Gastro-enteroloog Salaris

Een gastro-enteroloog is een type van arts die is gespecialiseerd in de problematiek van het spijsverteringsstelsel. Dus, als u problemen met het eten of welke soort van problemen van het spijsverteringsstelsel, een gastro-enteroloog is degene die je moet ontmoeten!

Jaarsalaris

De taak van een gastro-enteroloog is zeker een van de best betalende banen. Gegevens suggereren dat de mediaan jaarloon voor gastro-enterologen in Amerika vandaag de dag is zo hoog als USD 267.444. Degenen met een grotere ervaring, uiteraard in staat zijn om hogere kosten voor hun diensten. Hoeveel hoger? Nou, een gastro-enteroloog met 1-2 jaar ervaring maken ongeveer USD 265.000, een met 3 of meer jaar ervaring kunt maximaal USD 349.000 en een met nog meer ervaring kan aanvullen tot een bloedstollende USD 590.000!

Natuurlijk, aangezien de meeste van hen geld verdienen op basis van wat zij in rekening brengen aan individuele patiënten in plaats van een vast salaris, kunnen deze aantallen veel verschillen, afhankelijk van waar de gastro-enteroloog praktijken. In de hogere betalende grotere steden, het salaris hoger is dan die in de kleinere steden. De andere factor die van invloed van de beloning is natuurlijk het aantal patiënten dat komen door zijn deur en het bereik van de problemen die ze lijden. Dus een gastro-enteroloog met veel meer patiënten zullen meer geld dan een gastro-enteroloog met minder patiënten. Dit is waar ervaring telt voor veel, omdat gastro-enterologie is een vrij moeilijke wetenschap, doen mensen het niet erg om meer te betalen geld om naar een meer ervaren arts. Vandaar dat het salaris van gastro-enteroloog met meer jaren ervaring is aanzienlijk hoger.

Becoming een gastro-enteroloog

Als lonend als het salaris wordt steeds, een gastro-enteroloog is geen gemakkelijke taak en neemt vaak een van de hoogste aantal jaren in beslag het onderwijs. Om een ​​gastro-enteroloog te worden, moet u eerst uw afstuderen te voltooien in een verwante gebied van wetenschap of geneeskunde. Dit wordt gevolgd door een 4-jarig speciale cursus in de geneeskunde van een gereputeerde medische school. Tegen de latere jaren, moet je gastro-enterologie kiezen als uw onderwerp voor specialisatie. Daarna volgt een 3-jarige opleiding in de interne geneeskunde, waarna u wordt verwacht dat een 2 of 3 jaar fellowship programma waarbij training in hoe je problemen met de spijsvertering te genezen voltooien. En dan is er het examen uitgevoerd door de American Board voor Interne Geneeskunde, die je moet afleggen om uiteindelijk een gecertificeerd gastro-enteroloog. Dit betekent dat er nog een lange 13 jaar onderwijs (op voorwaarde dat u niet mislukken!) u moeten ondergaan.

Job omschrijving

Zo hard als deze lange en moeilijke weg naar een gastro-enteroloog te worden is, wordt de opdracht zelf even veeleisend. De baan gaat de behandeling van ernstige maag-aandoeningen zoals darmpoliepen, darmkanker, colonitis, hepatitis, galblaas-en vaatziekten, prikkelbare darm syndroom, pancreatitis, maagzweer. Een gastro-enteroloog maakt gebruik van verschillende technieken om te genezen van deze ziekten, de meest prominente daarvan is endoscopie. Endoscopie gaat het invoeren van een kleine camera met een licht door een lange dunne buis die helpt de gastro-enteroloog te onderzoeken het probleem om het te genezen.

Dus, moet u hopen op een dag verkennen van de carrièremogelijkheden in dit gebied, ik hoop dat dit artikel nuttig bewijst!

Laterale Career Move
Body Language voor sollicitatiegesprekken
Wat kunt u doen met een Biologie Degree
Career Quiz voor middelbare scholieren
School Technician Job Description
Chief Operating Officer Job Description
Life Coach Salaris
Gemiddelde salaris in de VS
Best betaalde IT-banen in de vraag voor 2012
Gevaarlijke Jobs die goed betalen
Beste Beroepen in het Medical Field

Leave a Reply