Goede Interview Tips

Noodzaak van een aantal goede tips om voorzichtig naar beneden te raken op het sollicitatiegesprek je geland? Dan bent u een gelukkige persoon als je net geklikt je weg in deze praktische en efficiënte tips. Ga snel door de lijst om te zien hoe sommige minute wijzigingen kunnen een wereld van verschil maken.

10 tips om een ​​goed interview hebben

Interview Grondwerken
Een van de eerste sollicitatiegesprek tips die iedereen zal je vertellen is, om de nodige grondwerk te doen op de organisatie die u wordt geïnterviewd voor. U moet beschikken over de basiskennis met betrekking tot het bedrijf. Lijken niet vaag, doe je huiswerk voordat je de stap naar de verhoorkamer. Dit zal helpen bij het beantwoorden vraag als waarom wil je deze baan?

Kleding
Wees goed gekleed voor het interview. Zorg ervoor dat uw nagels worden geknipt en haar is netjes ingesteld. Vermijd het dragen van geuren die te sterk zijn. Dit spreekt voor zich, maar worden formeel gekleed. Kleed je niet voor een sociale bijeenkomst. De dress code eist je kleren zijn schoon en gestreken. Zorg er ook voor dat de kleding is goed uitgerust en comfortabel. Dames voorkomen dat het dragen lage hals tops en mannen moeten kiezen voor goed op elkaar afgestemd pakken. De schoenen moeten goed gepolijst. Blijven blijkt uit felle kleuren en vergeet niet, bent u niet verwacht te kleden in kleding die je baas niet kunnen veroorloven.

Manieren
Tijdens het interview, houd je manieren onder controle. Zodra je in, vergeet niet om voorzichtig de deur dicht. Je wilt niet dat een dichtslaande deur dicht. Aangenaam Greet de interviewer en stevig schudden elkaar de hand. Dan vragen of je kunt gaan zitten als u dat nog niet hebt verteld te gaan zitten. Ga rechtop zitten en ga niet naar. Vergeet niet om je ellebogen te houden op de tafel.

Stemming
Iedereen krijgt sollicitatiegesprek kriebels, dus geen paniek. De juiste gemoedstoestand is zeer belangrijk voor het interview. Een beetje nervositeit is normaal. Denk rationeel, zodat u niet de tijd verbeelden interview Goof ups. Dit zal alleen zorgen dat u meer zenuwachtig. Dus in een rustige geest alleen nog maar het interview door je hoofd. Als je in voor het interview, hebben een heldere geest, achter te laten uw zorgen. Het doel is om een ​​frisse en alerte geest.

Mogelijke vragen
Dagen voor het interview denk aan al de vragen die ze kunnen stellen en voor te bereiden voor hen. Enkele typische vragen worden je verleden werkervaring, je baas, je interesse, sterke en zwakke punten met betrekking tot, uw doelen etc. een grondig onderzoek te doen, dit is de beste manier om onverwachte vragen te vermijden.

Be Prepared
Ten eerste, vergeet niet om de vereiste documenten zoals CV mee te nemen voor het interview. Ten tweede moet men bereid zijn om lastige gesprekken af ​​te handelen. Vele malen interviewers naar voren gebracht heel praktische vragen als wat is de kleur van de muur achter je, dus voor een minuut en refrein denken vanuit het draaien van uw hoofd om de vraag te beantwoorden. Altijd vragen klaar die u graag aan de interviewer over het bedrijf te vragen. Als geldzaken worden besproken, zijn op alles voorbereid. Als een interviewer krijgt agressieve, houd je humeur onder controle en blijf kalm. Kortom, als de situatie slecht gaat, raak niet in paniek.

Gedrag tijdens het interview
Tijdens het interview elke vraag snel te beantwoorden, is het het beste om te voorkomen dat vulstoffen zoals hummm en aaahhh. Kom ter zake, duidelijk spreken en in een goed tempo. Vermijd grammaticale fouten en casual taal. Maak oogcontact met de interviewer en lijken niet zachtmoedig. Zorg ervoor dat uw lichaamstaal is zelfverzekerd en ontvankelijk. Geef niet uit een snobistische of een onzorgvuldige vibe.

Wat te vermijden in een interview
Soms onbewust maken we een aantal grote blunders in interviews. Daarom verzoeken wij u te vermijden die te laat voor het interview. Lijken niet overmoedig of agressief, hoeft zeker niet doen alsof je alles weet. Vergeet niet om excuses te maken en niet te bekritiseren uw oude werkgever. Oefening goede beheersing over je stem en spreken vol vertrouwen. U moet vermijden onbeleefd en te oordelen.

Vertrouwen
Uw belangrijkste doel tijdens het gesprek zou moeten zijn om te verschijnen vertrouwen. Dit is een van de belangrijkste tips. Je kleren, gedrag en spraak moet een afspiegeling zijn vertrouwen. Probeer ook niet om over te steken naar het grondgebied van zijn pompeuze en overmoed. Als u denkt dat oproepen van vertrouwen is moeilijk, dan alsof. Ja, het fake, maar je zou weten dit geheim en een deel van het zijn vertrouwen is geloven dat u er vertrouwen in en zeker van jezelf.

Na het interview
Er zijn bepaalde etiquette die gevolgd moeten worden ook na een interview. Vergeet niet de interviewer de naam en het follow-up met een bedankbriefje. Een sollicitatiegesprek follow-up e-mail is ook een goed idee. U kunt de interviewer ook bedanken voor zijn / haar tijd door het maken van een gratis telefoongesprek.

Wees zelfverzekerd, houd je hoofd hoog en geloof. Vergeet niet aan het einde van de dag, het is gewoon een interview, een eenvoudige dialoog die plaatsvindt tussen twee individuen. Beschouw het als een formele sociale bijeenkomst en het gesprek zal niet lijken zo ontmoedigend. Veel Succes!

Laterale Career Move
Hoogste Betalen Entry-level Carrière
Oncoloog Salaris
Overseas Trucking Jobs
Telefoon Interview Etiquette
Badmeester Job Description
Top Career Choices
Machinist Job Description
Hoe maak je een verkoper te worden
Lange termijn carrière doelen
Hoe de CIA Join

Leave a Reply