Forbes 10 Happiest Jobs

De online publicatie van de wereldwijd erkende tijdschrift Forbes heeft een lijst van de top 10 gelukkigste banen in Amerika. Evaluatie van de gelukkigste banen werd gemaakt op basis van de persoonlijke een individu tevreden met zijn baan. Tevredenheid in werk komt wanneer een persoon geniet van zijn werk, het houden van zijn salaris op de middelbare positie. Het feit dat soms de meest betaalde banen niet in geluk te brengen aan een individu, heeft een groot deel van de betekenis, terwijl het uitzoeken van de gelukkigste banen. Maar gelukkig zijn zij, welker bevrediging komt van zowel de niveaus, te weten, geld en werk.

Opmerking: De gegevens in deze blog artikel is precies verzameld uit de lijst genoemd door Forbes. Het onderzoek werd uitgevoerd door de toonaangevende carrièresite, CareerBliss. De basis van drie parameters waarop de banen zijn gerangschikt, zijn:
De specifieke taken van een baan met zich meebrengt op een dag-tot-dag basis.
Hoeveel controle van de werknemer over zijn of haar dagelijkse taken.
Relaties met collega’s en klanten, met inbegrip van leidinggevenden en collega’s.

1. Biotechnologie
Mensen die werken in deze sector zijn overwegend tevreden vanwege de voldoening die ze krijgen met hun werk. Hun werk heeft vooral op onderzoek waarin ze de vrijheid om experimenten uit te voeren in hun gebied van belang. Biotechnologie is een interessant gebied van wetenschap dat studenten absorbeert de hele wereld. Medewerkers hebben een uitstekende controle over de omgeving waarin ze werken en de mogelijkheden van de groei zijn enorm. Onderzoek en Ontwikkeling (O & O), Quality Control (QC) en marketing zijn de drie brede divisies waar mensen werkzaam zijn. De salarisschaal is heel netjes, dat is ook een van de belangrijkste redenen achter de tevredenheid van de medewerkers.

2. Klantenservice
Mensen werkzaam als customer service managers zijn intens gelukkig met hun baan. Ze gewillig klanten helpen en ze zijn efficiënt in het oplossen van hun problemen. Hun relatie met de andere medewerkers is heel minnelijke en ze genieten van het verlenen van bijstand aan klanten op alle mogelijke manieren. Klantenservice dienstverleners zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden en ze hebben een goede greep op hun werk. Naast het bezit van een helpende karakter, ze zijn ook in staat om conflicten op te lossen die voortvloeien uit miscommunicatie op verschillende niveaus. Rekening houdend met al deze feiten, is de klantenservice is gerangschikt op de tweede positie in de lijst van Forbes 10 gelukkigste banen.

3. Onderwijs
Meegeven van onderwijs aan kinderen die behoren tot verschillende kwaliteiten of voor mensen van elke leeftijd groep is altijd een aangename ervaring. De productiviteit van studenten is een gevolg van Siamese inspanning van hun opvoeders en hun individuele inspanning. De kwaliteit van het onderwijs dat ze krijgen is voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor hun gezonde opvoeding. Grooming studenten in de positieve richting is de eerste verantwoordelijkheid van de leerkrachten. Degenen die een passie voor het lesgeven aan kinderen, ontlenen immense voldoening uit te halen. Het is ook een respectabele baan en hun werk wordt ook gewaardeerd door anderen. Onderwijs is een grote sector die goed is opgenomen in de lijst.

4. Administratief
De administratieve sector is streaming in ruime kansen op werk, waar mensen genieten administratieve werkzaamheden. Mensen die ondersteuning van de administratieve functionarissen zijn blij hun werk te doen. Ze graag aanvaarden het feit dat hun verantwoordelijkheid is enorm, omdat zij omgaan met de werken van hogere overheden. Aanwerving van admin-klerikale personeel vindt plaats bijna in alle sectoren, variërend van de gezondheidszorg, industrie, hogescholen, universiteiten en kantoren en dus de werkgelegenheid zijn ook immens. Ze werken in een gunstige omgeving en het is ook een kantoorbaan, waarbij geen reizen gedoe.

5. Inkoop-Procurement
Mensen zouden verbaasd om te weten dat taken die met de inkoop-procurement gerangschikt onder de gelukkigste banen in Amerika. Aankoop van goederen en diensten wordt gedaan door medewerkers na het ontmoeten van een redelijke deal. Ze zijn bedreven in het kopen van producten aan de beste prijzen op de behoeften van hun bedrijf te voldoen. De baan is heel interessant omdat ze worden blootgesteld aan verschillende soorten klanten, van waaruit ze krijgen veel ervaring in het omgaan treffend met hun klanten. Het bezitten van uitstekende onderhandelingsvaardigheden en marketing vaardigheden zijn nodig op het gebied van inkoop-procurement.

6. Basis Boekhouding
Het verzorgen van de begroting van een onderneming, het toezicht op de financiën en speculeren de economische status van een bedrijf is de zorg van de boekhouding. Het runnen van een bedrijf zonder een krachtige houden met het personeel is bijna onmogelijk. Het bijhouden van de salarissen, de betaling van belastingen en het verzorgen van openbare registers zijn een aantal belangrijke verantwoordelijkheden van de rekeningen sectie. Deze job wordt gerekend tot de gelukkigste banen omdat mensen voldoening te vinden in de uitoefening van hun verantwoordelijkheden. Anders dan dat, ze ook genieten van een goede toestand in een organisatie, omdat zij omgaan met financiën en de bijbehorende gebieden.

7. Financiën
Financiële analisten te helpen bij de besluitvorming. Hun suggesties en standpunten wordt rekening belangrijkste overweging voor het afronden van een deal of een transactie. Ze hebben ook een overhand op monetair gebied van een bedrijf, met betrekking tot beurzen, aandelen en het budget van een onderneming. De rekeningen en financiële sector zijn nauw met elkaar verbonden. De leidinggevenden zijn goed gekwalificeerd, met een ruime ervaring in het maken van een gezonde investering, die een bedrijf of een organisatie tot bloei helpt. Toch is de taak die wordt uitdagend, zijn mensen tevreden zijn met hun werk, omdat hun beslissingen zijn cruciaal voor een bedrijf en zij een respectabele positie.

8. Nonprofit-Social Services
Non profit diensten zijn gepositioneerd in de lagere orde, omdat het geluk bij de weging op het vlak van de relatie met collega’s en hun dagelijkse taken, is niet zo bevredigend. De reden achter banen in non-profit organisaties zijn nog steeds gezien de positie van gelukkigste banen is te wijten aan de voldoening dat zij ontvangen in het helpen van mensen die in grote nood. Meegeven van gratis onderwijs, het helpen van de onderdrukten en oude mensen, de uitvoering privileges voor gehandicapten en het doen van andere vormen van sociale diensten te brengen in hoge zelf tevredenheid. En mensen ondanks geconfronteerd met vele uitdagingen en hindernissen te genieten om mensen te helpen op alle mogelijke manieren.

9. Gezondheidszorg
De zorgsector krijgt ook een rang, want het is de sector die enorme kansen op werk biedt aan mensen. Niet nodig, die je nodig hebt om dokter om gelukkig te worden, mensen die werkzaam zijn in andere afdelingen, zoals verpleeg-en aanverwante diensten zijn blij om te helpen en te helpen hun patiënten. Mensen die werken in aanverwante diensten zoals hospitality management-en cateringdiensten ook genieten van hun werk. Cardiologen, fysiotherapeuten, radiologen verdienen een fatsoenlijk salaris en hun werk is ook bevredigend. De bereidheid waarmee mensen werken in deze sector en hun inspanningen om hun patiënten te herstellen zijn de twee dingen die verantwoordelijk is voor hun tevredenheid.

10. Juridische sector
Hogere aanduiding juridische banen te halen geluk, want recht doen aan een persoon hangt af van hun beslissingen. Ze hebben ook verdienen een losgeld bedrag, dat telt in de parameter van hun geluk. Mensen die werken als paralegal, ondergeschikten en assistenten zijn minder tevreden in vergelijking met hogere ambtenaren, die de rang van juridische sector in Forbes gelukkigste werkaanbieding verlaagt. Echter, ze ontlenen een groot deel van de tevredenheid van hun dagelijks werk, dat is uitdagend en divers. Het analyseren van verschillende zaken en de gevallen waarin rechtshulp is heel interessant en bezetters. Het aanbieden van juridische beoordeling en het helpen van hogere overheden bij het vereenvoudigen van hun taken is vrij vervullen.

Uit de verstrekte informatie, hebben we begrepen een belangrijk ding dat geld niet de enige ding dat brengt geluk. De aard van uw werk en uw houding ten opzichte van zijn twee belangrijke dingen die het quotiënt van uw geluk te bepalen.

Geneticus Salaris
Chemicus Salaris
Hoe kan ik een jobaanbieding weigeren
Hoogste Betalen blauwe boorden banen
Hoe om de plaatselijke werkgelegenheid, dat je vaardigheden match te vinden
Career Counseling
Actuaris Salaris
Seismoloog Salaris,
Nucleaire Apotheker Salaris
Overbrengen Hogescholen
Gouverneur Taken

Leave a Reply