Goede Career Choices for Men

Een ‘goede’ carrière keuze kan betekenen verschillende dingen voor verschillende mensen. Iemand, met een flair voor het schrijven zal proberen om zijn carrière te maken in een uitgeverij, terwijl iemand met een sybaritische smaak zou zijn hand proberen te investment banking of de aandelenmarkt. Terwijl het meten van de beste carrière voor mannen dit jaar, is het essentieel dat we rekening houden met alle parameters zoals job-tevredenheid, compensatie, verzekeringsuitkeringen, groeivooruitzichten enz. Tal van onderzoeken worden uitgevoerd elk jaar aan de markt scenario voor het scheppen van kansen weten . De bevindingen van deze onderzoeken tonen de trends in de markt voor zover de beste loopbaankeuzes betreft.

Hoewel vrouwen gelijk worden behandeld vandaag tot aan de werkgelegenheid opties betreft, zijn er bepaalde banen die meer haalbaar voor mannen – banen die milde wijzen, aan zware lichamelijke activiteit, alsof je een automonteur. In de lijst hieronder gegeven, hebben we al een aantal loopbaankeuzes die kunnen worden meer aantrekkelijk voor mannen, maar het betekent geenszins dat vrouwen niet kunnen ingaan op deze banen. Laten we een kijkje nemen op een aantal carrièremogelijkheden voor mannen.

Goede carrièremogelijkheden voor mannen

Investment Banker
Ummm … Need I say more? Want als de woorden investeringsbankier nog niet hebt gedaan zei iets tegen je, niets anders wil. Het is een goed betaalde baan, waardoor het een nette baan ook. Een high-profile baan, dit is zonder twijfel een van die goede banen voor mannen die iedereen goedkeurt en houdt in hoog aanzien. Als finance of financiële analyse is wat je goed in bent, zal een carrière in investment banking geschikt zijn voor u. Met het gemiddelde salaris het oversteken van de zes-cijferige merk, deze carrière belooft financiële zekerheid aan u.

Criminal Justice
De term strafrecht lijkt misschien heel algemeen. Maar hier is een gedachte, kijken naar wat deze carrière te bieden heeft, en je zou versteld staan. Cops, advocaten, speciale agenten, veld agenten … De lijst is eindeloos. Wat nodig is van u, is echter absoluut ernst en toewijding. De mogelijkheden op dit gebied van werk zijn oneindige, en de voldoening die je krijgt van het dienen van je land is een stormloop op zich. Als het aankomt op het salaris aspect ervan, het assortiment is volledig afhankelijk van de afdeling van de strafrechtspleging je werkt.

Ethical Hacker
Een carrière als een ethische hacker is zonder twijfel een van die goede optie. Wat is er veel is het feit dat het nu meer in trek dan ooit tevoren. Met cyberveiligheid steeds een belangrijke oorzaak van zorg deze dagen, zijn ethische hackers met een veld dag. Fraude in cyberspace zit in de lift, en er is altijd een vereiste van de mensen te houden in het te controleren. Dit is waar de hulp van een ethische hacker wordt genomen. Werken voor grote organisaties is de manier waarop de meeste mensen zouden doen, want het is plaatsen als deze die normaal gesproken penetratie testers, zoals ze worden ook wel aangeduid. In termen van salaris, er zal zeker niets te klagen, omdat dit gebied zeker betaalt goed.

Artsen & Engineers
De reden dat we hebben elkaar gekoppeld artsen en ingenieurs komt omdat deze twee carrières zijn zeer gewilde sinds mensenheugenis. Artsen en ingenieurs worden gerespecteerd door iedereen, en het salaris is een van de beste in de markt. Artsen verdienen rond 200.000 dollar op een gemiddelde, terwijl de ingenieur gemiddelde salaris is rond de $ 150.000.

Defensie dienst
Dit is een carrière-optie, waar moed en trots in een land is een vereiste. Omdat het een verdediging persoonlijk kan betekenen dat je kan hebben om weg te blijven van je familie voor een lange periode van tijd en met de vijand te bestrijden door het zetten van uw leven in gevaar. Ondanks deze uitdagingen, een carrière als een verdediging persoonlijk is zeer gerespecteerd, en het salaris en andere voordelen zijn groot.

Fotograaf
Mode, reizen, stilleven … Noem maar op, en het kan worden gedaan. Er is absoluut geen einde aan de lijst van mogelijkheden bij het overwegen van een carrière als fotograaf. Als u een van die jongens die waarde hechten aan esthetiek, en je denkt dat je het te vangen alsof het verdient te worden gedaan, een fotograaf is de taak van zeker iets voor jou. Dus ja, als je bewondert schoonheid (ongeacht de vorm), denk dan niet verder, want dit is toch het veld voor u. De salarisschaal is mogelijk niet uitzonderlijk, maar dan, dit is een gebied voor mensen die op zoek zijn voldoening in het werk, het monetaire aspect terzijde!

Barman
Ik weet zeker dat de noodzaak om uit te leggen wie of wat een barman doet, maar zelden voor omdat. De meeste mensen weten wat een baan als deze met zich meebrengt. Dus, wat is er van je verlangd naar een barman te worden? Om te beginnen, uw kennis van alcohol en het mengen drankjes zijn de basis van een vacature solliciteert. Maar wacht! Er is een aspect dat zou kunnen lijken op een flip-side voor sommigen. Als barman heb je momenten dat je zal moeten nemen met het luisteren naar een emotionele klant gieten zijn hart aan u (af en toe verwachten wat advies ook. Ja, alcohol doet dat). Maar als je goed met dat, is er niets aan de hand. Wat betreft de monetaire deel ervan, zou het eerlijk zijn om iets te verwachten van $ 100 tot $ 300 per nacht.

DJ
Als de muziek is waar je van houdt, muziek is wat je hebt zal. Verre van een stereotype carrière, is het essentieel dat je muziek houdt alsof je leven ervan afhangt. Een goede DJ moet ook een entertainer, en een van de manieren om dat te doen is door het tentoonstellen van het door uw liefde voor muziek. Ervoor zorgen dat u uitgebreid bent goed lezen of het nu gaat om genre of artiest is een absolute must ook. Als u grote sociale vaardigheden, en een liefde voor het leven, is dit zeker de juiste carrière optie voor een jongen. Salarisschalen op dit gebied zou kunnen sterk variëren, maar u kunt er zeker van zijn dat je een behoorlijke hoeveelheid geld te maken als onderdeel van uw jaarlijkse inkomen.

Dit was een korte maar gevarieerde lijst van loopbanen om uit te kiezen. Het grootste deel van de loopbaan gesproken over afwijken van de gebruikelijke pick dat mensen weer aan, maar als om welke reden u denkt dat het niet werkt voor je, voel je vrij om te kijken naar iets wat je gelooft is beter geschikt voor u. Voor de rest van het, hou gewoon van wat je doet!

Hoog betaalde banen in de vraag
Goed betaalde banen met geen Degree
Changing Lanes: Managing Haard en Loopbaan
Hoogste Betalen Beroepen
Carrièremogelijkheden in de kunst
Kindergarten Teacher Interview Questions
Hoe maak je een High School leraar te worden
Hoe maak je een Professional Organizer Word
Kaakchirurg Salaris
Perfusionist Salaris
Logistiek Coordinator Job Description

Leave a Reply