Hoe kan ik een baan op een booreiland Get

Er zijn tal van kansen op werk voor mensen die willen werken op een booreiland. De olie-industrie is een van de grootste werkgevers ter wereld. Oliemaatschappijen zijn altijd behoefte aan dek handen, schilders, cateraars, mechanica, elektriciens, lassers, veiligheid trainers, enz. Als de arbeidsomstandigheden zijn zwaar, er is een gebrek aan gespecialiseerd personeel op dit gebied.

Vereisten voor krijgen van een baan op een booreiland

Ongeacht de positie die bij u past het beste, het eerste ding dat je hoeft te doen is het voorbereiden van een CV dat de vaardigheden die nodig zijn om het werk op een booreiland te krijgen benadrukt. Het merendeel van de banen op booreilanden vraag naar kennis van een aantal basisvaardigheden van een persoon, zodat u kunt beroep doen op die vaardigheden op je cv. Er zijn verschillende bedrijven die een cv voor u kan schrijven door het opladen van een vergoeding, of u kunt een voorbeeld CV-sjabloon vinden ook online.

Zodra u een cv opgesteld, het tweede ding dat je moet doen om een ​​baan op een booreiland te krijgen is door te geven een lichamelijk onderzoek. Je zou ook moeten een drug screening test te ondergaan en u zou worden gevraagd een paar vragen over uw geschiedenis. Het is altijd aan te raden om naar waarheid te beantwoorden alle vragen.

De minimumleeftijd om te werken op een booreiland is 18 jaar. Dus, moet u voldoen aan dit criterium voor het aanvragen van een baan op een booreiland. Wat de opleidingseisen betreft, werkgevers kijken uit naar uw vermogen om werk te doen, in plaats van een graad of certificering. De entry-level banen op een booreiland niet nodig een formele onderwijs als zodanig, maar mensen die verantwoordelijk zijn voor het bewaken of het managen van mensen vereisen een hoger niveau van het onderwijs. De job biedt u ook genoeg opties om in je carrière als de werkgevers willen ervaren medewerkers tot het nemen van meer verantwoordelijke posities en in de opleiding van nieuwe werknemers te helpen. Er zijn veel bureaus die certificering cursussen zijn goedgekeurd door de kustwacht te bieden.

Er zijn een heleboel mensen die ernaar streven om te werken op een booreiland, maar zijn sceptisch omdat ze weinig of geen ervaring. Terwijl relevante ervaring verbetert uw kansen voor een groot deel, niet het hebben van een betekent niet dat je niet zou worden gehuurd. Men kan van toepassing zijn voor het grootste deel van de entry-level banen zonder enige voorafgaande ervaring in het werken offshore. Het belangrijkste ding dat bepaalt of u succesvol te zijn op een booreiland is de mogelijkheid om snel te leren dingen.

De werkuren op een booreiland betrekkelijk langer dan andere conventionele velden met werkuren gemiddeld tussen 80 tot 100 uur per week. Voordat u aan het werk op een booreiland, moet je bereid je zowel mentaal als fysiek als het werk vraagt ​​veel van reizen en er zijn momenten waarop je weg te zijn van huis voor weken, zelfs maanden. De werkomstandigheden zijn hard, maar als je in goede vorm, zul je niet veel tijd te nemen aan het wennen aan de baan.

Salaris en voordelen

Mensen die geen eerdere ervaring met het werken op een booreiland te maken rond de $ 40.000 tot $ 50.000 per jaar. Het pluspunt is dat je niet hoeft te werken voor het volledige jaar, aangezien de meeste van de bedrijven hebben een werkstructuur waarin werknemers werken gedurende drie weken en krijgen twee weken uit. Vaatwassers en algemene arbeiders die werken op een dagelijkse basis te verdienen rond de $ 900 tot $ 1000 per week. Voedsel en huisvesting wordt verzorgd door de werkgever en dit is een van de grootste voordelen van het werken op dit gebied.

Zoals eerder vermeld, offshore-booreiland banen zijn uitdagend en je moet veel tijd besteden weg van je familie, maar het salaris het biedt is redelijk concurrerend. Wij raden u aan wegen in al uw opties voordat verbindt u zich ertoe deze job.

Beste Carrière in de geneeskunde
Top 10 Vacatures in de vraag
Benoeming Setter Job Description
Online Jobs voor 14-jarigen
Hoe kan ik een basisschool leraar te worden
Tips over hoe je een College Grant Get
Werken die goed betalen met weinig scholing
Job Interview Jitters
Vacatures Werken Met Kinderen met een handicap
Job Interview Attire
De meeste lucratieve Carrière

Leave a Reply