General Contractor Salaris

Het gebied van de civiele techniek is altijd al een bron van diverse carrièremogelijkheden. Sinds de bouw en infrastructuur vormen de ruggengraat van de groei en ontwikkeling van een natie, succes van projecten is uiterst belangrijk voor bedrijven om nieuwe hoogten schaal en dragen bij aan de economie van een natie. Algemene aanbestedende is een goede carrière keuze voor mensen die hebben gewerkt op het gebied van de bouwkunde of die willen werken aan projecten en uitdagende taken. De loopbaanontwikkeling pad op dit gebied is helder en biedt diverse mogelijkheden voor fatsoenlijk loon. De talrijke functieprofielen en certificeringsprogramma’s voor algemene aanbestedende nodig zijn voor vice-president van de activiteiten en ook voor project engineers. In het algemeen is dit gebied heeft veel potentie voor u om fatsoenlijk geld te verdienen. Niettemin, het harde werk en toewijding zijn van vitaal belang als je wilt slagen in het.

Gemiddeld jaarinkomen van General Contractors
Aangezien de algemene aannemers certificaten zijn essentieel voor verschillende functieprofielen, het salaris varieert voor elk functieprofiel.

Op basis van Job Profile
Project ingenieurs die algemene aannemer certificaten verdienen de buurt van ongeveer US $ 60.000 ongeveer per jaar. Omdat vice-presidenten zijn op het hoogste niveau in de projecten, worden deze vice-presidenten met een algemene aannemer certificaten vrij behoorlijk wordt betaald met hun salarissen zo hoog als US $ 110,000 per jaar Het middelste niveau van managers en werknemers, die zoals de bouw voorman en bouw opzichter respectievelijk verdienen US 54.000 dollar per jaar en US $ 70,000 per jaar.

Op basis van werkervaring
Net als op elk gebied werkervaring regelt het salaris en winstpotentieel van de arbeiders, ook op dit gebied, is de algemene aannemers salaris bepaald door het aantal jaren dat een algemene aannemer heeft gewerkt op dit gebied. Licensed algemene aannemers die hebben gewerkt voor minder dan een jaar kan verdienen een jaarsalaris van 50.000 USD. Degenen die hebben gewerkt voor ongeveer 5 tot 9 jaar kunnen verdienen een salaris ongeveer US $ 65.000. Zodra de aannemer heeft zich gevestigd in dit gebied, het winstpotentieel toe en na ongeveer 20 jaar werkervaring een algemene aannemer kan verdienen tot US $ 90.000.

Op basis van Werken Stad
Net als verschillende salarisschalen voor banen hangen af ​​van de werkplek, het beroep van algemene aannemers is afhankelijk van de locatie van de baan. Omdat de algemene aannemers werken voor de bouw, de waarde van onroerend goed en grond in specifieke gebieden varieert aanzienlijk en kan dus de algemene aannemer salarissen. Hoeveel moet algemene aannemers rekenen op specifieke locaties? In New York, bijvoorbeeld, de gemiddelde aannemer salaris is ongeveer US $ 90.000. In het ideale geval moet hoger zijn de levende kosten van een stad, hoger het salaris zodat de werknemers kunnen een standaard levensstijl te handhaven en zijn comfortabel wonen in die stad.

Becoming een algemene aannemer
Goed onderwijs en een aantal jaren werkervaring zijn noodzakelijke elementen voor steeds een algemene aannemer. Studenten die geïnteresseerd zijn op het gebied van civiele techniek in te voeren kunt overwegen algemene aannemingsbedrijven als een lucratieve optie voor het verplaatsen vooruit op dit gebied. Men moet voltooien bachelor-of masterdiploma in de bouw wetenschap, bouwmanagement en civiele techniek. Afgestudeerden van deze programma’s die hebben gestudeerd voor vier jaar aan de slag als assistenten van schatters en de bouw managers kosten. Aspiranten die postdoctorale opleidingen en diverse certificaten en diploma’s voorkeur voor algemene aannemer posities.

Zoals we kunnen zien, salarissen varieert als gevolg van vele factoren en fluctueren voor elke staat en functieprofiel. Een carrière in het algemeen aannemer gebied is zeker de moeite waard in termen van beloning pakketten en aspiranten geïnteresseerd zijn in dit gebied moet ijverig najagen.

Waarom is College belangrijk
Het veranderen van baan: Het nemen van dat Plunge
Online Jobs voor Studenten From Home
Assistive Technology Jobs
Job Interview Jitters
Hoogste Betalen blauwe boorden banen
Receptioniste Taken
Beste Carrière voor de komende tien jaar
Interessante Carrière die goed betalen
Entry-Level Overheid Jobs
Dermatoloog Salaris

Leave a Reply