Hoe een actuaris worden

Onzekerheden beheersen ons leven en dit maakt de toekomst onvoorspelbaar. Hoe hoger het risico, meer zijn de kansen van de financiële en emotionele schade. De mens heeft altijd geprobeerd om de kans op bijwerkingen (risico’s) te verminderen door het aannemen van verschillende maatregelen. Actuariële wetenschappen, een fascinerende veld, bezig met het beheer van risico’s. Sommige verliezen als de dood kan worden genezen met de tijd en zijn vaak buiten de controle van de mens, maar als bepaalde berekeningen en analyses door actuarissen succesvol zijn, kunnen ze helpen bij het beheren enorme financiële verliezen. Dit is waar de actuaris beroep enorme populariteit heeft verworven.

Wat er nodig is als een actuaris?
Actuarissen zijn geworden van de belangrijkste architecten van de financiële zekerheid programma’s in de VS. Veelvuldig voorkomen van branden en cyclonen hebben gemaakt actuariële banen meer significant. Niet verwonderlijk dat actuaris wordt nu gerekend tot de top vijf vacatures in de Verenigde Staten.

Start van College
De jaren op de universiteit zijn naar verluidt de bepalende jaren van ons leven. De toekomstige loopbaanontwikkeling pad is ingesteld tijdens college jaar. Dus, wordt het verplicht dat studenten besluiten al naar welk beroep ze graag aan te gaan na hun studie zijn voorbij. Als een student geïnteresseerd is in het actuariaat dan moet hij zich richten op het ontvangen van een onderwijs dat is gebaseerd op een holistische benadering van het bestuderen van zaken en wiskunde. Een graad in business, wiskunde, of actuariële wetenschappen is zeker uitstekend, maar stromen als economische, kunst en sociologie moeten ook worden bestudeerd voor een betere bewustwording van de verschillende parameters die rijden samenleving. De basis en belangrijkste vereiste is dat de wiskundige capaciteiten van de student moet zeer sterk. De aspirant moet in staat zijn om problemen in verband met calculus, kansrekening en statistiek, die de drie pijlers van het beroep van actuaris op te lossen. Kennis hebben over het bedrijfsleven accounting, management en informatica kunnen de carrière mogelijkheden voor de aspirant. Computers zijn nu een integraal onderdeel van het leven en een wiskundige berekening, in het bijzonder die met betrekking tot hoger niveau onderzoek worden uitgevoerd op een computer, moet dus de kandidaten leren alle benodigde computervaardigheden.

Undergraduate Programma’s
In de undergraduate jaar, moet u kiezen voor onderwerpen die passen bij de eisen van de actuaris beroep. Een of twee semesters van micro-economie, financiën en macro-economie en ten minste drie semesters van calculus, kansrekening en statistiek zijn van vitaal belang voor een student om de basis van deze onderwerpen te begrijpen. Naast deze, kan cursussen in communicatieve vaardigheden helpen een aspirant om zijn sociale vaardigheden aan te scherpen. Men moet ook deelnemen aan buitenschoolse activiteiten, zodat teamwork vaardigheden effectief kan worden geleerd. Het bijwonen van seminars en carrièrebeurzen voor actuariële wetenschappen zal je helpen meer weten over dit beroep.

Neem Actuariële Examens
Indien gedurende uw afstuderen jaar richt je je op actuariële examens, dan is tegen de tijd dat je afgestudeerd bent kunt krijgen toegang tot de felbegeerde opleidingsprogramma’s voor actuariële wetenschappen. De Casualty Actuarial Society (CAS) of de Society of Actuaries (SOA) zijn de twee commissies in de VS en Canada, respectievelijk dat actuariële examens regeren. Het examen bestaat uit computer based testing over verschillende onderwerpen met betrekking tot de wiskunde. Om een ​​professionele actuaris, moet men deze serie van examens consequent te nemen en door te geven voor jaren. Veel werkgevers de voorkeur mensen die duidelijk hun examens blijven op de baan.

Het gebied van actuaris is zeer lonend en biedt grote carrièremogelijkheden. Dus, als je geïnteresseerd bent in, dan moet je gaan met volle vertrouwen in je capaciteiten. All the best!

Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Klinisch Apotheker Jobs
System Analyst Salaris
Stappen om leraar te worden
Hoe te om Ace Uw Tweede Interview
Career Quiz voor middelbare scholieren
Gemakkelijk Jobs dat een hoop geld te verdienen
Kindergarten Teacher Interview Questions
Personal Banker Job Description
Hoogste betaalde banen – Tien Hottest Carrière
Airport Security Jobs

Leave a Reply