High Betalen Entry Level Jobs

Met de economische recessie het slaan van de arbeidsmarkt, het schrappen van banen stijgende en het inhuren bevriest in bedrijven, zijn afgestudeerden nu geconfronteerd met de situatie waarin hun salaris verwachtingen zijn nu moeilijk aan te komen. Echter, kan ondanks deze obstakels, studenten en pas afgestudeerden de juiste beroepskeuze, op een entry-level positie met de belofte van een hoog loon te krijgen. Hier zijn een lijst van de hoge betalende entry-level banen die u helpen de juiste loopbaankeuzes beslissing.

Lijst van hoge betalende entry-level banen

High School Teachers: Het Bureau of Labor Statistics zet entry-level high school onderwijs banen op $ 31.000, op een gemiddelde. Echter, dit loon varieert sterk van de ene wijk naar de andere met een aantal top leraren worden zo veel als 59.269 dollar betaald. De salarissen voor de leraren ook variëren op basis van de vakken die ze onderwijzen. Dus, een middelbare school leraar, onderwijs een in-demand onderwerp met een tekort aan kandidaten in een dure school district, kan een salaris van maximaal vestigen op $ 60.000. Een kwalificatie om les te geven op een school vraagt ​​om een ​​lesbevoegdheid, evenals de staat leraar certificering.

Marketing en Sales Managers: De taak van een sales manager is het organiseren, motiveren en verkoopteams te leiden in een breed scala van sectoren, waaronder farmacie, fast-moving consumer goods en financiën. Aangezien ze sturen en coördineren van de verkoop van goederen en diensten voor bedrijven, zijn veel verkoop-en marketingmanagers betaalde provisie over hun gebruikelijke salarissen. Als een zaak van de feiten, kan de entry-level posities jaarlijks te betalen maar liefst $ 80.000, waaronder het salaris en de commissie.

Geregistreerd Verpleegkundigen: Dit is waarschijnlijk een van de dynamische en best betalende banen in Amerika vandaag. Van meer dan drie miljoen verpleegkundigen werkzaam in de Verenigde Staten met de meeste verpleegkundigen zijn aangewezen als ofwel een LPN (Licensed Praktische Nurse), of een RN (Registered Nurse). Een geregistreerde verpleegkundige diploma te verkrijgen in twee jaar of een bachelor’s degree in de verpleegkunde van een school voor verpleegkundigen kunnen stuwen in een carrière, waar de entry-level banen kan 63.000 dollar boven

Fysiotherapeut: Fysiotherapeuten zijn zeer de vraag in klinieken, ziekenhuizen en prive-kantoren. Ze werken aan het herstel en het behandelen van de gewonden en gehandicapten en werken ook met de post chirurgische patiënten. Fysiotherapie banen kan verdienen ongeveer $ 60.000 in een jaar, een keer per diploma van een erkende fysiotherapie school is verkregen.

Financial Analyst: Met de economische neergang, zijn veel beleggers wenden zich tot de financiële analisten voor hulp. Deze hoge betaalde baan vraagt ​​om een ​​financiële graad en een stevige achtergrond in de economie, de inkomsten prognoses en boekhouding. Het instapmodel verdienen van een financieel analist is bijna $ 50.000.

Computer Software Engineers: Computer software engineers behoren tot de best betaalde professionals. Entry-level ICT-banen in systemen of applicaties software ontwikkeling kunt verdienen u rond 59.000 dollar op instapniveau. Dit kan variëren op basis van uw probleemoplossend vermogen en het bevel over de programmeertalen. Een computer programmering graad bereidt je op weg naar een carrière in de informatietechnologie.

Onderwijs Beheerders: als beheerder op individueel schoolniveau of leiden van de academische prestaties van het onderwijzend personeel, bestuurders in het onderwijs zijn zeer goed betaald. Velen van hen werken, zelfs op school districtshoofdkwartier, helpen definiëren curriculum en leermethoden. De entry-level salaris voor deze functie is een coole 80.000 dollar! Het enige nadeel is dat je nodig hebt om een ​​masters in het onderwijs administratie die duurt ongeveer acht jaar in beslag hebben.

Deze hoge betaalde banen zijn meestal erg in trek. Sommige van deze beroepen kunnen hebben lage lonen begin, maar een aanzienlijk groeipotentieel. Als een entry-level persoon krijgt ervaring en verder ontwikkelt zijn vaardigheden, is er een boost in de verdiencapaciteit ook.

Verschil tussen een hogeschool en universiteit
Kaakchirurg Salaris
Het veranderen van baan: Het nemen van dat Plunge
Werken die goed betalen
Oncoloog Job Description
Software Engineer Salaris
Hostess Job Description
Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Paraprofessionele Job Description
High Income Vacatures
Wat Carrière goed geld verdienen

Leave a Reply