Hoe kan ik een baan te verliezen in 10 dagen

Dus u bent ontevreden, disfunctioneel, vermorzeld en dis-verlicht met uw werk, en door haak of door oplichter u wilt krijgen beëindigd uit arbeid. Je hebt geprobeerd om zo incompetent een medewerker mogelijk te maken, en toch heb je niet gedaald tot prooi aan de ontslagen en de economische recessie, die mensen blijven praten over (je bent een econoom jezelf, maar weet niet wat recessie is, dat is hoe slecht een medewerker je bent, maar ze zijn nog steeds niet ontsla je!) Dus wat doe je dan? Getting beëindigd is niet erg moeilijk. Wanneer in een soep, ga dan voor een coup, is wat ik zeg! Neem een ​​extreme stap. Wacht niet tot iemand de pink slip slip voor jou. Wacht niet op dat hele langgerekte beëindiging proces. Een gemakkelijke manier om het kantoor te krijgen om zich te ontdoen van u, is het uitgegroeid tot de nummer een schurk van het kantoor. Je hoeft niet te zeer flagrante in je villainy – je hoeft niet om uw gezicht getatoeëerd of littekens, noch moet je een fles eye-liner legen op je ooglid om de dodelijke Gotische look te krijgen. U kunt altijd subtiel zijn, want ‘t is de leeftijd van subtiliteit. Ja, dat kan. U kunt zich verkleden in ongerepte merkkleding, die lijkt op de held, als je eigenlijk de schurk. U hoeft niet om een ​​luid en keelklank kwaad lachen, zal een grinneken aan de zijkant voldoende. Dus ter zake te komen, hoeft u hoe gaan over hoe de schurk in het kantoor, dus metterdaad toe het verliezen van je baan? Er zijn zoveel manieren voor het verliezen van een baan die u zal worden verwend met een keuze. Laat me je in verleiding …

De Yawnfather
Slaap tijdens vergaderingen, ongeacht of ze zijn saai of niet. In feite, ongeacht of de bestuurder wordt opgewonden praten over zijn ambitieuze project om buitenlandse klanten, terwijl het spreken uitzonderlijk slecht Spaans aan de top van zijn stem. In feite, ongeacht de presentatie met een dergelijke heldere dia’s die het zou Gwen Stefani’s make-up te doen lijken saai; nog steeds nep slapen (je krijgt het punt). En nu is het tijd om dat luid, duidelijk nep en zeer afleidend geeuw je hebt geoefend sinds je zes jaar oud te gebruiken. Het is zeker een blikvanger en een baan brander. Eenvoudig, slaapverwekkend en een geweldige manier om te beëindigd met ingang van baan.

Lord of the Trings
Mobiele telefoons zijn echt steeds meer een last dan iets anders. Vandaar, waarom niet profiteren van deze en gebruik deze overlast tot een overlast zelf te worden? Stel uw mobiele telefoon om de luidste en meest irritante beltoon ooit. Zich niet aan de nietjes ring-tone’s, maken een fashion statement. Als je een vent, kun je blijven een song die een reeks van misbruiken (elke Eminem lied in principe) of gewoon om mensen te irriteren verder, je kunt houden: ‘Ik ben een Barbie girl’ en beweren dat je hebt om het te houden heeft, omdat je verloor een weddenschap, of u kunt het refrein van ‘Mr gebruiken Lonely ‘, niets irriteert mensen meer dan dat schrille hoge stem. Oh en natuurlijk, ervoor te zorgen dat uw mobiele telefoon overgaat. Vraag een vriend om u een gemiste oproep om het half uur. Dat is wat vrienden zijn toch voor, nietwaar!

Distress de Damsel in Distress
In elk kantoor, is er altijd de eeuwige jonkvrouw in nood, de vrouw die niet weet hoe we nog een stap lopen zonder wenkende om hulp, waarop alle mannen in het kantoor zou een stervende familieleden bed verlaten om spontaan verschijnen. Ja, terwijl de meeste mensen zullen op haar wenken bediend (in de hoop halfslachtig voor een kusje en gesprek), moet u moedwillig negeren haar. Ja, dit is een geval waarin onwetendheid zal zijn gelukzaligheid. Ze krijgt ontevreden met je ‘onbeleefd’ gedrag en zal haar populariteit te gebruiken en krijg je ontslagen. Daar ga je! Dit verhaal zal het kantoor versie van Belle en het Beest inderdaad. (Waarschuwing: Het is mogelijk dat een aantal mensen die zullen gaan over masquerading met spandoeken beweren dat je ten onrechte beëindigd met ingang van baan of dat u werden beëindigd zonder reden dat de moeite waard was. Neem afdoende maatregelen om vooraf omgaan met deze personen).

Who Let the Dogs Out?
Als het gaat om dieren aan een uiteinde van het spectrum zijn hardcore niet-vegetariërs, waarvan spijsverteringskanaal kan alleen verteren vlees, terwijl aan de andere kant zijn PETA activisten. Tussen deze twee uitersten, zijn mensen die dood zijn bang of dode allergische dieren. Dus als je een collega die een astmatische, dan alles wat je hoeft te doen is laat een kat in haar kantoor. Ook als je weet van een collega die taarten haar gezicht met zoveel make-up die haar gezicht dubbele lijkt de oorspronkelijke grootte, dan kun je gewoon laten vallen in een leuke hond die niet zonder likken mensen gezicht. En voila! Uw pas ontdekte hobby van het zijn de dierentuin-lander zal landen u met een roze slip voordat je kunt Heilige koe zeggen!

The Whole Nine Guards
Er is geen betere manier dan door te profiteren van uw talent voor uitstel. Je altijd sluimert uw alarm, waarmee een eind kwam tot laat komen naar het kantoor. Het enige verschil is dat nu, je doelbewust komt laat op kantoor, en zal uw hoornen bril beste vriend niet vragen om vegen uw kaart voor u, terwijl alle bewakers zijn niet op zoek. Nu zal je eigenlijk met de eer te laat komen. Wandel naar het kantoor op uw eigen ontspannen tijd alsof je de koning van de jungle. Als iemand je vraagt ​​waarom je zo laat, kunt u plotseling veranderen in een natuur-freak en zeggen dingen als ik stond te wachten om te zien de bladeren geel worden, of ik stond te wachten om te zien of na een stijging van het oosten, gaat de zon verblijf er wel of niet? of je kunt zelfs zeggen dat ik bereid was om mijn buurman het geduld te testen door te kijken hoe lang het duurt voor hem om zijn top te blazen als ik hem aan te staren door mijn raam. Je kunt eigenlijk doen deze dingen als je wilt. En voor je het weet, zul je het lopen van het kantoor met de opzeggingsbrief in je hand en een glimlach op je gezicht.

Word de Gossip Girl
Gebruik het kantoor koeler voor redenen dan dorst. Je weet dat als het kantoor koeler oren hadden, zou hij moeten die extra mijl te gaan voor het vragen om vergiffenis van God voor het feit dat gezondigd door het horen van alle roddels dat hij geen andere keus dan te horen is. En ongeacht je geslacht, je bent een deel van die roddels groep hele. Het enige verschil zal zijn dat deze tijd waarin mensen je vragen of jij het was, maar je moet eerlijk toegeven dat het, in tegenstelling tot heftig ontkennen de manier waarop je altijd deed. Je kunt dingen zeggen als Oh weet je, Mel is op dieet! En weet je waarom ze gaan op een dieet? ‘Cuz Sam vertelde haar dat ze te dik was voor hem! Dit zal uiteraard woedend vrouwen die lid zijn van de WTF (Vrouwen Trouw aan Feminisme), en ze gaan stampen af ​​om te eten Sam leeft. Natuurlijk, na de furor wordt afgewikkeld, en je hebt geïdentificeerd als de oorzaak van de hele episode, wordt u ontslagen onder clausule niet. 420 die als volgt luidt Fired voor het veroorzaken van ontevredenheid en onenigheid in de harmonieuze en vredelievende kantooromgeving ‘, of een onware clausule als dat. Oh, maar zorg ervoor dat terwijl u het verlaten van kantoor met uw ingepakte bruine dozen, laat Sam een ​​spijt noot, of op zijn minst uw koffiemok (op voorwaarde dat het unstained en ongescheurd) of beter nog, een deel van uw resterende loonstrook, indien u een of meer op alles wat is.

Dumb and Dumber
Ooit afgevraagd hoe het moet zijn om Archie zijn voor een dag? Sans de luidruchtige rammelkast (doen gebruik een als je er een hebt!) je kunt proberen alles uit de capriolen die hij gebruikt om bug het leven uit van de heer Lodge. Laat alles in het zicht, struikelen op iedereen in zicht en als je een kop hete koffie in je hand, hoe meer hoe beter! Vooral, gebruik deze truc als je weet dat de kantooromgeving is zodanig dat stress op het werk is op zijn hoogtepunt. Als u een collega in een witte of crème-gekleurd shirt, laat de geladen koffiemok ‘per ongeluk’ uit glijden van je hand. Mix uw collega’s uiterst belangrijke documenten net voor zijn grote presentatie. Laat de eerste dia van de presentatie ‘Ik ben klaar. Dank u voor uw tijd en geld, sukkels! ” Zelfs als alle bovenstaande tips niet, deze zeker niet.

Ik voeg een duidelijke disblamer disclaimer. Dit artikel is puur voor entertainment doeleinden (gemene lach). De manier om een ​​baan in het echte leven af ​​te sluiten is door kortaf hoffelijk in te gaan op het kantoor van de gewenste persoon cabine en dichtslaande zetten van uw papieren.

Atletische Trainer Job Description
Career Counselor Salaris
Krijg een Online Teaching Job
Zwakte Interview Questions
Goede Career Choices for Men
Verschillende banen in de Medical Field
Met behulp van Job Search Engines
Gemakkelijk Carrière to Get Into
Stappen voor Becoming een professionele atleet
Het kiezen van een carrière Test
Midlife Career Change Ideeën

Leave a Reply