Follow-Up Letter Na Interview

In de meeste gevallen, tegen het einde van een gesprek wordt ons verteld dat we iets voor de organisatie op een bepaalde datum te horen. Echter, de datum komt en gaat, maar er gebeurt niets. In dergelijke situaties, de beste manier om de organisatie te herinneren of om de status van hun besluitvormingsproces weten is om ze te sturen van een follow-up of dank u brief. Het verzenden van follow-up brieven na sollicitatiegesprek is een geweldige manier om waardering en dank aan de werkgever voor het gevoerde gesprek uit te drukken. Het belangrijkste doel van deze follow-up dank je brief na interview is om uw interesse herhalen in de positie en de organisatie. Daarnaast door het sturen van een interview follow-up brief kunt u de werkgever er ook aan herinneren over uw kwalificaties of prestaties die het beste geschikt is voor de job positie die u hebt aangevraagd. In het geval u vergeten te vertellen of iets te vragen tijdens het interview, dan kunt u dat doen in uw follow-up of dank je brief.

Een follow-up of bedankbrief kan zowel met de hand geschreven, op papier getypte of per e-mail verzonden. Voor een meer formele of professionele aanpak, kan men een hard copy van de follow-up brief te sturen, terwijl een meer persoonlijke touch toe te voegen, kan de hand geschreven brief een goede optie zijn. U kunt ook de brief te verzenden via e-mail als u uw hand van het contact met de persoon die je wilt bedanken, dat wil zeggen de werkgever de e-mail-ID.

Proef Follow-Up Letter Na Interview

Je naam:
Adres
Stad, staat, postcode
Telefoonnummer
E-mail

Datum

Naam
Titel
Organisatie
Adres
Stad, staat, postcode

Geachte dhr. / Mevr. Achternaam,

Dank u dat u mij de gelegenheid om te interviewen met (organisatie naam) op (datum). Ik heb genoten interviewen met u en angstig uit naar een deel van uw management team. Het gehele management trainee programma dat u gedefinieerd ziet er heel uitdagend en de moeite waard.

Gezien mijn kwalificaties en eerdere werkervaring op dit gebied, ik denk dat ik zou uw management trainee-programma en zou zeker voldoen aan uw verwachtingen. Ik heb een kopie bijgevoegd van mijn kwalificaties en een lijst van referenties die u hebt aangevraagd.

Samen met mijn enthousiasme voor het uitvoeren van goed, ik zou ook bijdragen aan de technische en analytische vaardigheden die nodig zijn om het werk gedaan in de meest productieve en rendabele manier. Ik verheug me van u te horen zodra de definitieve beslissing over deze positie wordt gemaakt. Gelieve te voelen vrij om me te contacteren voor noodzakelijke informatie over de referentie-adres hierboven in de brief.

Nogmaals bedankt voor sparen uw kostbare tijd van uw drukke schema.

Met beleefde groeten,
Handtekening
(Getypte naam)

De richtlijnen gegeven in het artikel voor het schrijven van een follow-up brief na interview zal helpen bij het maken van de meest geschikte interview follow-up of dank je brief. U kunt ook uw input om het meer gepersonaliseerd. Het is echter essentieel dat u de organisatie de tijd te geven en niet haasten om de brief te sturen als uw enthousiasme kan je er ook wanhopig op zoek naar de baan die je kunt beïnvloeden op een negatieve manier. Ik hoop dat de bovengenoemde informatie over het schrijven van een follow-up brief blijkt nuttig voor u allen. All the best!

Online Jobs voor 15-jarigen
Goede Interview Tips
Presentatie Ideeën voor Interviews
Hoe kan ik een Apotheker Word
Job Interview Jitters
Vacatures werken met kinderen met autisme
Vacatures in Investment Banking
Hoge Salaris Jobs
Voordelen van een leraar
Gastro-enteroloog Salaris
Hoe maak je een computer technicus te worden

Leave a Reply