Gouverneur Taken

De Verenigde Staten zijn een federale democratie en overheid, is opgebouwd uit een aantal staten. De primaire functie van een dergelijke regering is dat de federale staatsvorm werd opgericht na de staten kwamen samen en verenigd om de federale regering van de Verenigde Staten te vormen.

Governors van een federale regering

Er zijn nogal een aantal kenmerken van een federale staat, de eerste is dat de overheid en de staat wordt geleid door een gouverneur. Een belangrijk feit dat zorgvuldig moet worden nagedacht over is dat de gouverneur een federale staat van de Verenigde Staten aan het hoofd. Kortom, het is bijna als kop een hele natie met een wetgever. Het enige verschil is dat er een controle die wordt uitgeoefend door de federale overheid en de staat kan niet afscheiden van het centrale systeem van federalisme. Om te weten over een aantal echt grote verwezenlijkingen van de gouverneurs je zal moeten gaan door de hele Amerikaanse geschiedenis, maar het zal zeker de moeite waard.

De belangrijkste taak is dat de gouverneur wordt verondersteld het geweten van wetgever van de staat te houden. Nu de wetgever staat zou kunnen hebben vele verschillende namen, zoals, Iowa een Algemene Vergadering heeft, of Massachusetts heeft een algemene rechtbank, de primaire taak van de gouverneur blijft echter hetzelfde. De taken kunnen worden samengevat in slechts 4 woorden ‘zorg voor het volk’.

Taken van een president

Het volgende is een willekeurige lijst van taken die verschillen van staat tot staat en kan grofweg worden verdeeld in 3 delen, namelijk ceremoniële, algemene taken en tot slot de wetgevende taken.

Ceremoniële taken: ceremoniële taken zijn symbolisch, maar toch significant. De gouverneur, bijvoorbeeld, is de bevelhebber-in-chief van alle militaire instellingen en organisaties van de staat. Deze organisaties zijn onder andere de Nationale Garde. In sommige staten voldoende bevoegdheden van de bevelhebber-in-chief kan worden uitgeoefend door de gouverneurs. Dergelijke bestuurders kunnen mobiliseren de strijdkrachten van de staat in geval van gegronde reden. Onder de gouverneur taken die worden beschouwd als een ceremoniële men hun gezag om vacatures bij de overheid te vullen met gegronde reden. Beide taken worden niet prominent opgeroepen, maar moeten zelden worden voldaan per behoefte.
Wetgevende Taken: De wetgevende taak van de gouverneur zijn uiterst belangrijk omdat ze de controle van de wetgevende lichaam en er ook voor zorgen dat de wettelijke procedure vruchtbare zijn. De belangrijkste taak in een dergelijk geval is het vetorecht en de ratificatie kracht in geval van rekeningen. Een zeer unieke kracht die wordt gehouden door een groot aantal gouverneurs is de macht om aanbevolen en in sommige gevallen ook uit te oefenen veranderingen in de rekeningen. De gouverneurs bijeen ook enkele bijzondere wetgevingsprocedure sessies voor leden. Afgezien van dat ceremonieel het presenteren van een situatie voor de wetgevende macht en een uitvoerend rapport in de voorkant van de wetgever is een belangrijke taak van de gouverneur.
Algemene taken: Er zijn talloze algemene taken, bijvoorbeeld de bevoegdheid om gratieverzoeken en commutaties verlenen aan straffen en rechterlijke beslissingen, als ze denken dat de oorzaak voldoende is. In aanvulling op dat, gouverneurs bevelen ook het volgende fiscale wijzigingen in de wetgevende macht. De gouverneurs kan een hele budget ook aanraden om wetgevende macht.

Afgezien van deze rechten, hebben de gouverneurs speelde ook een invloedrijke rol in de nationale en internationale politiek. De Verenigde Staten politieke systeem geeft ook voldoende taken, zodat dergelijke bestuurders kunnen hun staten en de mensen te beschermen tegen een dreigende probleem of gevaar. Opgemerkt moet worden dat bij het ontbreken van de gouverneur, de luitenant-gouverneur voert alle bovengenoemde verantwoordelijkheden en taken.

Goede Carrière Na militaire dienst
Tattoo Artist Salaris
Transplant Surgeon Salaris
Recessie Proof Carrière
Becoming een mariene bioloog
Hoge Salaris Carrière
Beste Carrière voor 2012
Hoe kan ik een baan zoeken
Wat banen vereisen High School Diploma
Beste Carrière zonder diploma
Overheid Employee Benefits

Leave a Reply