Gemiddelde Amerikaanse Inkomen

Het vereist geen genie te zijn om erachter te komen van het feit dat het samenstellen van inkomensgegevens van burgers in een land is een enorme taak. Het duurt maanden van de inspanningen en toegewijde onderzoek om te komen met definitieve uitspraken. Bovendien zijn dergelijk onderzoek werken zal naar verwachting worden ondersteund door een grondige data monsters en rapporten. Dankzij het US Census Bureau en hun onderzoek dat we hebben een aantal overtuigende gegevens om in ieder geval een idee van het gemiddelde inkomen van een Amerikaans staatsburger. Dus, terwijl je door de onderstaande gegevens te weten wat een gemiddelde Amerikaanse burger verdient per jaar, te doen nemen deze getallen met een korreltje zout, waardoor wat ruimte voor onderzoek beperkingen.

De Post-Recessie Amerikaanse Inkomen

In de titel zijn verslag, Inkomen, Armoede en ziektekostenverzekering in de Verenigde Staten: 2010, uitgebracht op 13 september 2011, het US Census Bureau rapporteerde een aantal belangrijke bevindingen. Zoals aangegeven in de rapport,

Real mediaan gezinsinkomen in de Verenigde Staten in 2010 was 49.445 dollar, een 2,3 procent daling van de 2009 mediaan.

De natie officiële armoedegrens bedroeg in 2010 15,1 procent, een stijging van 14,3 procent in 2009 – de derde opeenvolgende jaarlijkse toename van de armoede. Er waren 46,2 miljoen mensen in armoede in 2010, een stijging van 43,6 miljoen in 2009 – het vierde opeenvolgende jaarlijkse stijging en het grootste aantal in de 52 jaren dat de armoede schattingen zijn gepubliceerd.

Dit zijn slechts twee van de belangrijkste facetten van het rapport. U kunt een bezoek de officiële website van het US Census Bureau voor uitgebreide informatie over de exacte cijfers te openen. Gezien de overvloedige gegevens verzameld voor verschillende categorieën en gebieden, is het moeilijk om hier presenteren.

De Scenario Way Back, voor de recessie: 2005

Het gemiddelde inkomen in 2005 was gebaseerd op de berekeningen van het US Census Bureau en het gerepresenteerd wordt in detail beschreven.

De mediane inkomen (gemiddeld) voor een combinatie van beide seksen en ongeacht ras, kleur of onderwijs, of het verdienen of niet verdienen en met de enige beperking dat de sample set alleen bestaat uit individuen boven de 25 jaar, is 43.362 dollar. Breaking dit nummer, zullen we zien dat het gemiddelde salaris per maand bedraagt ​​ongeveer $ 3,613.5. En het is vrij begrijpelijk te veronderstellen dat als we mensen nemen onder de 25 jaar in de sample set, dit aantal globaal genomen zal worden minder.

Maar zoals statistici zal u vertellen, de mediaan is algemeen aanvaard als een meer accurate manier te vertegenwoordigen gegevens dan het gemiddelde, dus het mediaan inkomen, gegeven dezelfde kwalificaties is 32.140 dollar per jaar.

Zo, nu is het ook zeer gemakkelijk te begrijpen dat een persoon met meer diploma’s is gebonden aan meer dan zijn lager opgeleiden tegenhanger te verdienen. Dus hier is het uiteenvallen van het inkomen (gemiddelde) voor de mensen met verschillende niveaus van het onderwijs.

9th Grade of minder
Een persoon die wordt gevolgd, afgesloten tot 9de rang en ouder is dan 25, ongeacht geslacht, ras en beroep heeft een gemiddelde jaarlijkse inkomsten van 20.308 dollar. Welke kan een behoorlijk misleidend cijfer als het gemiddelde cijfer zal drastisch omhoog schieten als een van deze steekproef set verdient veel meer. Dus de mediane inkomen wordt gegeven op ongeveer 17.422 dollar, wat ik voel is een nauwkeuriger nummer.

High School Graduate
Een middelbare school afstuderen opent veel meer vacatures in de Verenigde Staten. En dus begrijpelijk, het gemiddelde inkomen is weer hoger. Het gemiddelde inkomen voor een middelbare school diploma is 31.664 dollar, terwijl de mediaan verdienen is 26.505 dollar.

Bachelor’s Degree
Een persoon met een bachelordiploma op zijn sollicitatie geen twijfel commando’s een beter salaris. De gemiddelde Amerikaan inkomen is meer dan het nationale gemiddelde en bedraagt ​​56.740 dollar. De mediaan inkomen zijn 43.143 dollar. Dat betekent in feite dat als je een Amerikaan met een bachelor’s degree of een hogere kwalificatie, u bent zeker veel meer dan het gemiddelde verdienen.

Master’s Degree
Een persoon die een master’s degree moet zeker zijn bedrijf een van de hoogste betaalde banen in de Verenigde Staten. Met een gemiddelde verdienen van 68.302 dollar en een mediaan van 52.390 dollar, is het zeker een zeer indrukwekkend bedrag!

Professionele Degree
De kers op de taart echt. Lees de cijfers en gawk. Een persoon met een professionele graad op een gemiddelde maakt … wachten tot het … 119.343 dollar per jaar. Een massieve figuur inderdaad. Zelfs de mediaan van het aantal voor het ziet er echt goed uit. 82.473 dollar per jaar betekent nog steeds dat je tot daar! Grootste vis in de zoekmarkt!

Ik verzoek u om deze cijfers met een korreltje zout. Het meest recente rapport is opgesteld rekening houdend met de post-recessie Amerikaanse economie, maar we moeten het aantal mensen en huishoudens die in de steekproef tot een holistische benadering van de situatie te krijgen overwegen. Niettemin, aangezien de gegevens is uitgebreid verzameld, kunnen we er zeker van zijn dat de cijfers duidelijk zijn geeft ons een waar gebeurd verhaal van de huidige economische situatie. Laten we hopen op een betere economische situatie in de wereld, zoals we langzamerhand varen naar een veilige haven na de gevreesde jaar na de recessie.

Chemist Job Description
Hoe maak je een computer technicus te worden
Alternatieve carrières voor Advocaten
Medische Loopbaan
Beste Carrière voor de Toekomst
Stress Gratis Jobs
Hoe kan ik een basisschool leraar te worden
Best Jobs voor een carrière te veranderen
Stabiele Jobs voor de Toekomst
Best Entry-level Overheid Jobs
Systems Analyst Job Description

Leave a Reply