Future Jobs in Demand

Wilt u weten welke taken zou zijn van de vraag naar de toekomst? Nou het is een bekend feit dat het hebben van een goede baan is de sleutel tot een succesvolle professionele carrière. Dus waarom niet in banen die gaan om u maximaal voordeel en duurzaam te zijn.

Hoe zou jij je voelen als de taak die u zijn religieus doet al vele jaren wordt weggenomen? Klinkt oneerlijk nietwaar, goed was dit het geval met bijna de helft van de bevolking in de VS. Economische recessie kwam en veegde carrières en zelfs levens van vele individuen. Vandaag de dag als het land worstelt met de naweeën van de economische neergang de arbeidsmarkt probeert haar deuren te openen en meer werkgelegenheid te creëren. In de nasleep van de economische recessie, veel bedrijven failliet verklaard of de meeste van hen werd stilgelegd. Secure banen werden niet meer veilig en de mensen begonnen op zoek naar banen die deze onvoorspelbare toekomst zou overleven.

Best Jobs voor de Toekomst

Mensen die op zoek naar recessie proof of futuristische banen nodig om de steeds veranderende trends van de corporate wereld te begrijpen. Om te begrijpen van deze trends is het van belang, dat de werkzoekenden houden zich bijgewerkt met de huidige gebeurtenissen van de arbeidsmarkt. Hier zijn enkele van de beste banen voor de toekomst.

Veterinaire Technici en technologen
Volgens rapporten van het Bureau of Labor Statistics de behoefte aan veterinaire technologen en technici zal stijgen met bijna 30% in 2016. Het jaarsalaris van een dierenarts was rond de $ 35.000 in 2009 en wordt een gecertificeerd veterinair kandidaten moeten een twee-jarige opleiding van een hogeschool te voltooien. De opleiding dient te worden geaccrediteerd door de (AVMA) American Veterinary Medical Association, zodat de student kan een licentie om te werken als een veterinaire technicus of technoloog in de Verenigde Staten te krijgen. Er is ook een staatsexamen die de kandidaten moeten passeren na de voltooiing van de cursussen om een ​​geldige licentie te krijgen en beginnen hun praktijk.

Optometristen
Ouderen hebben behoefte aan een juiste bril om ervoor te zorgen dat hun visie niet wordt belemmerd en daarmee de behoefte aan goede optometristen wordt nooit eindigende. Volgens het Bureau of Labor Statistics, is de vraag naar gecertificeerde optometristen gaan om op te groeien tot 12% in 2012. Met het oog op een legit optometrist in de Verenigde Staten te worden, moet men een diploma van een erkende hogeschool van optometrie. Volgens rapporten zijn er 19 colleges in Amerika, die de mate optometrie te bieden. Een optometrist verdient jaarlijks ongeveer 97.520 dollar.

Apothekers
In 2018 zal de Amerikaanse gezondheidssector vereisen meer dan 19.000 apothekers, volgens de laatste berichten. Mensen die willen een succesvolle apotheker te zijn, moet een diploma in het beoefenen van de geneeskunde en passeren een reeks medische onderzoeken met een goede score. Omdat het een apotheker is een lovenswaardig baan als zij zijn degenen die adviseren en medicatie toe te dienen aan patiënten. Het salaris pakket van een apotheker begint bij $ 65.000 en met ervaring kan oplopen tot $ 100.000.

Advocaten
Statistieken zeggen, dat het breken van de wet is iets wat de meeste mensen niet kunnen vermijden. Advocaten zijn de beschermers van de wet en het is hun plicht om ervoor te zorgen dat de onrechtvaardigen wordt gestraft en de onschuldigen zijn veilig. Anders dan de bescherming van de rechten van de burgers, maar ook zaken behandelen van de corporate wereld. Advocaten die high-profile klanten meer verdienen dan 108.589 dollar per jaar. Bijna dagelijks worden mensen meegesleurd in juridische kwesties en ze zijn klaar om iets te betalen om eruit te komen van de gerechtelijke procedure die op zijn beurt voordelen van een advocaat.

Computer Systems Analisten
Een computer systeem analist functieomschrijving omvat het bepalen van behoeften van de gebruikers, de herziening van het systeem vermogens, waardoor regelmatig adviseren over welke software te kopen en te actualiseren computersystemen. Meer dan 10.000 informatici nodig zullen zijn in 2014. De gemiddelde jaarlijkse loon van een computer analist is 75.600 dollar.

Accountants
Elk bedrijf en een organisatie vereist de diensten van een account manager om een ​​soepele betaling van belastingen, het beheer van boeken te waarborgen en jaarrekening op te stellen. Statistieken zeggen dat er meer dan een miljoen accountants werken momenteel in de VS en het aantal zal naar verwachting nog verder zullen stijgen dit jaar. Omdat het een accountants vereist een Bachelor’s Degree en nieuwkomers zullen naar verwachting ten minste $ 60.000 en dit cijfer zal toenemen met het aantal jaren werkervaring te verdienen.

Aankomende Jobs in Demand

Niet alle hoog betaalde banen worden opgeslagen met de gezondheidszorg en engineering sector. Afgezien van de hierboven gegeven opties, hier zijn enkele meer opties die kunnen worden aangeduid als top carrière voor de toekomst.

Video Game Designer ($ 55,000 tot $ 80.000)
Loodgieter ($ 28.000 tot 71.000 dollar)
Medische Apparatuur Reparateur ($ 30.000 tot 58.000 dollars)
Evenement Planner ($ 25.000 tot $ 85.000)
Database Administrator ($ 45.000 tot $ 75,000)
Mondhygiënist ($ 60,000 tot $ 120.000)
Systems Engineer ($ 55,000 tot $ 75.000)
Technische Schrijvers ($ 33.000 bij 86.000 dollar)

Dus deze waren enkele van de beste toekomstige taken in de vraag. Voor een goede carrièremogelijkheden is het beter dat je je opleiding van een gereputeerde hogeschool of universiteit.

Hoe maak je een High School leraar te worden
Reden voor Leaving Huidige vacatures
Ongebruikelijke Carrière Lijst
Construction Management Career Information
Behandelend arts Salaris
Airline Jobs
Wat is de Rol van een Leraar
Krijg een Online Teaching Job
911 Operator Job Description
Apotheker startsalaris
Hoe kan ik een product Tester Word

Leave a Reply