Het gemiddelde inkomen in de VS

Elk jaar, mensen uit alle hoeken van de wereld komen naar de Verenigde Staten, op zoek naar de best betalende banen die hun levensstandaard kunnen tillen. Hoewel er mensen zijn die hebben gemaakt hier echt goed geld, sommige zien om het te moeilijk om een ​​merk voor zichzelf te creëren. De gemiddelde Amerikaan inkomen is erg goed en de geavanceerde mogelijkheden voor mensen met verschillende kwalificaties zijn hoog. Voordat we naar het gemiddelde inkomen in de VS kennen, laten we eerst de factoren waarop de inkomens van mensen afhankelijk te leren kennen.

Factoren die van invloed gemiddelde Amerikaanse Inkomen

Het gemiddelde inkomen in de VS is grotendeels beïnvloed door uw locatie van baan en diploma’s. Het gemiddelde inkomen zou variëren afhankelijk van de staat waar u woont. Mensen die in grote plaatsen zoals New York, Los Angels, Texas en Washington zou meer verdienen in vergelijking met degenen die in afgelegen delen van het land. Dus, moet u van het gemiddelde inkomen kennen op verschillende delen van het land.

Onderwijskwalificatie is ook een van de belangrijkste parameters die de salarissen van de banen te beslissen. Degenen met een doctoraat en master’s degree kan verwachten uitstekende banen met veel loon en bonussen. Ervaring telt ook bij de beslissing van de salarissen van professionals. Nu, in de volgende paragraaf, laat het ons weten in detail over het gemiddelde inkomen in de VS.

Gemiddelde inkomen Gegevens voor de VS

Volgens verschillende salarisonderzoeken, de gemiddelde Amerikaan inkomen voor personen die ouder zijn dan vijfentwintig jaar is rond de $ 44.000. De middelbare school afgestudeerden hebben veel openingen in de Verenigde Staten arbeidsmarkt en hun gemiddelde salaris wordt verwacht dat ze rond de $ 33.000 per jaar. Maar de echte begunstigde van de sterke Amerikaanse economie zijn degenen die een bachelor-of hogere graad dan dat. Het aantal aanbiedingen voor de bacheloropleiding houders zijn talrijk en hun salaris wordt verondersteld om te hoger zijn dan het landelijk gemiddelde. De gemiddelde Amerikaan inkomen van diploma bachelor houders is ongeveer 57.000 dollar per jaar. De gemiddelde winst voor masteropleidingen houders is een goede 69.000 dollar per jaar in de VS.

Mensen met een professionele graden in gebieden, zoals management, geneeskunde en techniek kunnen gemiddelde salarissen van meer dan $ 100.000 die is prachtig! Het gemiddelde inkomen in de VS voor beroepen zoals software engineers, software-ontwikkelaars, technische officieren kunnen in het bereik van $ 55.000 tot $ 70.000 per jaar afhankelijk van de locatie van werk en de aard van de werkgever. Medische en professionals in de gezondheidszorg worden gezien het maken van het hoogste bedrag van geld met hun salaris in het brede scala van $ 55.000 en $ 200.000 per jaar en zelfs nog meer voor zeer ervaren specialisten. Degenen die werkzaam zijn voor gerenommeerde bedrijven met grootschalige activiteiten in meerdere landen verdienen veel meer dan degenen die werkzaam zijn voor de relatief kleinere bedrijven.

De mediane inkomen van het huishouden in de Verenigde Staten, volgens de uitgevoerde enquêtes is ongeveer 46.000 dollar per jaar. Nu, praten meer over het inkomen van het huishouden, slechts zeventien procent van de totale bevolking maakt eigenlijk meer dan 110.000 dollar per jaar.

Het gemiddelde inkomen in de VS was gedaald in de tijd van de economische recessie als gevolg van bezuinigingen en verlies van arbeidsplaatsen op grote schaal te betalen. Echter, met een revival en gestage groei na de recessie, zijn de salarissen naar verwachting oude highs te raken in de komende tijd. Volgens de deskundigen, sectoren zoals het bankwezen en financiën, gezondheidszorg, informatie technologie en onderwijs hebben het grootste potentieel om mensen te helpen te verdienen knappe salarissen. Dus, denk over deze factoren voordat u een baan in de Verenigde Staten. Veel succes!

Lijst van Carrière in de biochemie
Career Counselor Job Description
Online Writing Jobs
Kaakchirurg Salaris
Personal Banker Job Description
Assembly Line Worker Job Description
Interview Follow-up Letter Sample
Best Companies to Work For
Wat Carrière Haal het meeste geld?
High Betalen Stress Free Jobs
Logistiek Coordinator Job Description

Leave a Reply