Geofysicus Salaris

Geofysici werken in een team en de studie van de fysische eigenschappen van de aarde en een aantal andere planeten in het universum. Deze systematische studie van de Aarde en het interieur is gemaakt met behulp van computers en numerieke technologie. Geofysici zijn getalenteerde professionals die genieten van een goed salaris en doorgroeimogelijkheden. Door de groeiende vraag naar hun vaardigheden, is hun gemiddelde salaris een groeiende trend van de afgelopen jaren. Volgens arbeidsmarkt analisten, zal veel banen worden gecreëerd in dit gebied die werk bieden aan een aantal jonge afgestudeerden en post afgestudeerden.

Job omschrijving

Geofysici uitvoeren van de taak van het vinden en bestuderen van de deposito’s en overblijfselen van verschillende mineralen en aardolieproducten. Ze bestuderen ook de ertsafzettingen, sedimenten en samenstellingen van verschillende rotsen dol op de aarde. Sommige hebben ook directe het zoeken behandelingen waarbij aardgas en olie afzettingen zijn om ontdekt te worden door te werken in nauwe samenwerking met petroleum engineers. Ze maken ook gebruik van seismische en elektrische technieken om de mogelijke gevaren voor het milieu en de gevaren zoals aardbevingen te ontdekken. Zij hebben de mogelijkheid om te werken voor private organisaties, alsook de federale en deelstaatregeringen. De meesten van hen werken in olie-en gassector, die van groot belang voor de economie van een land. Een zeer ervaren een met een goede kennis van aardwetenschappen, kan werken als docent of hoogleraar in gerenommeerde hogescholen en universiteiten, als een full-time of gastdocent.

Het is een ingewikkelde taak bedoeld voor deskundigen. Dus, in het bezit van de juiste soort kwalificaties aan het functieprofiel passen is uiterst essentieel. De studenten die afstuderen afgerond op het gebied van geologie en ingenieurs kunnen bedenken steeds geofysici. Met het oog op het senior management banen te grijpen, is een master of doctoraat vereist. Probleemoplossend vermogen, cognitieve vaardigheden, het vermogen om te werken in een team, goede communicatieve en sociale vaardigheden, expertise in vakken als natuurkunde en wiskunde en een positieve houding zijn de vaardigheden die nodig zijn om een ​​succes te maken.

Salaris Details

Het salaris hangt grotendeels af van het opleidingsniveau, het aantal jaren praktijkervaring, locatie voor vacatures, soort van werkgever en vaardigheden. De mediaan salaris ligt rond de USD 80.000 per jaar, dat is heel goed in vergelijking met een aantal andere beroepen. Het salaris voor degenen die net zijn binnengekomen deze lucratieve veld kan in het bereik van USD 50.000 tot USD 58.000 per jaar, afhankelijk van het instituut waar u ingevulde je studie. Het gemiddelde salaris voor ervaren geofysici bleek ongeveer USD 90.000 per jaar belopen, volgens de belangrijkste salarisgegevens.

In het algemeen, de salarissen voor mensen die werkzaam zijn in de particuliere sector zijn hoog in vergelijking met die ontvangen door mensen die werkzaam zijn in de overheidssector. In het geval van geofysici, geldt dit niet. Onderzoeken hebben gekoppeld het gemiddelde salaris in de overheidssector tot ongeveer USD 100.000 per jaar bedragen. Het kan in het traject van 70.000 tot USD USD 90.000 per jaar die een ervaring van ongeveer vijf tot zeven jaar. Met meer dan vijftien jaar ervaring, een verdien je meer dan USD 100.000 per jaar. De enquêtes blijkt ook dat geofysici werkzaam in Texas de beste salaris in dit gebied verdienen.

Gezien de concurrentie voor het verkrijgen van toelating voor deze opleiding, moet je beginnen de voorbereidingen al vanaf de middelbare school. Beste van geluk en hard werken!

Hoe maak je een Home Inspector Word
College Grants
Gemiddelde Amerikaanse Inkomen
Kinesioloog Salaris
Medische Jobs dat Betrek het werken met kinderen
Inkoop Agent Job Description
Botanist Salaris
Hoge Betalen vacatures Demand
Zoeken naar een baan tips
Speciale School Teacher Salaris
Lijst van Carrière in de biochemie

Leave a Reply