Goed betaalde banen in Verenigde Staten

Carrière is de heetste onderwerp voor bijna iedereen! Een persoon bezetting slaagt altijd het belangrijkste deel van zijn / haar leven en bestaan ​​grijp dan iets anders, stiekem nudging zijn ver vooruit persoonlijke belangen en, vaak, waardoor er weinig of geen ruimte voor ontspanning, binding en intimiteit! Het werk van vandaag leven is een hectische en zeer concurrerend niveau van bestaan ​​waar elke werk-en aspirant-professional is een actieve deelnemer in de spreekwoordelijke rat race – een rat race om in de hoogste betaalde banen beschikbaar! Dus, wat zijn de meest financieel lonende banen deze dagen? Laat staan ​​de rest van de wereld, wat zijn de meest betaalde banen in Verenigde Staten? Laten we erachter te komen!

De meeste royaal betaald banen in de VS

De volgende lijst van hoog betaalde banen behoren tot de tien heetste carrières in de VS met ingang van dit jaar!

Vacatures waarvoor gespecialiseerde Graden

De volgende banen vereisen een solide academische achtergrond en specifieke specialisaties in de relevante vakgebieden. Het verwerven van deze graden kan ergens tussen de 2-10 jaar van de universiteit, maar de carrière mogelijkheden die ze open te stellen zijn de moeite waard de tijd en moeite geïnvesteerd.

Chirurg
Deze behoort tot de top drie van best betalende banen in Amerika vandaag! Met een jaarinkomen variërend tussen EUR 1, 50, 000 en USD 2, 05, 000, op het gebied van chirurgie biedt veel meer dan alleen het geld! Het respect dat dit beroep en het gevoel van immense voldoening die men ontleent aan de mogelijkheid om mensenlevens te redden begeleidt is ongeëvenaard door welke andere beroep of activiteit in de hele wereld! Het beroep van de operatie wordt op de voet gevolgd op zijn hielen door die van artsen. Beide behoren tot de top banen in Amerika. Het duurt echter hard werken, uitstekende academische kwaliteiten en jaren van training (10-15 jaar) om naar dit niveau. Inderdaad, dit beroep is er een waar hard werken, geduld en doorzettingsvermogen loont en de beloning is de moeite waard de persoonlijke offers en investeringen!

Lijnpiloot
De carrière van een piloot is letterlijk een waar alleen de sky is the limit! Voor een pilot is de reikwijdte van het vliegen niet beperkt tot commerciële vliegtuigen alleen – hij kan ook kapitein helikopters, testtoestellen, kiezen voor een carrière als de luchtvaart directeur, gewas stof, monitor luchtverkeer en vliegen vrachtvliegtuigen! Hoewel het niet een noodzaak, de zeer hoge concurrentie niveaus dwingen veel luchtvaartmaatschappijen te vragen mate een vierjarige bachelor van de kandidaten die streven naar toepassing zijn. De stage kan variëren tussen 5-10 jaar en de gemiddelde jaarlijkse vergoeding past ergens tussen USD 1, 32, 000 en USD 1, 35, 000.

Tandarts
Fleuren iemands glimlach is een edele en een lucratieve carrière-optie. Met zo veel mensen die willen gaan voor tandheelkundige ingrepen, waaronder glimlach correctie, cosmetische tandheelkundige procedures en corrigerende tandheelkundige procedures voor het uitlijnen, de eeuwenoude beroep van tandarts is een bloeiende carrière en een hoog betaalde baan dat geldelijke succes als nooit tevoren belooft! Geen wonder, het is een van de meest betaalde banen in Verenigde Staten in de huidige tijden! De training is ongeveer 8 jaar voor onafhankelijke professionele praktijk en de gemiddelde jaarlijkse bezoldiging varieert tussen de USD 90, 000 en USD 1, 33, 000.

Marketing / Sales Manager
Als je hebt overleefd verkoop aan oplopen tot dit niveau, petje af voor jou! Verkoop en marketing zijn zeer moeilijk, maar goddeloos interessante carrière velden. Vooral de verkoop! Dit veld leert u alles wat u moet weten om de stedelijke jungle te overleven! Dit is een van de top 10 een carrière in het bedrijfsleven. Slopende hard werken, on-the-field innovaties en creatieve klant handling maken de lucratieve salaris waard de inspanningen! De gemiddelde jaarlijkse bezoldiging van een marketing / sales manager gaat om ergens tussen USD 80, 000 en USD 100, 000.

Management Analyst
Management analist is een van de meest populaire en best betalende entry-level carrière in het bedrijfsleven. Onder de hoog betaalde banen in de VS, een management analist is belast met de taken van het analyseren van zakelijke en operationele procedures om de meest optimale manieren om dingen gedaan uitvinden door maximaal gebruik te maken van de beschikbare middelen in de kortst mogelijke tijd, en zorg te verhogen efficiency van de prestaties tegelijkertijd. Dit is een van de beste carrièremogelijkheden in de corporate technisch gebied. De gemiddelde jaarlijkse vergoeding zou ergens komen tussen USD 72, 000 en USD 85, 000. Andere hoge betalende entry-level banen zijn investment banking, elektrotechniek, petroleum engineering en landschapsarchitectuur die allemaal passen binnen een gemiddelde jaarlijkse vergoeding scala van USD 70, 000 – USD 1, 20, 000.

Er zijn vele andere taken die kunnen worden beschouwd als goedbetaalde banen, zoals luchtverkeersleider, advocaat, anesthesioloog, actuaris, financieel analist, verzekeringsmakelaar, enz. Het beroep van prive-detective is een van spannende banen die goed betalen! Een paar andere in de vraag banen zijn die van: –

Software Engineering
Network System en Datacommunicatie Analyst
Podoloog
Natuurwetenschappen Manager
Database Administrator
Game Designers en ontwikkelaars
Accountant
Onderwijsadministrateurs
Chief Executive Officer
Gedragsstoornis Counseling

Carrière niet vereist Gespecialiseerde Graden

Verrassend, een aantal van de best betaalde banen vandaag de dag zijn die dat niet hoeft te worden gemaakt professionele opleiding. Hieronder vallen verschillende eenvoudige banen voor studenten die goed betalen en ook de posities van computer lab-assistent, IT-ondersteuning en administratief medewerker. Andere dergelijke top betaalde banen zonder diploma zijn: –

Trucking
Nuclear Power Reactor Operator
Air Traffic Controller
Gaming Manager
Fitness Trainer
Freelance Schrijver
Event Manager
Logistiek Manager

Dit zijn enkele van de best betaalde banen in Verenigde Staten in het huidige tijdperk. De meeste van deze hoog betaalde banen zijn zeer gespecialiseerde en vereisen kandidaten met technische graden, maar er zijn ook enkele die goed betalen, maar vereisen geen gespecialiseerde opleiding. Sommige hoog salaris banen zoals die van gynaecologen, verloskundigen zijn, human resources manager, markt research analist, enz. beschouwd als een van de beste banen voor vrouwen. Dus, bent u vers van de hogeschool of bent u van plan om bedrijven te schakelen? De carrières hier besproken zijn de heetste dit seizoen en een loopbaan in de financiële dienstverlening, informatietechnologie en de medische sector behoren ook tot de beste banen voor de toekomst. Zelfs als u van plan bent een hele loopbaan te veranderen, zou het goed zijn als je wat onderzoek over de carrière trends voordat u de sprong. Wens je een mooie professionele toekomst tegemoet!

Best betaalde beroepen
Slechtste betaalde banen
Opdrachten die het meeste geld
Hoe kan ik een sollicitatiegesprek beëindigen
Juridisch Secretaresse Salaris
Strange Jobs
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Hoog betaalde banen in de vraag
Top betaalde banen zonder diploma
Medische Carrière Lijst
Ziekenhuis Schoonmaak Vacatures

Leave a Reply