor u in te doen.

Banen van de toekomst die niet bestaan ​​vandaag
Goed betaalde banen in Verenigde Staten
Legitieme Online Jobs
Transplant Surgeon Salaris
Gemeenschappelijke Interview Vragen voor docenten
Hoe voor te bereiden voor een Customer Service Job Interview
High Betalen Entry Level Jobs
Career Quiz voor middelbare scholieren
Computer Carrière en salarissen
Opdrachten die betalen meer dan 100K
Chirurg Job Description

Leave a Reply