Gevaarlijke Jobs die goed betalen

Het is niet zo dat de meest gevaarlijke banen helemaal niet rendabel. Er zijn een aantal carrièremogelijkheden die kunnen worden gelabeld als gevaarlijke banen die goed voldoende te betalen voor de werknemer tot een respectabele leven te leiden. Samen met een aanvaardbare hoeveelheid per jaar salaris, zijn deze banen die goed betalen meestal geassocieerd met onjuiste en risicovolle arbeidsomstandigheden.

De meest gevaarlijke jobs die goed betalen

Crab Fishermen
Dit wordt beschouwd als de meest gevaarlijke baan in de Verenigde Staten. Volgens een onderzoek uitgevoerd door het Bureau of Labor Statistics, het sterftecijfer van mensen die werkzaam zijn in deze baan was ongeveer 5.500 in het jaar 2007 alleen. Crab vissers moeten werken en in de ijzige koude wateren, uit de buurt van het land, en in de meest moeilijke weersomstandigheden. Ze normaal continu werken voor ongeveer 21 uur per dag, dat kan worden opgevat als zeer vermoeiend. Echter, de per jaar loon van krab vissers valt ergens rond de $ 60.000, dat is niet zo slecht.

Oil Rig Werknemers
De olie-en aardolie-industrie is altijd booming. Het salaris van booreiland werknemers kan variëren van $ 60.000 tot een significante $ 100.000. Echter, moet u er rekening mee dat deze werknemers moeten werken voor ongeveer 12 uur per dag, en kan om te verblijven voor dagen in het midden van de zee. Ze moeten onverwachte en moeilijke weersomstandigheden geconfronteerd, en ook te maken met ingewikkelde machines in de zee.

Lift Mechanica
Dit is een taak die veel lichamelijk werk vereist. Lift monteurs moeten uitvoeren reparatie en onderhoud taken van liften en aanverwante apparatuur in lastige werksituaties. Tijdens het werk, ze hebben een kans op het krijgen van een elektrische schok, vallen van hoogte, of iets fout gaat met de lift bij het repareren. Hun werk kan zelfs stel ze niet bloot aan stof en allergenen, wat leidt tot beroepsrisico’s. Komt naar de bezoldiging kant, lift monteurs krijgen een per jaar betalen van ongeveer € 68.000.

Iron Workers
Iron werknemers hebben een hoog percentage van de gemiddelde dode per jaar. Ze moeten werken in ongunstige werk-en weersomstandigheden. De baan gaat het uitvoeren van taken op hoogte, dat kan heel gevaarlijk zijn, maar ze hebben effectieve veiligheidsuitrusting. Maar dingen fout kunnen gaan op keer. Iron werknemers kunnen verdienen een goede hoeveelheid van het salaris, die van 60.000 dollar begint te zelfs $ 80.000 per jaar. Het grootste deel van de winst komen door middel van contractonderzoek werk waarvoor ze betaald krijgen op uurbasis.

Mijnbouw Mechanica
Mining werknemers moeten hun taken ondergronds en in ongemakkelijke omstandigheden te doen. Ze moeten werken in krappe instellingen waar sprake is van weinig licht en lucht. Zij lopen een risico om verpletterd onder rotsen. Echter, de mijnbouwsector het nemen van passende maatregelen om de arbeidsomstandigheden van hun werknemers te verbeteren. In het algemeen kan een mijnbouw-monteur te trekken een jaarsalaris van rond de $ 46.000.

Pilots
Een baan als piloot is riskanter dan gevaarlijk. Piloten moeten echt voorzichtig zijn tijdens het vliegen van een vliegtuig. De moeilijkste taak voor piloten neemt de start en landing van een vliegtuig. Daarnaast moet een pilot ervoor te zorgen dat alle instrumenten, flight controls, en motoren goed te laten werken voor een opstijgen. Zelfs een kleine fout kan erger maken. Het houden van opzij de risico’s die betrokken zijn bij deze luchtvaartmaatschappij baan, piloten verdienen een mediane per jaar salaris van ongeveer 120.000 dollar, afhankelijk van de werkgever en het type vliegtuig.

Andere goedbetaalde Dangerous Jobs

Job
Beschrijving
Betalen

Strijdkrachten
Deelnemen aan de krijgsmacht kan maken voor een interessante, maar zeer gevaarlijke carrière keuze. Deze personen worden gerespecteerd en verdienen aantrekkelijk inkomen, maar een deel van de krijgsmacht betekent dat u overal in de wereld worden geplaatst. Risico op overlijden, letsel, evenals psychische schade maken dit een van de meest gevaarlijke jobs ter wereld.
Ongeveer 60.000 dollar

Elektrische Lijn Reparateur
Ook bekend als een gezel lijnwachter, elektrische lijn reparateurs mensen die het repareren van kapotte elektrische leidingen. De individuen hebben meestal te werken in ongunstige omstandigheden, zoals de meeste macht regeleindes worden veroorzaakt door storm of slecht weer. Ze moeten elektrische polen klimmen als onderdeel van hun werk en hun werk heeft geen vaste timing. Voor het werken in zo’n gevaarlijke baan, zijn elektrische lijn reparateurs goed betaald.
Tussen de $ 55.000 tot 85.000 dollar

Truck Driver
Tijdens het rijden een vrachtwagen lijkt misschien niet een gevaarlijke baan, dit beroep is niet zo eenvoudig als het klinkt. Vrachtwagenchauffeurs moeten grote vrachtwagens, 18-wheel rigs, rijden in het hele land in alle weersomstandigheden. Rijden enorme voertuigen over verschillende terreinen en in alle weersomstandigheden is wat in aanmerking komt als een van de meest gevaarlijke banen aan te vragen.
Tussen de $ 30.000 tot $ 75.000

Politieagent
Het functieprofiel van een politieagent omvat jagen en aanhouding van criminelen. Ze hebben ook de straat op te patrouilleren en het geweld te stoppen, en in het houden van de vrede te helpen. Een politieagent kan om geweld te gebruiken indien nodig om onschuldige mensen te houden van het krijgen van pijn. Er zijn hoge veranderingen van hem beschoten of blessures in de lijn van plicht.
Ongeveer 50.000 dollar

Vissersvaartuig Deckhand
Hengelsport, of liever de commerciële visserij, blijft de meest gevaarlijke baan van allemaal. Vissers moeten de volle zee, en het slechte weer elke keer dat ze de zee opgaan trotseren. Vissersvaartuig matrozen zijn meestal op het dek te helpen met de vangst, in zeer precaire omstandigheden. Storms, of zelfs alleen maar de enorme golven vormen een groot risico voor deze mensen terwijl ze het uitvoeren van hun job.
Ongeveer 48.000 dollar

Dakdekker
Een dakdekker is iemand die ofwel legt of repareert het dak van structuren. Het risico in deze functie komt van het feit dat ze op het dak onder voorbehoud van gladde oppervlakken en harde wind. Veel van hun werk omvat het gebruik van ladders voor toegang tot de daken en vallen van het dak of van de ladders is een belangrijke oorzaak van de letsels in deze loopbaan.
Ongeveer 40.000 dollar

Submarine Cook
Een van de meest hoge betaalde banen, het werk van een onderzeeër kok is ook een gevaarlijke. Koken voor de mensen van de onderzeeër, en dat ook op grote diepte, is iets wat niet iedereen wil doen. De taak houdt ook in dat je onder water zijn, in een duikboot, voor langere tijd.
Ongeveer 175.000 dollar

Parelduiker
Zoals bij alle duiken en banen, de baan van een parel duiker te belonen, maar zeer gevaarlijk. Duiken in niet-geteste wateren kunnen vormen verschillende risico’s voor dergelijke duikers. Deze duikers zijn meestal dagelijks betaald, afhankelijk van wie gebruik maken van hun diensten.
Ongeveer $ 1000 per dag

Bounty Hunter
Premiejagers zijn die mensen die het opsporen van voortvluchtigen die hebben overgeslagen borgtocht en breng ze terug in hechtenis. Dit betekent dat de mensen die ze volgen zijn criminelen en meestal meedogenloos en gevaarlijk. Premiejagers krijgen goed betaald (een commissie op de borgtocht bedrag), maar deze inkomsten wordt geleverd met de gevaren van beschoten en gejaagd zelf.
Ongeveer 100.000 dollar

Bouw Laborer
Bouw arbeiders zijn die mensen die helpen bij bouwprojecten. Zij zijn degene die zorgen voor al het handwerk dat krijgt de bouw klaar is. Meestal hebben ze weinig tot geen veiligheidsuitrusting, en moeten werken in gevaarlijke omstandigheden hun brood te verdienen.
Ongeveer 35.000 dollar

Dit zijn enkele carrières die worden verondersteld om de meest gevaarlijke banen die goed betalen. Onder de hierboven genoemde, is een baan als een krab vissers beschouwd als een van de meest gevaarlijke banen in Amerika, met een goede hoogte van de beloning.

Opdrachten die vereist reizen rond de wereld
Kwaliteit Analyst Job Description
Stress-free Jobs die goed betalen
Veelbelovende werk in de gezondheidszorg
Verschillende gebieden van de geneeskunde
Lijst van Carrière in de geneeskunde
Mail Carrier Salaris
Hoe kan ik een jobaanbieding weigeren
Teacher Job Description
Software Engineer Salaris
Medical Field Carrière Lijst-en Salaris

Leave a Reply