Geneticus Salaris

Tegenwoordig wordt iedere wetenschapper en arts in de wereld proberen om een ​​ziekte te genezen, in plaats van alleen te behandelen. Bijna elke vezel in ons wezen wordt bepaald door een gen of groep van genen. In feite is ook kanker nu worden geïdentificeerd op basis van de genen en het type mutatie verantwoordelijk voor het instellen van de ziekte. Dus nu wetenschappers principe proberen om de oorzaak van de problemen, die ligt in de genen. Dit is waar een geneticus in beeld komt. Veel mensen willen worden genetici al vaak af over de geneticus salaris. Voordat we ingaan op het salaris van een geneticus, laten we eerst proberen te begrijpen precies wat genetici doen.

Geneticus Job Description
Zoals eerder vermeld, zijn betrokken bij genetici bestuderen en identificeren van genen. Daarom zijn er verschillende soorten van genetici zoals moleculaire genetici en klinisch genetici. Genetici zijn betrokken bij het uitvoeren van diagnostische tests voor zeldzame genetische ziekten en aandoeningen bij foetussen te diagnosticeren. Dat helpt om of het kind een slopende genetische aandoening of niet. Een andere taak die de geneticus doet is te diagnosticeren en te behandelen aandoeningen die verband houden met zwangerschap, die een onderliggende genetische basis, zoals onvruchtbaarheid of het probleem van de meervoudige miskramen kan hebben. Veel genetici zijn ook betrokken bij het doen van onderzoek en de meeste van deze uiteindelijk het tekenen van de grotere brok van het salaris. Genetici zijn ook verantwoordelijk voor het evalueren van de ernst van de symptomen, zoals mentale retardatie of andere genetisch verantwoordelijke handicap in individuen. Zij zijn ook betrokken bij genetische counseling, waarin ze omgaan met families met een voorgeschiedenis van genetische aandoeningen of gebreken. Ze moeten onderzoek en statistieken over het gebruik doen om de kans op overloop met een gezond kind te bepalen.

Geneticus Salaris
Zoals het geval is met de meeste beroepen, wordt het salaris van een geneticus bepaald door een heleboel factoren. Dit omvat de opvoeding van het individu, de locatie, ervaring, functieprofiel, enz. Volgens het US Bureau of Labor Statistics, beter bekend als BLS, rapporten in mei 2008 staat dat de gemiddelde geneticus salaris op jaarbasis bedroeg USD 88.450. Dit komt ongeveer overeen met een uurloon van USD 42,53. De BLS gaat ook op rapport dat de hoogste gemiddelde jaarsalaris van een geneticus werd gezien in New Jersey, gevolgd door Delaware op USD 105.030! Volgende in de rij was Columbia, toen Pennsylvania en Californië. Interessant, het is Delaware, dat heeft het hoogste aantal genetici die werkzaam zijn in een bepaald staat. Dit wordt gevolgd door Massachusetts, waar de gemiddelde geneticus salaris ongeveer USD 91.890 per jaar.

Er zijn veel bedrijven die betrokken zijn bij werk zo goed en die uiteindelijk van invloed op de salarisschalen voor banen in verband met een geneticus. Het wordt algemeen gezien dat, zoals eerder vermeld, wetenschappers en genetici die betrokken zijn bij onderzoek zijn degenen die worden betaald het meest in vergelijking met hun tegenhangers in andere gebieden. Hieronder worden de gegevens met betrekking tot het gemiddelde salaris van een geneticus, afhankelijk van het type van de werkgever.

Jaarlijkse Geneticus Salaris op basis van type Werkgever

Industrieën
Jaarsalaris (in USD)

Onderzoek en ontwikkeling in de biotechnologie
46.903 – 75.598

Gezondheidszorg
43.126 – 71.394

Onderwijs, Hogeschool / Universiteit
42.724 – 69.274

Landbouw Onderzoek
44.867 – 73.167

Dit is een zeer lucratieve baan voor iedereen die op zoek is naar een carrière in deze komende gebied te maken. Genetici over de hele wereld zijn in grote vraag want er is nodig om de geheimen achter de menselijke genetica en ziekten waarvan de exacte oorzakelijke factor is nog niet bekend te ontrafelen. Dus, als u op zoek bent naar een mooie en spannende baan die biedt ook grote rendementen, dan is de taak van een geneticus is voor jou!

Best Medical Carrière
Hoogste Betalen Entry-level Carrière
Interview Tips voor Verpleegkundigen
Hoe maak je een computer technicus te worden
Gemiddelde salaris van een Pilot
Meest lonende banen
Wat te dragen aan een interview?
Apotheker Job Description
Wat Career is geschikt voor u
High betaalde banen
Hoe maak je een Diplomat Word

Leave a Reply