Het analyseren van de mythen over lerarensalarissen

In veel opzichten, leraren zijn de ruggengraat van een beschaafde samenleving. Voor de Verenigde Staten te blijven om te concurreren in een steeds intensievere wereldwijde economie van vandaag, Amerikaanse studenten zijn afhankelijk van topkwaliteit, toegewijde leraren. Maar ook leraren worden niet betaald bijna wat ze moeten worden betaald. Niet alleen het salaris van leerkrachten beginnen bij lagere cijfers dan andere professionals, maar hun salaris niet gelijke tred te houden met de inflatie omdat ze meer jaren zetten in het onderwijs.

Amerikaanse volkstelling gegevens blijkt dat de jaarlijkse beloning van leraren is drastisch gedaald in de afgelopen 60 jaar in vergelijking met de jaarlijkse bezoldiging van andere werknemers met een academische graden. Volgens een recente studie van de Nationale Vereniging van Hogescholen en werkgevers, het gemiddelde nationale aanvangssalaris voor een leraar is ongeveer 30.377 dollar. Maar de studie toonde aan dat andere afgestudeerden invoeren van beroepen die soortgelijke opleiding vereisen en verantwoordelijkheden beginnen bij veel hogere salarissen. Bijvoorbeeld, openbare accountants beginnen bij 44.668 dollar, computer programmeurs beginnen met een gemiddelde van 43.635 dollar, en geregistreerde verpleegkundigen beginnen op ongeveer 45.570 dollar. De gemiddelde inkomens van werknemers met ten minste vier jaar van de universiteit zijn nu meer dan 50% hoger dan het gemiddelde loon van een leraar. En in aanvulling op aanvangssalarissen lager is, is de inflatie sneller gegroeid dan de stijging van de salarissen van leerkrachten elk jaar. In het afgelopen jaar, de inflatie steeg met 3,1%, terwijl de salarissen van leerkrachten stegen met slechts 2,3%.

Omdat leraren werken niet een 9 tot 5 baan en werken niet de vertrouwde gehele jaar schema dat de meeste professionals hebben, veel mensen denken dat docenten goed betaald in vergelijking met andere beroepen. Maar dat mythe kon niet verder van de waarheid. Docenten werken net zo lang of langer zijn dan de typische 40-urige werkweek van andere beroepen. Zes of zeven uur is hun gecontracteerde werkdag, maar in tegenstelling tot andere taken, leerkrachten wordt verwacht om thuis te werken, ‘s nachts, en in het weekend. Voor leerkrachten, de werkdag is nog niet voorbij wanneer de laatste bel van de dag klinkt. Leraren besteden gemiddeld 50 uur per week aan educatieve taken, met inbegrip van een gemiddelde van 12 uur per week op niet-gecompenseerde school-gerelateerde activiteiten, zoals indeling papers, adviseren van studenten en clubs, en bus plicht. Het Centrum voor Onderwijs Kwaliteit studeerde leraren in Clark County, NV, en stelde vast dat de meeste leerkrachten grote aantallen extra gewerkte uren buiten de school dag. Het proces-verbaal vermeld, zeer weinig van deze tijd wordt besteed aan het werken direct met studenten in activiteiten zoals begeleiding of coaching; veel meer tijd wordt gerapporteerd over de voorbereiding, de indeling papieren, ouder conferenties, en het bijwonen van vergaderingen.

Leerkrachten die niet werken in het hele jaar door scholen vaak besteden hun zomers door werkend tweede banen, onderwijs summer school, of het nemen van lessen voor certificering vernieuwing of om hun carrière verder te ontwikkelen in de hoop van het verhogen van hun loon. De meeste full-time werknemers in de prive-sector een opleiding onder werktijd in het bedrijf kosten, leraren, ter vergelijking, de universiteit uur verdienen in hun eigen tijd, op eigen kosten. En hoewel scholen begint pas eind augustus of begin september, leerkrachten rapporteren aan plicht voor de school begint om de balans op voorraden, opgericht klaslokalen, en voor het jaar voor te bereiden.

Veel mensen denken dat de leerkrachten krijgen automatisch verhoogt elk jaar, ongeacht hoe goed ze presteren. Maar er is geen ander beroep waar mensen minder verdienen per jaar, omdat hun salaris niet kan houden met de inflatie. De meeste leraren zijn geplaatst op een salaris schema met stappen van anciënniteit op de baan. Maar ze worden streng beoordeeld, moeten regelmatig opnieuw worden gecertificeerd, en voldoen aan steeds complexere staats-en federale normen, en zij zullen naar verwachting uiteindelijk verder te gaan naar een master’s degree niveau en daarbuiten.

Lesgeven is geen gemakkelijke beroep, met alle middelen. Net als veel andere professionals, leraren zijn opgeleid, gecertificeerde professionals. Meer dan 57% van alle leerkrachten houden master-opleidingen, en alle leraren moeten hebben afgerond een uitgebreide cursussen in het leren van de theorie en de onderwijspraktijk. De meeste leerkrachten zijn van mening dat het onderwijs is een roeping die een liefde voor kinderen en de mogelijkheid om deel te nemen en hen aanmoedigen omvat. Het leveren van top-kwaliteit van het onderwijs aan de Amerikaanse de kinderen van vandaag is complex, veeleisend werk dat een hoge mate van creativiteit, aanpassingsvermogen, vindingrijkheid, en doordachte planning vereist.

De voordelen van een leraar worden vaak gebruikt om uit te leggen waarom de salarissen van leerkrachten zijn niet zo hoog als andere professionals. Maar die lagere salarissen komen op een hoge kosten voor de maatschappij. Bijna 50% van alle nieuwe leraren verlaat het beroep binnen vijf jaar, en 37% van de leraren die van plan zijn om het onderwijs te stoppen voorafgaand aan de pensionering schuld lage beloning voor hun beslissing. Hoewel de meeste opvoeders voer het beroep van leraar, omdat ze willen werken met kinderen, moeten scholen zich realiseren dat het aantrekken en behouden van de meest toegewijde, betrokken professionele docenten, moeten ze salarissen die aantrekkelijk zijn en vergelijkbaar met die van andere professionals. De toekomst van Amerika hangt daarvan af.

Future Jobs in Amerika
Carrière Aptitude Test
Competency Based Interviews
Career Counselor Job Description
Hoe maak je een scheidsrechter worden
Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Medische Loopbaan
Hoe kan ik een baan zoeken
Top Medical Vacatures in Demand
Carrière Advies voor Studenten
Hoe te kleden voor een sollicitatiegesprek

Leave a Reply