Hoe de CIA Join

Snelle auto’s, ultra coole gadgets, rondreizende avonturen – dit zijn slechts enkele dingen die we geloven dat synoniem met de CIA. Terwijl zeker, ze hebben hun gadgets en ze doen veel reist, geloven alles wat je ziet op het grote scherm kan een grote fout zijn. Als de glamour en de koele spion toezicht apparatuur zijn de redenen dat u wilt de CIA te sluiten, dan weer denken. Maar, als je echt hebben gedroomd van een baan als clandestiene operatie al uw leven, dan is dit artikel over hoe de CIA te sluiten, misschien van hulp aan jou.

Deelnemen aan de CIA

Als u hebt ingesteld uw hart op de toetreding tot de CIA en werken voor een van de belangrijkste inlichtingendiensten in de wereld, dan bent u op de juiste pagina. Dit is waar we zullen u vertellen, wat je nodig hebt om een ​​lid van het team dat intelligentie geeft aan de Amerikaanse overheid te worden, zodat de beleidsmakers beslissingen kan nemen over internationale en nationale vraagstukken. Hier is een kort overzicht over hoe u kunt lid worden van de CIA en uitgegroeid tot een spion.

Het eerste wat je nodig hebt is een Amerikaanse staatsburgerschap. Als je uit een ander land, dan kunt u kus je kans om een ​​CIA-agent vaarwel. Vraag het burgerschap als u wilt de CIA te sluiten.
Vergeet niet dat in het geval u wilt de CIA mee, dan moet je een record dat is absoluut schoon, wat betekent absoluut geen criminele activiteiten in het verleden. U moet het merk ambassadeur voor model burgerschap. Kwaliteiten als betrouwbaar, verantwoordelijk, ethisch, betrouwbaarheid, enz., net zijn enkele van de vele dingen die CIA zoekt in haar medewerkers. Drugsverslaving, alcoholmisbruik en andere dergelijke verslavingen worden afgekeurd. Hoewel officieel de CIA afwijst uw aanvraag alleen als het exemplaar van misbruik is in minder dan 12 maanden na de indiening van het formulier, het feit van de zaak is dat elk misbruik in het verleden kan pijn doen uw kansen op toetreding tot de CIA.
Als u wilt de CIA te sluiten, een belangrijk ding om te weten is dat alle CIA-agenten nodig om een ​​bachelor’s degree in ieder geval met een gemiddelde GPA van 3,0 hebben op een 4.0 schaal. In feite zijn de meeste posities vragen om een ​​hoger onderwijs vereiste. Hoewel er geen cursus eisen, cursussen in de internationale betrekkingen en andere dergelijke onderwerpen weerspiegelen goed. Het is ook een goed idee om in het bijzonder te leren vreemde talen, Arabisch, Perzisch en Mandarijn.
CIA adverteert regelmatig de posities die het open heeft, zowel op haar website en zelfs in de vorm van print-en televisiereclame. Zodra u een positie die u interesseert, controleer dan of de gegeven functieprofiel wordt voldaan door u. U kunt uw sollicitatie voor de functie online.
Zodra ze aanvragen te ontvangen, de CIA neemt een periode van 45 dagen of zo om contact met u op. Als ze vinden je geschikt, zullen zij contact met u opnemen binnen een voorwaardelijk bod, waarna u nodig hebt om een ​​medische en psychologische examen ondergaan. Dit is om u te testen op drugsgebruik, medische aandoeningen, intelligentie en stabiliteit van de geest.
Als u wilt de CIA te sluiten en zijn op zoek naar het als een van de goede carrièremogelijkheden, dan moet je ook weten dat het proces niet alleen moeilijk, maar ook lang. De achtergrond cheque voor de CIA kan zo lang als twee jaar duren. Voordat dit afhankelijk van uw ernst bij het aanvragen van de baan, kan je voeren een achtergrond controleren op jezelf. Als er iets komt op, dan kan het een goed idee om niet van toepassing op allen. Dit zal dienen u veel pijn en hartzeer.
Als onderdeel van de CIA mee procedure, moet u mogelijk ook een leugendetector test om ervoor te zorgen dat u wordt waarheidsgetrouw en eerlijk in uw toepassing om het werk te geven.

De CIA over het algemeen niet te huren iedereen boven de leeftijd van 35 jaar voor hun clandestiene operaties vleugel, dus als je boven de leeftijdsgrens en wilde een spion te zijn, dan is het wellicht niet mogelijk is voor u. Vorige militaire ervaring helpt echt als je wilt de CIA te sluiten, vooral als u een stint in militaire inlichtingendienst had. De CIA voert ook cursussen voor studenten, maar het is uiterst moeilijk om door te dringen tot deze programma’s en is misschien niet een garantie voor een baan. Maar de CIA heeft werven van veel van de top Ivy League universiteiten, dus een goede hbo-opleiding kan nuttig zijn bij worden opgemerkt door de CIA. Zodra u een offerte in je hand, moet u job training bij te wonen om jezelf voor te bereiden op de verschillende taken en banen en zaken als hoe te bespioneren iemand te leren. Denk aan de opleiding van de CIA is uiterst moeilijk en zwaar en je moet een hoop stress om te gaan. Ook zult u nodig hebt om weg te blijven van je familie. Maar, als u een aanbod van de CIA, vergeet dan niet om jezelf te feliciteren. Want van alle mensen die hebben alles gedaan wat ze konden en leerde alles over de toetreding tot de CIA, slechts 17% krijgt voorwaardelijk aanbiedingen. Als je eenmaal in, klaar voor een leven dat misschien niet zo lijkt op de haspel als je dacht dat het zou zijn, maar spannend toch.

Hoe voor te bereiden voor een interview
Medical Sales Salaris
Oogheelkundige Technicus Salaris
Corporate Finance Carrière
Bounty Hunter Salaris
De meeste lucratieve Carrière
Investment Banking Interview Questions
Detective Salaris
Overbrengen Hogescholen
Vacatures voor gepensioneerde leerkrachten
Het kiezen van de juiste carrière

Leave a Reply