Goede Career Choices for the Future

Er wordt gezegd dat de banen van de 21e eeuw zullen worden kennis centraal staat. Zelfs als de op kennis gebaseerde scenario heeft opengesteld vele carrièremogelijkheden voor de huidige en toekomstige generaties, is het ook moeilijk om de juiste keuze te maken.

Best Career Choices for the Future

Hier is wat nuttige informatie over het onderwerp van die loopbaan te kiezen in de toekomst. Het gebied van gezondheidszorg en informatietechnologie zullen altijd boven het merendeel van de banen scoren op alle andere gebieden samen te stellen. Er zijn maar weinig interessante carrière mogelijkheden hieronder vermeld, dat zou vereisen speciale vaardigheden. Hieronder vindt u de beste carrière voor de toekomst.

Gezondheidszorg
De zorgsector moet u voorzien van een goede carrière in de toekomst. In de meeste ontwikkelde landen, wordt de vergrijzing groeiende steeds. Deze populatie zou een medische behandeling nodig en faciliteiten meer dan enige andere leeftijdsgroep. Het aantal ziekenhuizen Hierdoor zou toenemen. De werkgelegenheid in de zorgsector zijn niet beperkt tot het werken als chirurgen, artsen en verpleegkundigen alleen. Workforce is ook nodig om de vele administratieve taken af ​​te handelen. Mondhygiënisten moet ook genieten van een goede carrièremogelijkheden in de komende tijden.

Information Technology
Het is een uitgestrekt en ontwikkelende veld waar u kunt veel carrièremogelijkheden te vinden. U kunt een verscheidenheid aan rollen in dit gebied. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste zijn: web developer, systeem analist, informatie manager, enz. Het is niet zo dat alleen software professionals zou zijn in de grote vraag. Degenen die werkzaam zijn in de computer hardware sector zal ook nodig zijn voor onderhoudswerkzaamheden.

Bioinformatician
De taak van een bioinformaticus heeft betrekking op de activiteit van het toepassen van concepten van informatietechnologie om de biologie en aanverwante gebieden, zoals genetica, gezondheidswetenschappen, farmaceutische industrie, proteomics etc. Job verantwoordelijkheden van deze professionals ook de activiteit van het uitvoeren van patroon analyse, het maken van wiskundige modellen, en het ontwikkelen van dynamische oplossingen. Deze professionals kunnen werken op het gebied van onderzoek en ook als technici in laboratoria. Van de kandidaat wordt verwacht dat zij een doctoraat voor het werken op het gebied van onderzoek hebben, duurt het ongeveer 5-6 jaar tijd voor het invullen van het doctoraat.

Fotovoltaïsche zonne-energie Installer
De fossiele brandstoffen brandstoffen en andere bronnen van energie zijn op de rand van uitputting, en te vervangen door hernieuwbare energiebronnen is de enige weg vooruit. Zonne-energie-installaties moeten daarom in grote vraag in de komende tijden. U kunt hierbij denken over het werk als een fotovoltaïsche zonne-installatie. De verantwoordelijkheden van een fotovoltaïsche zonne-installatie omvatten dat van het samenstellen van fotovoltaïsche (PV) en het verzorgen van de onderhoudswerkzaamheden. De installatie werk moet worden gedaan door het beoordelen van de site in kwestie.

Medische roboticus
Deze professionals past de kennis van robotica in de medische sector. Een medisch roboticus moet werken op het gebied van de ontwikkeling van prothetische bijlagen en andere dergelijke technologieën voor het maken van het leven beter voor de mensheid. Verbetering diagnostische technologieën om ze minder invasief is een belangrijke doelstelling op dit gebied. De medische robotica nog in de ontwikkelingsfase, en daarom is het beter te bereiden voor deze toekomstige loopbaan nu zelf.

Handel en financiën
De carrièremogelijkheden in het gebied van marketing zal groeien veel in de toekomst. Je kunt werken op het gebied van internet marketing, sales, als business analist, en andere dergelijke gebieden. Financiële adviseurs en accountants zou ook in de grote vraag. Je kunt ook denken over het werken als een actuaris. Dit zijn professionals die zich bezighouden met het vaststellen van de gevolgen van een bepaalde financiële risico’s in een bedrijf.

Organic Farm Manager
Met het groeiende belang van biologisch voedsel, zijn de boeren nu steeds meer biologische producten die weinig of geen chemische meststoffen / pesticiden bevat. Deze verandering in de trend heeft geleid tot toename van de vraag naar professionals met kennis van de biologische landbouw. Om te werken als een biologische boerderij manager, moet men hebben eerdere ervaring in de traditionele vorm van landbouw.

Onderwijs Sector
Dit veld biedt werkgelegenheid ongeacht de marktomstandigheden. Je kunt werken als professoren, leraren van middelbare scholen, leraren in het basisonderwijs, en verdien een goed inkomen. Er is een 10 – 20% verwachte groei in de eisen van de educatieve sector in de komende jaren.

Caregiving
Deze job zou in de grote vraag voor de toekomst. Deze kansen op werk zullen komen meer in de ontwikkelde landen. De vergrijzing van de bevolking in deze landen zou groeien in de komende jaren. Eis voor oudere mantelzorgers zou schieten, wat resulteert in verhoogde kansen op werk voor mantelzorgers. Sommigen van jullie zullen geen zorgverlening een interessante carrière na te streven, maar dit beroep zal worden in de vraag zeker.

Media Vacatures
De banen in de media zijn er om te blijven. Het is alleen dat de vorm zich zal ontwikkelen. Er is een grote ruimte voor scenarioschrijvers, journalisten, nieuwslezers, cameramensen, en alle andere professionals met betrekking tot de media-industrie.

U moet ook weten over carrièremogelijkheden die op een daling. De afdruktaken zoals zetwerk zou als gevolg van de opkomst van elektronische processen in bijna elk gebied worden vervangen. Andere laaggeschoolde banen worden uitbesteed aan landen als India, Taiwan en andere ontwikkelingslanden. Men moet dan ook op zoek naar het werken in een veld dat biedt u een duurzame baan. Feiten over goede carrière keuzes voor de toekomst gepresenteerd in dit schrijf-up zou moeten helpen krijg je een overhand op de arbeidsmarkt.

Scheidsrechter Salaris
Elementaire Leraar Salaris
Werk in Computer Hardware Engineering
Computer Operator Job Description
Federale Employee Benefits
Alternatieve carrières voor docenten
Conciërge Job Description
Loopbaanontwikkelingsplan Template
Hoe maak je een Diplomat Word
Trauma Chirurg Salaris
Juridisch Secretaresse Salaris

Leave a Reply