Helicopter Pilot Jobs

Er is een bekend gezegde dat is de ronde doet in de luchtvaart en het gaat als volgt: ‘Als je besluit om een ​​helikopter vliegen, zul je waarschijnlijk nooit meer terugkeren naar fixed wing’. Dit adagium is zo waar in de meeste gevallen, zoals de meeste mensen die gaan voor de fixed wing manier van leven zal altijd eindigen verlangen naar iets dat hen voorziet van meer vrijheid, zoals roterende vleugel vliegen. Er zijn maar weinig banen die zijn spannend, interessant en uitdagend in de luchtvaartindustrie. Een dergelijke taak is van de helikopterpiloot. De meeste helikopterpiloten, verliefd vliegen een helikopter en zou hun taak niet ruilen voor een andere carrière in de vliegende bedrijf.

De mogelijkheden voor de up and coming helikopterpiloten zijn tegenwoordig meer dan rijp. Once upon a time, was dit veld vol met Vietnam-oorlog tijdperk piloten die had absoluut geen intenties van het verlaten van hun baan. Echter, deze cijfers afgenomen sinds dan, omdat de leeftijd van factoren en natuurlijk de verleiding van pensionering. De meeste bedrijven zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en talent piloten vervullen van vacatures die variëren van helikoptervluchten naar offshore olie-ondersteuning.

In het verleden, de totale tijd die nodig is voor dienst ongeveer 3000 uur. Echter, deze dagen, hebben de termijn geschoren drastisch tot 500 uur in extreme gevallen! In dergelijke gevallen. Je moet jezelf afvragen waarom aspirant-helikopterpiloten worden niet breken deuren naar de banen van hun droom te krijgen, omdat de eisen zijn zo groot. Het antwoord op die eenvoudig is – om tot een verkoopbare piloot, je moet nog steeds je contributie te betalen op dit gebied.

Net als voor de meeste andere gebieden, exploitanten willen dat hun personeel in hoge mate gekwalificeerd, zodat een sollicitant, je lijkt meer een beroep op de helikopter operators als je meer tijd had. Een ander geldig en een uitstekende punt is om de tijd op te bouwen in een vliegtuig met een gerespecteerde naam. Enstrom, Hiller, Schweizer, Hughes en Bell zijn allemaal bekende namen in de luchtvaartindustrie.

De planning die is betrokken met het oog op een professionele helikopterpiloot te worden is niet gemakkelijk – het vereist veel onderzoek, studie, logica en observatie van de industrie nodig heeft. Laten we eens een kijkje bij enkele van de mogelijke piloot banen, waar u uw merk te maken.

Wat Jobs zijn beschikbaar voor Aspirant-helikopterpiloten?
Bij het spreken over helikopter vliegen, zijn er vele helikopterpiloot werkgelegenheid opties voor aspirant-piloten. Hier zijn een paar:
Aerial Photography
Er zijn veel commerciële organisaties uit voor helikopterpiloten voor projecten die luchtfotografie gaat op zoek. Deze pilots moeten vrij zijn om te reizen in het hele land en kan voor maanden aan een stuk.

Elektronische Media
Er zijn tal van banen op het gebied van televisie en radio voor helikopterpiloten. Nieuws stations vereisen helikopterpiloten die kan live nieuws en high-speed achtervolgingen die zich op de snelweg te dekken. Deze pilots te helpen bij het verzamelen van nieuws voor radio, TV en helpen uitvoeren van luchtfoto opnamen voor mini-series en films.

Handhaving van de Wet
Politie is altijd op zoek naar goede helikopterpiloten. Deze pilots moeten volgen of aerially volgen verdachten. Vele malen, helikopter piloten van de politie zijn betrokken bij zoek-en reddingsacties ook. Men kan zelfs vinden openingen voor helikopterpiloten met beveiliging aannemers.

Brandbestrijding
Er zijn vele brandweerkorpsen over de hele wereld, die helikopters te gebruiken tijdens de brand. Deze helikopter piloten moeten brandweerlieden over wolkenkrabbers of appartementen te transporteren naar de brand snel te bereiken. Deze pilots ook helpen bij het redden van mensen vast te zitten op een terras of ramen van hoge gebouwen.

Search and Rescue
In het geval van een natuurlijke of door de mens veroorzaakte calamiteiten, opsporing en redding helikopter piloten zijn de miskende helden. Ze nemen risico’s en zweven boven gevaarlijke terreinen en helpen mensen te redden en de dieren in sommige gevallen van zekere dood.

Militaire Pilots
Militaire piloten zijn enkele van de weinige gelukkigen piloten die kan vliegen een aantal van de meest geavanceerde helikopters in de wereld. Echter, als in het leger vraagt ​​om een ​​andere levensstijl en eisen. Niet alleen het leger helpen toe te voegen vliegende ervaring om je cv en open te stellen meer mogelijkheden wanneer u kiest voor burgerdienst.

Pilot Instructor
Om te leren nieuwe aspiranten hoe je een helikopter vliegen, is er grote vraag naar geschikt instructeurs. Het is geen gemakkelijke taak om iemand de kunst van het vliegen te leren. Als je de vaardigheid die nodig is om een ​​amateur piloot te leren om te zetten in een professionele helikopterpiloot, dan steeds een instructeur zal blijken te zijn de beste baan voor jou.

Ambulance Pilot
Helikopterpiloten kunnen helpen haast slachtoffers van ongevallen of patiënten naar het ziekenhuis in hun vliegende machines. Helikopter piloten kunnen snijden een niche van de EMS-gebied door te helpen patiënten direct medische zorg in het ziekenhuis. De taak van het worden een ambulance piloot zit vol adrenaline momenten als immens bevredigend als indirect helpen een leven redden of meer.

Bij het kiezen van helikopter vliegen als je carrière pad, is het raadzaam om eerst te praten met andere helikopterpiloten die ervaring hebben in het veld. U kunt dan kijken of dat soort vliegen is je ding. Zoals bij elk bedrijf, zou verhuizen naar een leidinggevende functie garandeert een verhoogde salaris en in sommige gevallen een goede voordelen.

Letterlijk gesproken, er zijn praktisch duizenden piloten die met elkaar concurreren in de helikopter industrie en de industrie vraagt ​​voor duizenden en duizenden vlieguren als ervaring om u goed genoeg te maken voor de job. Dus, is het verstandig om ten minste vijf tot tien jaar van lage lonen verwachten voordat u kunt zelfs denken in aanmerking te komen voor een luchtvaartmaatschappij carrière. Aan de andere kant zal een jaar of meer te maken dat u een hoog gekwalificeerd kandidaat voor offshore vliegen.

Wordt steeds helikopterpiloot een goede carrière keuze? Ja, het is zeker. Er zijn veel piloten zich tot helikopter naar een baan die is stabieler en de mogelijkheid om blijven vliegen, zelfs als u hebben gekruist 60. Dit maakt helikopter piloot een boeiende carrière optie.

Executive Officer Taken en verantwoordelijkheden
Recessie Proof Carrière
Hoe maak je een Professional Organizer Word
Quality Assurance Job Description
High Income Vacatures
Midlife Career Change Ideeën
Meest lonende banen
Gemakkelijk Carrière to Get Into
Research Assistant Salaris
Top werk in vraag
Top Tien Hoogste betaalde banen in Amerika

Leave a Reply