Hoe kan ik een chirurg worden

De medische beroepsgroep is bedoeld voor getalenteerde en geschoolde studenten, die een diepe interesse in de medische banen. Studenten die zijn oprecht en consequent scoren goed in vakken als biologie, plant-en dierkunde, maar kunt bedenken te sluiten bij een opleiding in de geneeskunde en vervolgens een post-doctorale opleiding in de chirurgie. Becoming een chirurg moet consequent hard werken, doorzettingsvermogen en bereidheid om nieuwe dingen te leren op dit gebied. Als chirurg moet je bereid zijn om te werken voor lange uren en op elk moment van de dag, als je te maken met noodsituaties. Een andere factor te worden beschouwd voordat hij een medisch college is de betaalbaarheid van de vergoedingen. Omdat het een begeerde en hoog betaalde beroep, heeft een medische graad niet komen op een schoen string begroting. Je moet veel uitgeven aan je collegegeld en andere gerelateerde kosten. Dus, denken of je echt het talent en geschiktheid voor deelname aan de medische sector hebben. Ook moet je klaar zijn om te studeren voor vele jaren, als medische opleidingen, over een gemiddelde, zijn van zeven of acht jaar duurden.

High School en HBO
Om een ​​chirurg te worden, moet je beginnen met werken aan uw droom rechterkant van de middelbare school. Concentreer je op medische onderwerpen als Biologie, Scheikunde en Natuurkunde, en scoren goed in je middelbare school, zodat u toegang tot een goede universiteit voor je bachelor halen. Merk op een ding dat om een ​​merk in de medische wereld te maken, moet je fundamentele concepten van de wetenschap heel duidelijk zijn.

De bachelor’s degree in de geneeskunde is van vier jaar en je bent verplicht om een ​​uitstekende merken scoren om toelating voor de master programma’s te krijgen. Wees zeer voorzichtig bij het selecteren van een school voor je bachelor en zorg ervoor dat uw college een goede geschiedenis en accreditatie met de belangrijkste universiteit. U moet verwijzen naar de suggesties van de Association of American Medical Colleges (AAMC) terwijl het bepalen van de klasse en de rangorde van de medische colleges. Ga na of de medische school nieuwste apparatuur, een goede laboratoria en zeer ervaren personeel voor je eigen voordeel is. De voorkeur geven aan die medische scholen, waarmee u of u part-time banen die verdien je wat geld geven, maar geeft je ook een ervaring in de medische professie. Werk hard en verzamel de meeste kennis, zodat u niet geconfronteerd met problemen bij het wissen van het toelatingsexamen voor de masteropleiding in de chirurgie. Het is raadzaam om de MCAT examens op het moment van uw eerste jaar van de universiteit zelf te nemen. Veel hogescholen geven geen toelating aan studenten die niet beschikken over een goede MCAT scores. Deelname aan andere extra-curriculum activiteiten is ook even belangrijk. Aan het einde van uw eerste jaar, kunt u een aanvraag voor de stoelen in de medische scholen.

Medical School
Je moet proberen om de meeste van de gouden kans die je krijgt, zoals het verkrijgen van toelating in een goede medische school is uiterst moeilijk. Uw chirurgische opleiding zal het hoogtepunt van de vier jaren zult u daar besteden zijn. Wat voor soort chirurg zou je geworden en werken – of hartoperatie, hersenen, plastische chirurgie of orthopedische, zou gebaseerd zijn op uw scores. In de eerste twee jaar, zul je klaslokaal en laboratorium opleiding op vitale onderwerpen, zoals Immunologie, Microbiologie, Pathologie en Forensische Pathologie, Histologie, enz. In het tweede jaar zelf worden gegeven, zou je moeten verschijnen en schakel het eerste deel van de Verenigde Staten Medical Licensing Exam (USMLE). In het derde jaar, zou je praktische ervaring die zeer essentieel is voor een chirurg. Je zou het krijgen van goede blootstelling aan kindergeneeskunde, gynaecologie en familie de praktijk. In het vierde jaar, zou je het tweede deel van USMLE te geven en goed te doen in het.

Residentie
Het residency-programma bieden college pass-outs training van ervaren chirurgen in de patiëntenzorg, de medische kennis en het ontwikkelen van interpersoonlijke vaardigheden. Je moet in ziekenhuizen werken als assistent-chirurg voor de vijf-jaar ingezetenschap stage. De American College of Surgeons helpen de aspiranten in het kiezen van de juiste residency programma. Residency-programma’s zijn verplicht, als je wilt oefenen als chirurg in de VS.

Ik hoop dat dit artikel u zou helpen om te begrijpen hoe je chirurg. Beste Probeer uw niveau en een succesvolle chirurg om een ​​goede plek te verdienen in de samenleving.

Career Test for Kids
Verschillende politieke wetenschappen Carrière
Laterale Career Move
Animal Science Carrière
Most Wanted Jobs
Beste universiteiten ter wereld
Goede Carrière to Get Into
Vacatures in de vraag in 2012
Medische Carrière Lijst
Competency Based Interviews
Wat kunt u doen met een Biologie Degree

Leave a Reply