Goed betaalde banen met geen Degree

Veel mensen denken ten onrechte dat het krijgen van goed betaalde banen zonder diploma niet mogelijk is. Ze denken dat de beste beloning te krijgen, verplicht moet u een intensieve opleiding graad in dat gebied verdienen. Goed betaalde banen zonder ervaring en entry-level banen zijn makkelijk te krijgen als je laat de fundamentele eisen die nodig zijn voor het uitmunten in die specifieke job sector. De beste manier om te weten over een bepaalde taak is om te ondergaan gerelateerde opleiding en certificering. Tegenwoordig, met efficiënte training-en certificeringsprogramma’s, hoeft individuen niet wachten tot 4 jaar tot respectabele baan te vinden zonder een diploma.

Top 10 goed betaalde banen zonder diploma

De volgende vacatures zijn enkele van de goed betaalde banen die niet nodig een graad. Natuurlijk zal een bepaalde hoeveelheid van het onderwijs en studies nodig zijn om dergelijke banen veilig te stellen, samen met de opleiding en de nodige certificering.

Air Traffic Controller
Deze job is niet een hbo-opleiding vereist, maar het vereist dat men een klasse te nemen van de Federal Aviation Administration (FAA), passeren de medische en drugs onderzoeken, en ondergaan een veiligheidsmachtiging procedure. Nadat je langs al deze eisen, dan verdien je een salaris van meer dan $ 100.000 per jaar.

Luchtvaartmaatschappij Piloting Carrière
Dit is waarschijnlijk de hoogste betaalde baan zonder diploma, maar de eisen lijkt misschien een beetje ingewikkeld en moeilijk. De voorwaarden voor het zijn een piloot vraagt ​​training voor de luchtvaartmaatschappij vervoer vliegbrevet, het passeren van een schriftelijke en praktische test, het bezit 1500 vlieguren ervaring, en dat 23 of meer jaar oud zijn. De mediane inkomen van een piloot kan variëren van $ 135.000 naar 145.000 dollar per jaar.

Nuclear Power Reactor Operator
Een carrière als een kerncentrale operator kan ook een van de goedbetaalde banen zijn zonder een diploma. De jaarlijkse bezoldiging die betrekking heeft op deze baan is ongeveer $ 68.000. Geen opleiding vereist, maar je zou onvermijdelijk moeten gaan door middel van intensieve on-the-job training, en een onderzoek voor het verkrijgen van de vereiste vergunning passeren.

Informatie Techniek Carriere
Een meerderheid van de loopbaan in de IT-sector niet nodig een gespecialiseerde universitaire graad. Echter, als je wilt om het te krijgen banen, zou je nodig hebt om een ​​aantal verwante opleidingen en certificering die zou maken dat u in staat voor deze banen te ondergaan. Je kan het krijgen gecertificeerd van vele bekende universiteiten en agentschappen, en vind jezelf verdienen ongeveer $ 50.000 tot $ 60.000 per jaar. Voor het krijgen van de ontwikkeling van software en hardware banen, hoeft u alleen maar op de computer savvy zijn.

Schrijven Carrière
Als u niet beschikt over een universitair diploma, en zijn goed in het schrijven, heb je de mogelijkheid te kiezen voor een carrière in het schrijven. Dit is een divers gebied met de verschillende onderdelen, zoals creatief schrijven, content schrijven, technisch schrijven, CV schrijven, en vele anderen. Een graad of opleiding mag niet nodig zijn voor alle gebieden, met uitzondering van technisch schrijven, dat vereist enige gespecialiseerde opleidingen uit te voeren. Als u kiest voor een carrière als schrijver, kunt u verdienen een jaarsalaris van ongeveer $ 60.000 tot $ 70.000.

Politieagent
Politie agent banen zijn een van de rechtshandhaving carrière die niet vragen om een ​​universitair diploma, maar vereisen een intensieve fysieke training. Je zou nodig hebben om te gaan door middel van opleiding aan de politieacademie, een psychologisch onderzoek, en een criminele achtergrond controleren. Nadat u bent geselecteerd om live taken uit te voeren, krijgt u mogelijk een pay heeft van ongeveer € 75.000 per jaar.

Auto Mechanic
Om te worden een auto monteur, de primaire vaardigheid die je moet bezitten is het vermogen om uit elkaar te halen en samen te stellen voertuigen weer. In deze carrière, het salaris hangt grotendeels af van het werk dat opdrachten die je krijgt in een dag. Geen diploma, worden alleen technische vaardigheden die nodig zijn in te stellen in deze carrière.

Industrie en bouwbedrijven, lassen, en Elektricien Vacatures
Dit zijn enkele van de eenvoudigste carrières die niet van gedacht door veel mensen, nog een respectabel inkomen. Technische en logische vaardigheden zijn de redenen waarom deze professionals zijn in zo veel vraag. Mediane verdienen van loodgieters, timmerlieden, lassers, elektriciens en varieert van $ 35.000 tot 45.000 dollar per jaar.

Real Estate Vacatures
Er zijn veel mensen die denken dat makelaars geen substantiële inkomsten te krijgen. Echter, deze professionals normaal verdienen een salaris van rond de $ 75.000 tot $ 80.000 per jaar. Een diploma is niet vereist, maar de taak vraagt ​​u om een ​​60-uren opleiding te volgen, en in de handel in onroerend goed voor een tot drie jaar voordat u het verkrijgen van de makelaar licentie deelnemen.

Mijnbouw Carrière
Loopbaan in deze sector alleen om een ​​bepaalde hoeveelheid van technische know-how en ervaring van het werken en die actief zijn in een mijn. Als u zich een mijn manager, komt u in aanmerking voor een loon van meer dan 95.000 dollar per jaar.

Andere hoge-betalende Carrière zonder diploma
Er zijn een aantal andere carrières die ook verdienen een aanzienlijk bedrag uur-wijs. Dergelijke loopbaan onder meer de brandweer ($ 18/hour), telecommunicatieapparatuur installateurs en reparateurs ($ 23/hour), vrachtwagenchauffeurs ($ 16/hour), metselaars ($ 20/hour), post werknemers ($ 21/hour), enz.

Dit waren enkele van de meest populaire high-betalende carrière met geen diploma. Als u niet in het bezit van een universitair diploma en wilt u toch een respectabel inkomen te verdienen, kunt u kiezen voor een van deze carrière.

Jobs Werken met kinderen
Hoogste Betalen blauwe boorden banen
Vacatures in de luchtvaart sector
Zookeeper Salaris
Pilot Salaris
Wat Jobs het meeste geld verdienen
School Teacher Salaris
Disney Tops Lijst van Beste plaatsen om te beginnen Career
Hoe de CIA Join
Hoe kan ik een baan Snelzoeken
Medische Apparatuur Reparatie Training

Leave a Reply