Gemiddelde salaris in de VS

De grote Amerikaanse droom is de fakkel drager van de VS in de laatste paar decennia. Amerika blijft nog steeds een van de meest welvarende landen in de wereld, met het gemiddelde salaris in de VS nog steeds veel hoger dan veel landen in de wereld. Ik weet dat ik misschien een beetje klinkt te optimistisch op dit moment, maar het is een feit dat, hoewel de laatste drie jaar zijn gruwelijke geweest voor de Amerikaanse economie, nog steeds het veel heeft te roemen haar rijkdom. Immers, er zijn niet veel landen waarvan de regeringen kunnen komen tot de redding van de markt van de natie en de economie door gieten in financiële steun, op de melodie van miljarden en miljarden kort na de tijd. Met nationale werkloosheid in december 2010 op 9,40% en de situatie nog erger in sommige staten, is het een moeilijke tijd voor de Amerikaanse ingezetenen. Toch VS blijft een belangrijk financieel centrum voor de wereld. Terwijl de VS heeft van honderdduizenden ondernemers en miljonairs, miljardairs, het inkomen van een gemiddelde Joe is ook belangrijk parameter van waar de economie is op weg. Wat is het gemiddelde salaris in de VS, vooral na de Amerikaanse economie te lijden tragische verliezen als gevolg van de aanhoudende economische recessie van de afgelopen twee – drie jaar.

Gemiddelde salaris in de VS in 2010

Wanneer we praten over gemiddelde salaris in de VS, het onderwerpt ons aan bepaalde voorwaarden. Ten eerste moeten we definiëren wat we bedoelen met gemiddelde salaris. Er zijn verschillende statistieken van US Census Bureau, de BLS en ministerie van Handel die gerelateerd zijn aan de gemiddelde persoonlijke inkomen in de VS, de mediaan gezinsinkomen en het inkomen per hoofd in de VS. Nu zou het verwarrend zijn als we niet precies definiëren wat een gemiddeld salaris zou betekenen in onze discussie. Aangezien dit artikel gaat over gemiddelde Amerikaan inkomen 2010, hebben we gepresenteerde gegevens over salaris van het mediaan inkomen van het huishouden. Statistieken kunnen moeilijk te interpreteren zijn met de minste kennis van termen. Vandaar, laat het ons weten de definitie van het mediane inkomen zoals voorgesteld door het US Census Bureau.

Mediane inkomen is het bedrag dat de inkomensverdeling verdeelt in twee gelijke groepen, waarvan de helft met inkomen boven dat bedrag, en de helft van het hebben van inkomen onder dit bedrag. De gemiddelde inkomsten (gemiddeld) is het bedrag dat wordt verkregen door het totaal gezamenlijk inkomen van een groep door het aantal eenheden in die groep. De middelen en medianen voor gezinnen en families zijn gebaseerd op alle gezinnen en families. Middelen en medianen voor mensen zijn gebaseerd op personen 15 jaar en ouder met een inkomen.

Volgens de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) is het gemiddelde salaris in de VS voor een huishouden is ongeveer 49.000 dollar per jaar in het jaar 2009. Voor het jaar 2008, de mediaan gezinsinkomen was $ 52.000. Personen met goede diploma’s, zoals bachelor-en masteropleiding zijn de belangrijkste professionals verdienen tussen de $ 30.000 tot $ 50.000, in de eerste paar jaren van hun job.

De economische crisis is vrij slecht voor de VS en geleerden hebben voorspeld langzaam herstel. Hoewel het zinnenprikkelende informatie om gierend salarissen van de Amerikaanse ondernemers en zakenmensen weten, het gemiddelde salaris in de VS, in dit artikel, beperkt tot de cijfers van de gemeenschappelijke Amerikaanse burger. Bij gebrek aan veel overtuigende gegevens over gemiddelde salaris in de VS, zou het een eerlijk oordeel te concluderen dat een gemiddelde Amerikaanse huishouden met ten minste een of twee werknemers moeten in staat zijn om overal te maken tussen de US $ 30.000 tot US $ 50.000.

Zoals het US Census Bureau en BLS zal komen met meer informatie en statistieken over gemiddelde salaris in de VS, zullen we in staat om te weten over hoe goed de economie het in het jaar 2010 en ook over het gemiddelde inkomen in de VS voor het jaar 2010. Toch is geleidelijk aan de economie herstelt en hopen dit jaar brengt betere voorwaarden voor ieder van ons.

Loss Mitigation Specialist
Beste Online Jobs voor Studenten
Kindergarten Teacher Eisen
Jobs Werken met kinderen
Employment Insurance
Werken die goed betalen
Actuaris startsalaris
Best betaalde beroepen
Systems Analyst Job Description
Receptioniste Taken
Carrière Werken met baby’s

Leave a Reply