High Betalen Stress Free Jobs

In de job sector van de 21e eeuw, zijn er geen ‘meest stress banen’, zoals elke opdracht een bepaalde hoeveelheid spanning om te gaan met zich meebrengt. De financiële winsten zijn nooit de moeite waard de spanning van de banen te betrekken. Er zijn echter een aantal carrières die kan worden beschouwd als de beste stress banen die komen ook met een goed salaris pakket. Werkstress ontwikkelt zich meestal als gevolg van een aantal redenen, zoals lange werkverkeer, aanstootgevende bazen, baanonzekerheid, verlengde werkuren, en soortgelijke andere factoren.

Top Tien Stress Free Jobs

Pastry Chef
Een carrière als banketbakker kan een goedbetaalde stress baan. Patissiers zijn een onmisbaar onderdeel van een high-profile keuken. Zij zijn verantwoordelijk voor het maken van alle soorten van mooie gebakken voedingsmiddelen en desserts die worden gezien in vier-sterren hotels en casino’s. Terwijl andere werknemers in het hotel of restaurant zijn erg druk bezig met klanten, deze gebak jongens genieten zonder stress taken en ook goed betaald. Een meerderheid van deze professionals beginnen met hun dagelijkse werk voor dag en dauw, waardoor het gemakkelijk voor hen om te reizen in zeer minder tijd. Hun taak is een soort van een ‘doe je werk en geniet van het werk. Bovendien zijn ze ook toegestaan ​​om hun creativiteit te gebruiken in de lekkernijen, die stress en wedders voldoening in het werk vermindert. Ze kunnen putten een jaarsalaris van rond de $ 65.000.

Geograaf
Er zijn vele leuke stress banen, en een carrière als geograaf is een van hen. Aardrijkskunde professionals staan ​​bekend om hun diensten te verrichten in een overvloed aan velden. Een meerderheid van deze deskundigen zijn werkzaam als opvoeders op universitair niveau, terwijl andere worden ingehuurd in overheidsinstellingen op verschillende niveaus. Aangezien er relatief weinig geografen de loopbaan stabiliteit is zeer hoog. Er zijn veel geografen die liever werken aan hun eigen, zonder baas voor het houden van een oog op elke actie van deze deskundigen. Voor zover deze arbeidsplaatsen betreft, geografie deskundigen lijken een goede tijd te hebben. Bovendien is hun gemiddelde jaarsalaris is ongeveer $ 65.000.

Therapeut van de Massage
Een carrière als massage therapeut is ook een goede keuze als u op zoek bent naar een hoge betalende stress banen. Als een meerderheid van deze professionals werkzaam zijn op hun eigen, dit maakt zeker deze vacature makkelijk voor woon-werkverkeer zonder zich over een baas of verlengde werkdagen. Massage therapeuten die hun diensten in spa’s, ziekenhuizen en hotels maak je geen zorgen over het werk druk van bazen, als enige doel is om een ​​klant tevreden en bedrijven te verhogen. Bovendien is de werkomgeving waarin zij werken is ook rustgevend, en het gaat om sfeerverlichting, aromatherapie kaarsen en zachte muziek. Degenen die betrokken zijn bij massage therapie banen jaarsalaris kan ongeveer $ 55.000.

Burgerlijk Ingenieur
De belangrijkste taak van een burgerlijk ingenieur is het uitvoeren van het ontwerp en plan voor bruggen, wegen en havens. Mensen kunnen overwegen deze functie omdat met aanzienlijke spanning, maar het is eigenlijk vrij van stress. Civiel ingenieurs zijn ofwel zelfstandige, of coördineert de werkzaamheden met een team van collega’s. De werkzekerheid is goed, en zeer lonend, zowel financieel als in het openbaar. Zij kunnen verdienen een jaarsalaris van ongeveer 70.000 dollar of zelfs meer.

Apotheker
Steeds een apotheker is ook een goed alternatief als je op zoek bent naar de hoogste betaalde banen zonder stress. Apothekers moeten medicijnen toe te dienen aan patiënten, en hulp artsen in de juiste recept dosering. Het enige wat ze nodig hebben te maken over zijn niet geschikt voorschriften en het omgaan met onwillige patiënten. Deze medische professionals met 4-8 jaar werkervaring kunnen verdienen een goede beloning pakketten die kan variëren van $ 85.000 tot 108.000 dollar per jaar. Degenen met meer dan 20 jaar ervaring kan zelfs een beloningspakket van meer dan $ 120.000.

Universiteitshoogleraar
Hoogleraren worden normaal gedacht als onder-gewaardeerd en benut. Maar de meeste van de mensen missen op de opwinding en het plezier in deze carrière. De echte eer van een hoogleraar is het zien van uw studenten af ​​in hun bedrijfsstrategie carrière en het realiseren van dat u uw rol daarin. Andere uitbetalingen omvatten flexibel werkschema, zachte werksfeer, en een ontspannen dress code. Hoogleraren met meer dan 5-8 jaar werkervaring kunnen trekken een jaarlijks salaris van $ 50.000 tot $ 80.000. Degenen met meer ervaring kan zelfs verdienen tot een goede $ 120.000 per jaar.

Wiskundige
Math deskundigen kunnen hun diensten in een breed scala van sectoren. Zij kunnen coördineert de werkzaamheden met ingenieurs, en in de medische, wetenschap en andere gebieden die grotendeels te betrekken wiskunde. Weinig wiskundigen werken in theorie, terwijl anderen zou kunnen werken in absoluten, desondanks, een meerderheid van deze deskundigen worden verondersteld om goedbetaalde stress banen. Omdat de meeste van deze wiskunde experts werken, hetzij alleen of in een team van collega’s, zijn er minder kans op de stress in verband met een verwerpelijke baas. Bovendien heeft een grote carrière stabiliteit en een 40-uur per week werk zijn ook andere redenen van tevredenheid in deze beroepen. Zij kunnen verdienen een geweldig salaris van rond de 88 duizend dollar per jaar.

Astronoom
Een carrière als astronoom kan worden beschouwd als een ‘cool’ baan in de wetenschap veld. In het algemeen, astronomen werken in een klein team van collega’s voor de beoordeling van de werking van het universum. Omdat de primaire taak is enorm, de totale baan is vrij zonder spanning. Ze werken voor een conventionele 40-uur per week, maar hebben om te reizen in de spitsuren. Hoeveel ooit spanning van de baan kunnen uitvoeren, wie zou blijven gestrest kijken en het bestuderen van onze prachtige universum. Deze carrière behelst een aanzienlijk jaarsalaris van rond de $ 105.000.

Natuurkundige
De belangrijkste taak van een natuurkundige is om te experimenteren met chemicaliën en innovatieve feiten en cijfers te ontdekken. Natuurkundigen weten wat ze in staat zijn en dus hun werk doen, en dit kan hun werk beheersbaar en vrij van stress. Ze krijgen normaal een zes-dacht jaarlijkse pay experimenten uit te voeren met behulp van apparatuur zoals spectrometers, lasers, en betatrons. Degenen die 4-8 jaar ervaring kan worden betaald in het bereik van 61 duizend dollar aan 98.000 dollars, en na 20 jaar ervaring in dezelfde bedrijfstak, het loon schiet tot ongeveer $ 130.000.

Inhoud en Creatieve Schrijver
Inhoud van het schrijven en creatief schrijven is alles over het uiten van je standpunten om de lezers op basis van uw kennis op een bepaald gebied. In deze functie hoeft u alleen maar een goede kennis van het Engels, en een flair voor het schrijven. Een van de stress factoren in deze baan is dat je onderzoek en schrijven over een onderwerp dat je interesse in hebt en verdien geld. Er zijn veel bedrijven die schrijvers in dienst voor het posten van informatieve artikelen op hun website. Een content of een creatieve schrijver met 5-9 jaar ervaring kan krijgen een jaarsalaris variërend van $ 40.000 tot $ 60.000.

Dit zijn de top tien goedbetaalde stress banen. Als u wilt dat een aanzienlijk inkomen, evenals een spanning-vrij werk dag, kunt u altijd kiezen voor een van deze beroepen.

Electronic Technician Salaris
Medical Data Analyst Salaris
Professional Organizer Salaris
Cowboy Jobs
Webmaster Job Description
Kassier Job Description
Real Online Jobs
Hoe kan ik een baan krijgen zonder ervaring
Opdrachten die het meeste geld
Personality Test Voor Carrière
Hoogste betaalde banen – Tien Hottest Carrière

Leave a Reply