Federale Employee Benefits

Als een medewerker van de federale overheid betekent een uitstekende beloningspakket samen met een aantal federale employee benefits die zich uitstrekt tot werknemers en hun familie. Er zijn voordelen voor de gezondheid, verzekeringsprogramma’s, spaarplan, sociale uitkeringen, en een heleboel andere voordelen. Op de top van dat er een groepsverzekering programma’s, naast kortingen die kunnen worden, verduidelijkt. Deze programma’s zijn niet alleen voor de individuele werknemer, maar ook voor de familie en ze zorgen voor de gezondheidszorg nodig heeft, lang nadat het individu heeft teruggetrokken uit de dienst. Er is een breed scala aan voordelen die u kunt kiezen als u een overheid baan en een aantal van hen zijn vermeld in de volgende paragrafen.

Federale Employee Benefits Groep

Medewerkers van de federale overheid kan ervoor kiezen om een ​​deel van de federale groep Werknemers Life Insurance programma, dat het leven verzekering van de werknemers voorziet zijn. De regeling werd voor het eerst geïntroduceerd in 1954 en wordt beschouwd als een van de grootste groep verzekeringsprogramma’s van de wereld zoals hij omvat niet alleen de individuele werknemer, maar ook zijn familieleden. Alle federale overheid medewerkers worden automatisch onder deze programma en van de aftrek voor deze verzekering zou worden gemaakt aan de bron, tenzij natuurlijk als u ervoor kiest om de dekking te beëindigen. Er zijn verschillende andere optionele verzekeringen, die u kunt kiezen.

Federale Employee Health Benefits

Er zou een open seizoen meestal in de maand november en december, waarin je kunt inschrijven en kies visie, tandheelkundige en ziekteverzekering (die valt onder federale Employee Health Benefits Program) voor het jaar en ga door de beschikbare opties. Het is noodzakelijk om een ​​kijkje nemen op de beschikbare opties en het aanbod als de overheid employee benefits kan veranderen. Dus een beoordeling zou geven u een idee van het soort dekking die u het beste uitkomt. Bovendien, door te kiezen voor nieuwe opties, kunt u een hoop geld besparen aan belastingen. Als je niet inschrijven, zal je nog steeds worden gedekt, maar dan kunt u niet in aanmerking voor nieuwe voordelen die kunnen worden aangeboden.

Federale Employee Benefits Program

De federale overheid heeft vastgesteld de Federal Employees Retirement System, waarin de federale medewerkers die met pensioen zijn gegaan zijn gedekt. Er zijn drie bronnen voor dit type pensioenplan – Thrift Savings Plan, Sociale Zekerheid Plan en Basic Benefit Plan. Als u kiest voor deze regeling, bent u verplicht om een ​​bepaald bedrag, dat wordt van je salaris ingehouden in de richting van Basic Benefit Plan en Social Security Plan te betalen. Het is niet dat alleen u betalingen te doen, ook de afdeling waar u werkt een deel naar deze regeling betaalt. Na uw pensionering, is de gecumuleerde geld gebruikt om te betalen u bepaalde bedrag per maand voor de rest van je leven.

Anders dan alle pensioen-, verzekerings-en zorgtoeslag, zijn er bladeren die u kunt gebruik maken van. Volgens het beleid van de federale overheid, kunt u gebruik maken van 13, 20 of 26 dagen vakantie vertrekt elk jaar, die afhankelijk is van het aantal jaren dat je hebt gewerkt. Bovendien kunt u gebruik maken van betaalde vakantie nummering 10, naast 13 ziekteverzuim per jaar. Bovendien bent u ook recht op Recruitment Bonus, Employee Assistance Programs, Relocation Bonus, Retentie Vergoedingen, Student Loan Terugbetaling, Employee Development, Long Term Care Insurance Programma’s, enz.

Federale Employee Benefits voor Dental Care

De tandheelkundige voordelen die een medewerker van de federale overheid kunnen gebruik maken van een van beide inclusief andere voordelen die onder federale Employee Health Benefits Program of individueel. Deze regeling is niet alleen beschikbaar voor de huidige medewerkers, maar ook gepensioneerden. Deze regeling kan worden, verduidelijkt in groepen, en als zodanig de premie relatief lager. U moet zich inschrijven voor deze regeling bij de open season plaatsvindt. Het beste deel van deze regeling is dat het niet alleen de werknemers die gebruik maken van deze regeling, de begunstigden en familieleden komen ook in aanmerking.

Federale Employee Benefits en kortingen

Anders dan de voordelen hierboven vermeld, kunnen medewerkers van de federale overheid gebruik maken van de overheid werknemer kortingen zoals huisvesting en andere diensten tegen een lagere prijs. Bovendien zijn er verschillende bedrijven of telecom-, computer-of autoverhuur, die diensten aan te bieden tegen een gereduceerd tarief. Bovendien, als je denkt aan een vakantie, kunt u gebruik maken van de kortingen die door de federale overheid. Echter, deze kortingen variëren volgens de positie die u vast te houden.

Dus, zijn er verschillende federale employee benefits die u kunt gebruik maken van. De voordelen bovengenoemde is niet het hele scala aan hulpmiddelen die beschikbaar zijn, zijn er veel meer. Je moet contact opnemen met uw respectieve afdelingen en kan je door het personeel afdeling en zie het hele scala van het welzijn beschikbare meet.

Hoe kan ik een basisschool leraar te worden
Stress-free Jobs die goed betalen
Online Jobs voor studenten
Top werk in vraag
Wat doet een netwerkbeheerder doen?
Universitair docent Salaris
Preschool Teacher Eisen
Competency Based Interviews
Online Jobs voor 14-jarigen
Trauma Chirurg Salaris
Carrière Werken met baby’s

Leave a Reply