Hoe kan ik een Art Teacher Word

Als iemand die diep in de kunst geïnteresseerd om het niveau dat u wilt te onderwijzen, rekening houdend met de mogelijkheid van het worden een kunst leraar kan een goede carrière keuze voor jou. Uiteraard is de eerste vaardigheid of kwaliteit die u nodig hebt om een ​​kunst leraar te worden is de liefde voor de kunst zelf en de mogelijkheid om het te maken. Maar net deze kwaliteiten zijn niet genoeg. Kunst leraren zijn verantwoordelijk voor een heleboel andere dingen, en vereisen een veel persoonlijkheidskenmerken die hen zal helpen in het proces van het onderwijs studenten van kleuterschool tot basis-en secundair onderwijs. Deze omvatten geduld en uitstekende communicatieve vaardigheden. Terwijl het niveau waarop u wilt leren zal variëren op basis van persoonlijke keuze en ervaring, zijn bepaalde basisprincipes moeten zijn voltooid door u aan een succesvolle, goed betaalde tekenleraar te worden. Explained hier zijn de stappen om een ​​kunst leraar.

Het nastreven van een carrière als docent kunst

Om een ​​kunst leraar te worden, zijn er bepaalde eisen die je moet voltooien. Als docent kunst bent u verplicht om kinderen met creatieve expressie te helpen door middel van kunst, om hen de basisbegrippen nodig op het gebied van kunst, en in sommige gevallen, zelfs de geschiedenis van de kunst. U leert hen hoe om te beginnen met iets eenvoudigs als het tekenen en het mengen van kleuren, het maken van volwaardige portretten en andere kunstwerken. Kunst is niet alleen gerelateerd aan doek, en u kunt ook gespecialiseerd in het onderwijzen digitale kunst of grafische vormgeving, beeldhouwen, of inkt kunst. Het veld is enorm en het is gebaseerd op uw interesse die u kunt kiezen zich te specialiseren in een van de velden. Met dit gezegd, hier zijn de stappen die u moet volgen om uw droom van het onderwijs kunst te realiseren.

Leer de basis van Art
Start je carrière in het kunstonderwijs door eerst te beslissen wat voor soort kunst die u wilt leren. Is het grafische kunst, digitale kunst, beeldhouwen, pottenbakken, schetsen, of canvas schilderij met verschillende media, zoals aquarellen, olieverf, etc. Dit zijn niet de enige velden in de kunst, en er zijn nog veel meer kunt u kiezen zich te specialiseren inch Meer informatie over deze velden nodig hebben om te beslissen wat u wilt leren. Ga dan naar het ontwikkelen van je vaardigheden in het veld. Inschrijven in een soort van klassen-of trainingsprogramma dat onderwijs biedt op deze gebieden. U kunt zich aanmelden tot kunst school, moet je in staat zijn om een ​​basiskennis en bekwaamheid aan in een van de bovengenoemde vormen van kunst. Dus voordat je ga je gang en het bereiken van een graad in de aard van de kunst u geïnteresseerd bent in, moet je een portfolio van je werk te verstrekken aan het college.

Het bereiken van een Bachelor’s Degree in Fine Art
De volgende ideale stap is om een ​​BA bereiken in Schone Kunsten met een erkende hogeschool, dat is goed uitgerust met ateliers en leert u alles wat u nodig hebt om te leren over het gebied van kunst. Dit is geen verplichte stap en kun je direct doorgaan naar de volgende stap waar je bent verplicht om een ​​cursus in de kunst opleiding te voltooien. Maar uw kennis en kracht met een mate in kunst verhogen in het veld.

Het bereiken van een graad in Art Education
Om te kunnen kunst te onderwijzen, moet u een cursus in het kunstonderwijs. Sommige studenten nemen slechts een stap, dwz stap 2 of stap 3. Echter, sommige hogescholen die het kunstonderwijs te bieden moet u hebben afgerond een bepaalde hoeveelheid van cursussen in de kunst. Je moet om uit te vinden aan de eisen van de school op voorhand te worden voorbereid om in te schrijven voor de mate in het kunstonderwijs. Bij het kiezen van een school voor kunst onderwijs te volgen, moet u ervoor zorgen dat het wordt erkend door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding. Een zekere mate op dit gebied met u uitrusten met kritisch denken, de geschiedenis en cultureel perspectief in verband met het kunstonderwijs, de ontwikkeling van de artistieke vaardigheden bij kinderen, en de filosofie van de kunst. Je hebt ook klassen die keramiek te leren, af te drukken maken, schilderen, beeldhouwen, tekenen en om je voor te bereiden in het veld. Het is echter alleen met voortdurende praktijk dat u de ontwikkeling van uw kracht in de kunst.

Bereik Werkervaring op het gebied
Terwijl om te werken als een full-time docent kunst bent u verplicht om onderwijs-certificering te bereiken, voordat u in aanmerking komt om dit te doen, moet je een bepaalde hoeveelheid van werkervaring te voltooien. In de loop van je opleiding, bent u in aanmerking komen, aan het werk om ervaring op te doen. Als docent kunst, zult u creëren en lesplannen in de studio instellingen uit te voeren onder begeleiding van een mentor. U zult dan worden beoordeeld en krijgen feedback over hoe u het verbeteren van uw lesmethoden.

Attain Onderwijs Certificering
Het is een eis van de meeste staten te worden gecertificeerd door het ministerie van onderwijs om les te geven. Verder kan voldoen aan de eisen van de betreffende scholen een noodzaak zoals het verwijderen van een antecedentenonderzoek, en demonstreren van eerste hulp. Om te certificeren met de afdeling van het onderwijs, moet prospectief kunst leraren volledig aan de eisen van de No Child Left Behind wet, dat een bachelor’s degree in Fine Art (of 30 uur semester van het onderwijs in de kunst), of een Master in Fine Arts omvat, of passeren de PRAXIS II test van de kunst inhoudelijke kennis. De voltooiing van deze eisen zal u recht geven op certificering als tekenleraar.

In de loop van je opleiding en door de jaren heen, dient u de ontwikkeling van uw kunst portefeuille, want het is een noodzakelijke voorwaarde om te solliciteren naar de functie van een kunst leraar. Het is gebaseerd op deze portefeuille (dat geldt ook voor uw beste werk tijdens college en uw korte onderwijservaring), die zal spreken voor u. U zult ook een bewijs van uw onderwijs te bieden, samen met de portefeuille. Het bereiken van alle genoemde referenties zal u helpen om een ​​goede baan met een grote salaris. Het is belangrijk voor u om te weten dat als je veel ervaring in de kunst, kunt u uw onderwijs te verkorten door te kiezen voor een korte cursus in het kunstonderwijs, zodat u zich bewust bent van de concepten die nodig zijn om een ​​kunst leraar te worden. Verder herinner me dat, afgezien van het leren hoe je een kunst leraar te worden door middel van onderwijs, moet u ook veel geduld en grote communicatieve vaardigheden, zodat bezitten, dat u kunt kunstonderwijs effectief geven. Bewapen jezelf met al deze eisen en je zal een zeer succesvolle tekenleraar te maken. Veel Succes!

Basic interviewtechnieken
De recreatieve Therapeut Job Description
Carrière Aptitude Test
Speciale School Teacher Salaris
Lijst van anders zijn Carrière en werkgelegenheid
Cardiovasculaire Technologist Salaris
Opdrachtnemer Salaris
Interview Follow-up E-mail
Plaatsen die huren
Web Developer Salaris
Begeleidingsadviseur Eisen

Leave a Reply