High betaalde banen zonder diploma

Als u ook (als ik was een tijdje geleden) zijn onder de indruk dat een grote dikke universitair diploma is wat er nodig is om te landen een hoog betaalde baan, dan heb je het mis mijn vriend. Er zijn verschillende beroepen, werkgelegenheid opties en carrière mogelijkheden die er zijn in de markt die niet nodig een formele graad, of in sommige gevallen, voorafgaand werkervaring.

Top 10 High betaalde banen zonder diploma

Real Estate Agent
Becoming een succesvolle makelaar of makelaar hoeft u niet om een ​​formele graad als zodanig. Alles wat je nodig hebt is een bepaalde hoeveelheid achtergrondinformatie over het gebied van werk, takenpakket en een beetje van juridische know-how. Al deze kennis kan worden verkregen en geleerd door middel van korte klassikale cursussen. Makelaars kunnen zowel zelfstandige of ze kunnen werken met een onroerend goed bedrijf.

Gaming Manager
De naam zelf klinkt zeer interessant, niet? Nou als je van het idee van het beheer van een gaming console, of zelfs een casino voor die kwestie, dan is deze baan kan blijken te zijn perfect voor je. Het is een relatief goedbetaalde entry-level baan, en nog belangrijker, het is iets anders dan de reguliere run-of-the-mill 9-5 corporate banen.

Event Manager
Event management en party planning is een snel groeiende veld over de hele wereld. Het is iets dat kan worden nagestreefd, op full-time als part-time basis. Er zijn tal van werkende professionals en huisvrouwen die overwegen om in de event planning, simpelweg omdat de nieuwigheid factor in verband met deze carrière. Als je een natuurlijke talent en voorliefde voor het organiseren van functies, evenementen, enz. dan is deze baan zou heel geschikt zijn voor u.

Fashion Designer
Creativiteit, verbeelding en een smaak voor mode is wat er blijkt belangrijk te zijn op het gebied van de mode ontwerpen. Ja, formele graden of diploma’s in de mode ontwerpen hebben hun eerlijk deel van de voordelen en de voordelen, maar het is niet onmogelijk voor een persoon zonder een diploma te wagen in dit gebied en succesvol te worden. Als je een oog voor detail, een creatieve vonk in je, en je kunt spelen met stoffen en ontwerpen, dan is deze baan zou kunnen zijn voor het grijpen! Het is een zeer goede optie zover goedbetaalde banen voor vrouwen betreft.

Prive-detective
Als het idee van het doen van speurwerk en het opsporen van criminelen je aanspreekt, dan kun je misschien zou kunnen denken aan het worden een prive-detective. Hier is hoe je zou kunnen worden een prive-detective. Ook dit vereist geen formele graad als zodanig. Wat je zou nodig hebben om te doen is lid worden van een detective school of iets dergelijks en krijgen de nodige theoretische opleiding en werkervaring. Ook dit kan worden bestempeld als een goedbetaalde carrière zonder een diploma vereist.

Commercial Pilot
Becoming een commercieel piloot is een andere goede carrière-optie. Hoewel de meeste luchtvaartmaatschappijen hun loodsen om een ​​formele educatieve diploma hebben, zijn er bepaalde wegen en kansen waar een gecertificeerd vliegbrevet, en de voltooiing van de noodzakelijke quotum van vlieguren voldoende is om een ​​baan als verkeersvlieger te landen. De toekomst is licht op dit specifieke gebied en goede piloten zal altijd in de vraag.

Politieagent
Hoe zit het met het krijgen aan de rechterkant van de wet? Ooit gezien het feit dat een gedachte? Becoming een politieagent moet een basisopleiding voor een paar maanden in de onderwerpen van de rechtshandhaving, armen opleiding, veldwerk, etc. Als je meer in ervaring, zo zal uw salaris schieten in termen van het aantal nullen. Voor mensen op zoek naar hoog betaalde banen zonder ervaring, kan het juiste te doen dit voor u (en de eer van het zijn een politieagent). Denk er eens over na.

Computer Specialist
Als je echt goed in computer gerelateerde techie stuff zoals het oplossen van problemen netwerken, netwerk configuratie en beheer, enz., dan kun je zeker denken aan het krijgen van een baan als een computer specialist of netwerkbeheerder. Het is zeer de vraag, en zolang je je werk weet binnen en van buiten, zul je geen zorgen te maken over het salaris.

Power Plant Operator
Er zijn verschillende sub-specialisaties in dit soort werk. Bijvoorbeeld, zou u kunnen overwegen dat een ondernemer in een kerncentrale, of in de automobielsector, industriële sector, industriële sector, enz. Het enige wat je nodig hebt om te verwerven, is een aantal fundamentele opleiding met betrekking tot het gebied van werk en kennis van de centrale operationele praktijken.

Air Traffic Controller
Op dit moment wordt deze bijzondere taak zeer gesproken als een goede kanshebber voor deze lijst. Natuurlijk, veld-specifieke opleiding is een must in dit geval (net als met elke andere baan). Echter, met het volume van het luchtverkeer toeneemt met elke dag die voorbijgaat, de vraag naar goede luchtverkeersleiders alleen waarschijnlijk nog toenemen, wat bestempelt deze functie omdat een met een mooie toekomst.

De commerciële duiker baan is ook een van de grote betaalde banen zonder diploma. Bovendien is het profiel is zodanig dat men er ondernemen diverse interessante activiteiten. Laat ons meer vinden op deze baan.

De profielen van de commerciële duikers komen met verschillende titels als ‘Scuba duiker’, ‘Marine duiker’, ‘Submarine duiker’, enz. Al deze verschillende soorten duikers hebben verschillende functies uit te voeren. Het trainen van de andere duikers, het opzetten van duikplaatsen, het toezicht op de activiteit van hobby duiken, etc. zijn enkele van de vele verantwoordelijkheden behandeld door commerciële duikers. Beroepsopleiding en opleidingen voor een diploma kan worden gebruikt om het gebied van de commerciële duiken. Een goede visie, het vermogen om te manipuleren en monteren van voorwerpen, ruimtelijke oriëntatie, enz. zijn enkele van de vaardigheden en capaciteiten die commerciële duikers moeten hebben.

Dit was een kort overzicht van de verschillende types van hoog betaalde banen die het niet nodig een graad. All the best!

Interview Follow-up E-mail
Werkgever Interview Questions
Hoe kan ik een basisschool leraar te worden
Badmeester Job Description
Beste Carrière zonder diploma
Top Liberal Arts Colleges
Scheidsrechter Salaris
Oudste universiteit in de wereld
Medische Examinator Job Description
Online Writing Jobs
Hostess Job Description

Leave a Reply