Future Jobs in Amerika

In de VS, de impact van de recessie, die begon in december 2007 en bereikte zijn hoogtepunt in het jaar 2009, heeft geleid tot het verlies van miljoenen banen in verschillende sectoren. Als gevolg van de vertraging van de Amerikaanse economie, zijn nog steeds miljoenen mensen proberen om te gaan met ontslagen en minder salarissen. Werkloosheid problemen nog steeds teisteren de VS en het gaat naar de top agenda van Obama administratie. Tijdens het zoeken naar top carrières, zult u worden verrast om te weten dat de medische en gezondheidszorg banen zijn altijd op de top van de lijst. Dit is zeker te wijten aan de recessie het bewijs van de medische banen.

Bevolkingsstatistiek
Het principe feitenonderzoek organisatie in de VS, het Bureau of Labor Statistics, is gekomen met onderzoek en analyse van de trends van de toekomst banen in de VS, die verder besproken. Zorgvuldig noteren deze trends en prognoses en blijf op de hoogte met de ontwikkeling in de respectievelijke velden te zien of deze statistieken zijn echt bemoedigend.

In 2018 heeft 18% daling van de werkgelegenheid is voorspeld op gebieden zoals mijnbouw, steengroeven, olie-en gaswinning.
Bouwnijverheid heeft goede vooruitzichten voor de toekomst met een voorspelde groei van 23% in 2018.
De totale werkgelegenheid in de industrie zal naar verwachting dalen met 9%, in 2018.
Geneeskunde en farmaceutische industrie zal een 6% groei van de werkgelegenheid die bijna 18.000 banen alleen.
Er zal 1% toename van de werkgelegenheid in de landbouw, bosbouw, visserij en de jacht velden zijn.
De werkgelegenheid in het water, riolering, en andere systemen industrieën zal toenemen met 13%, in 2018.
De werkgelegenheid in de detailhandel zal naar verwachting stijgen met 4% tussen 2008 tot 2018.
Vervoer veld zal toenemen met bijna 10%. Er zal een grotere vraag onder truck transport-en consumptieaardappelen huisvesting.
IT-banen, of de snel groeiende, hebben in verband met computers werken is naar verwachting groeien met 4%, in 2018, het toevoegen van bijna 1,20,000 banen.
De telecommunicatie-industrie zal, hoewel toe te voegen meer klanten, zal het ervaren daling van 5%.
Zelfs de uitgeverswereld ervaart een daling met 5%.
De financiële en verzekeringssector zullen ervaren een stijging van 5% van de werkgelegenheid tussen 2008 en 2010.
Aantal mensen werkzaam in beursvennootschappen en andere verzekeringen gerelateerde activiteiten zal toenemen met 14% tussen 2008 en 2018.
Werkgelegenheid in de professionele, wetenschappelijke en technische diensten zullen ervaren een toename van bijna 34%, het toevoegen van 2,7 miljoen banen, in 2018.
Een verbazingwekkende groei van de computer ontwerpen en aanverwante diensten zal voortstuwen een stijging van 45% baan in deze gebieden.
De meeste van de beste banen in Amerika in 2018 zullen worden in het management, wetenschappelijke en technische adviezen als het gaat om groeien met een duizelingwekkende snelheid van 83%. Zij hebben ook beloften voor het zijn de beste betaalde banen van de toekomst in Amerika.
In het onderwijs wordt de groei zal 12% alle tot 2018.
Zoals ik al zei gezondheidszorg veld evergreen is, is de groei in de gezondheidszorg en medische zorg naar verwachting 26% zijn. De groei van de gezinszorg, is verpleeg-en velden gaan tot 24% te zijn. Zeker, zijn verschillende topfuncties in de toekomst gaat worden in medisch gebied.
De kunst, entertainment en recreatie-industrie zal naar verwachting stijgen met 15%, in 2018.
In de food sector, wordt de opdracht stijging gaat 7% te zijn.
In het gebied van persoonlijke zorg is er een enorme groei, die is voorspeld dat ongeveer 15%.
Overheid banen naar verwachting met 7% toenemen tussen 2008 tot 2018.

Zoals we kunnen zien, staat bovenaan werkgelegenheid voor de toekomstige zal zeker in de medische, life sciences, computer, management en technologische gebieden. Voor het kiezen van top loopbanen voor de toekomst kunt u verwijzen naar deze statistieken. Vergeet echter niet het flexibele karakter van de economie en ook diverse andere factoren te overwegen voor het kiezen van een carrière, behalve deze details. De VS is herstellende van het begin van de economie in december 2007 en komt langzaam terug op te sporen.

Economen hebben voorspeld dat het duurt enkele jaren voor de economie om volledig te herstellen en als het beteren, kansen op de arbeidsmarkt zal ook beter. Deze voorspellingen zijn volledig afhankelijk van het tempo waarin de Amerikaanse economie zich herstelt. Voor uw troost en meer informatie, aarzel dan niet om BLS officiële website te bezoeken en waardevolle informatie te verzamelen.

General Contractor Salaris
Eisen aan een leraar te zijn
Overheid Medewerker Salarissen
Lijst van hoog betaalde banen
Aptitude Tests
Het analyseren van de mythen over lerarensalarissen
Online Jobs voor 13-jarigen
Mail Carrier Salaris
Different IT Jobs
Hoe maak je een bevredigende loopbaan zoeken
Gemakkelijk Jobs dat een hoop geld te verdienen

Leave a Reply