High betaalde banen

Het krijgen van een hoge betaalde baan is ieders droom. De ervaring en harde werk dat nodig is voor deze banen is te geweldig. Noodzaak van een goede vier-jarige opleiding voor alle goedbetaalde beroepen is niet de norm, het hangt af van het beroep dat men neemt. Men moet echter niet vergeten dat er geen eenvoudige banen beschikbaar in de wereld die kan je betalen hoog. Het is belangrijk zijn 100% aan het geld verdienen en deskundigheid verwerven.

Hoog betaalde banen in de wereld

De banen hieronder beschreven als het meest prestigieuze en de kandidaat sterk gemotiveerd vereisen. Laten we begrijpen de aard van het werk van deze banen en ook de vergoeding die men kan krijgen.

Chirurg
Job van een chirurg is de best betaalde van alle. Medische professional die zijn meesters in het uitvoeren van operaties meer verdienen dan veel van de hoogst betaalde CEO’s. Deze professionals zijn zeer betaald voor de granulaire kennis die ze hebben opgedaan in jaren van hard werken en hands-on ervaring. Een vier-jarige opleiding in een medische school is de basisvereiste te worden chirurg; gedurende deze vier jaar is de medische studenten te wonen klassikale sessies voor de eerste twee jaar. De resterende twee jaar doorgebracht winnen praktische kennis door te werken onder leiding van fysieke opvoeders. Een 3-7 jr. residency gevolgd door het verkrijgen van een vergunning moet zorgen voor een goede chirurg. De hoogste salaris voor deze top betaalde baan als per records is 181.850 dollar.

Chief Executive Officer
De Chief Executive Officers (CEO) zorgen voor activiteiten van een bedrijf en zijn ook verantwoordelijk voor de besluitvorming over de strategische richting. De CEO moet antwoord geven op de raad van bestuur (BOD) van een onderneming. Het is alleen in grotere organisaties die een CEO moet antwoord geven op de BOD, in kleinere ondernemingen, aan de andere kant, de meeste van de taken worden uitgevoerd door de CEO in zijn eentje. De hoogste salaris opgenomen voor een CEO is 140.880 dollar. Als een persoon begint zijn eigen bedrijf, is het mogelijk dat hij zichzelf benoemt als de CEO. Zo’n baan kan dan ook worden gecategoriseerd als een van de hoog betaalde banen zonder diploma.

Engineering Manager
De rol van een engineering manager verandert met het veld (specialisatie), waarin hij werkt. Engineering managers kunnen zijn die werken voor een bouwbedrijf, een auto bedrijf of andere dergelijke organisatie. Onderzoek, ontwerp, planning en uitvoering van het plan zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden toegewezen aan een engineering manager. Die professionals die werkzaam zijn in de bedrijven de productie van elektronische producten behoren tot betaalde de hoogste. 140.210 dollar is het hoogste salaris opgenomen voor deze top het betalen van de carrière van een engineering manager.

Lijnpiloot
Een piloot is degene die waaier van vliegtuigen vliegt waaronder commerciële lijnvliegtuigen, test vliegtuigen en helikopters. Om een ​​goed salaris te krijgen als een piloot, moet men stap-voor-stap te gaan om de nodige ervaring op te doen. Voor het verkrijgen van een basislicentie, leeftijd moet ten minste 18, en minimaal 250 uur vliegervaring moet worden opgedaan. De criteria wordt strenger voor deze luchtvaartmaatschappij banen als de piloot ambieert vliegen commerciële lijnvliegtuigen. Om een ​​commercieel piloot, 1500 uur vliegervaring en een minimum leeftijd van 23 jaar is nodig. De hoogste salaris voor een piloot is 134.090 dollar.

Banen met een Associate Degree

Computer Specialist
Nucleaire Technician
Straling Therapeut

Geologische en Petroleum Technician
Vliegtuigen Mechanica
Respiratory Therapist

Ship Engineer
Diagnostiek Sonographer
Avionics Technician

Mondhygiënist
Forensic Science Technician
Court Reporter

Vacatures voor Vrouwen
De lijst van best betalende banen voor vrouwen wordt gegeven in de volgende tabel.

Bloemen Designer
Optometrist
Tandarts

Oogarts
Nurse Practitioner
Apotheker

Computer Software Engineer
Human Resource Manager
Management Analyst

Speech Language Patholoog
Advocaat
Postsecondary Teacher

Men moet echter niet vergeten dat de hebzucht van het verdienen van een hoge pay-pakket niet zou moeten zijn de enige drijvende kracht in te gaan voor dergelijke beroepen. Het is het harde werk en doorzettingsvermogen, dat telt op het einde als men op zoek is naar deze hoogste betaalde banen. Alleen mensen die bereid zijn om hun leven te wijden aan het werk moet gaan voor een dergelijke vorm van banen.

Tips over hoe je een College Grant Get
Klinische Apotheker Salaris
Beste Carrière in de geneeskunde
Carrières die Math dagelijks gebruik
Industrieel Ontwerpen Carrière
Best Companies to Work For
Speciale School Teacher Salaris
Investment Banker Job Description
Art Teacher Salaris
Best betaalde IT-banen in de vraag voor 2012
Senior Software Engineer Salaris

Leave a Reply