High School Teacher Salaris

Er wordt gezegd dat een leraar komt voor God. En de reden hiervoor is simpel, want het is tenslotte uw leraar die maakte u op de hoogte over God en Zijn wegen. Niet beperken uw zintuigen alleen voor leraren die zijn gevonden in de klaslokalen. Leraren zijn de personen die het beste van hun kennis over ten behoeve van het individu. Ze zijn mentoren die ons leiden. Vandaag de dag is het woord ‘leraar’ niet beperkt binnen de vier muren van een klaslokaal. Het onderwijs veld ziet meer en meer mensen die willen om kennis te delen met anderen en hun steentje bijdragen. Hier zullen we meer leren over het en ook over hoeveel salaris maken ze op jaarbasis.

Korte schets van High School Onderwijs

Middelbare scholen leraren van een school, hebben de verantwoordelijkheid van het onderwijzen van de studenten tussen negende en twaalfde klas. Het maakt hen belangrijk mentoren voor de studenten, want in deze jaren de studenten volgen een opleiding die zij nodig hebben voor te bereiden op de universiteit. Een middelbare school leraar is iets anders dan een middelbare school leraar. Dat omdat is, zal een middelbare school leraar les wetenschap in het algemeen, terwijl een middelbare school leraar zal een specialisatie in hebben, misschien biologie of scheikunde. Om een ​​middelbare school leraar te worden, moet je een bachelor’s degree en staat licentiestatus te verkrijgen. Het merendeel van de staten hebben een systeem van onderwijs credit-uren, en een potentiële leraar moet verdienen die vóór de certificering.

Loonschaal

Er wordt gezegd dat de oudere uw leerlingen zijn hoe meer geld een klaslokaal leraar zal maken! Het gemiddelde salaris van een middelbare school leraar is relatief hoger dan die van de middelbare school of basisschool leraren. Hun gemiddelde jaarsalaris wordt beschouwd als over ca. 48.000 dollar, met een salaris naar verluidt ongeveer. € 30.000 – 78.000 dollar per jaar. Het cijfer 30.000 dollar is een schatting voor een aanvangssalaris en voor degenen die hebben ongeveer een jaar of minder dan ervaring een jaar. Het is duidelijk dat leerkrachten die zich hebben gespecialiseerd in de hoge vraag vakken als wiskunde, wetenschap, enz., relatief hogere salarissen te krijgen in vergelijking met de anderen. Ook het salaris bereik varieert per staat en door de school district.

Op een gemiddelde, zou een nieuwe leraar met een bachelordiploma beginnen met een salaris van ongeveer ca. 32.000 dollar voor een negen maanden schooljaar termijn. Nogmaals, dit cijfer is afhankelijk van staat tot staat en school tot school. Het salaris verhogen in het algemeen met een snelheid van ongeveer 2 – 3% per jaar. Voor een leraar die heeft een Master’s degree, zal het salaris nog hoger en kan worden naar verwachting rond ca. 52.000 dollar per jaar. Het grootste voordeel ten opzichte van hier is dat, je begint op een grote schaal en wordt het beter en groter met stappen. De piek salaris van een middelbare school leraar kan oplopen tot 80.000 dollar of meer.

De verwachte gemiddelde salaris van een middelbare school leraar zal zijn ca. $ 52.000. De gemiddelde particuliere middelbare school leraar salaris bedraagt ​​ca. 38.000 dollar per jaar. Staat verstandig, de hoogste gemiddelde middelbare school salaris in oplopende volgorde is Connecticut, Californië, New Jersey, Illinois, en Rhode Island. Er is hevige concurrentie tussen deze staten en er is niet markeerbaar verschil in het salaris van een middelbare school leraar in deze staten. Het bereik van de salarissen natuurlijk omvat zowel opleiding en ervaring van de docenten. Het hangt ook af van de school niveau en de specialisatie van de individuele leraar.

Anders dan een hoog salaris, leraren ook genieten van enkele andere voordelen voor het harde werk ze in, zoals gezondheid en tandheelkundige verzekeringen en royale pensioenregelingen, die in aanvulling op de hierboven genoemde salarissen, een aantrekkelijk totaalpakket omvatten. Een baan in het onderwijs omvat paar andere extra-legale voordelen, zoals sociale woningbouw, permanente educatie krediet, en niet aan de zomervakantie en de lange vakanties te vergeten. Ik denk dat meer dan de geldelijke beloning, zal een leraar de eer van liegen als ze zien dat hun leerlingen aan de top in deze competitieve wereld. Ze zijn een belangrijk instrument in het veranderen van hun studenten leven met toewijding, en hun geest is echt bewonderenswaardig.

Begeleidingsadviseur Eisen
Application Manager Job Description
Vacatures voor Geschiedenis Majors
Carrière Doelen en Doelstellingen Voorbeelden
Marketing Teacher
Beste IT-bedrijven om voor te werken
Residency Interview Questions
Computer Technician Salaris
Top Betalen Majors in College
Job wervingsproces
Carrière Advies voor Studenten

Leave a Reply