Federal Air Marshal Salaris

President Kennedy introduceerde het Air Marshal Programma in het jaar 1963, te strak zekerheid te stellen voor de vluchten. Het jaar 1969 waargenomen een plotselinge toename in de lucht piraterij, die het aantal goed opgeleide federale officieren versterkt. Vandaag de dag, als gevolg van de toenemende bedreigingen, aanvallen en vooral na de 9/11 aanslagen, is er een groeiende vraag naar goed opgeleide federale officieren.

Omdat het een federale Air Marshal is geen gemakkelijke taak en het gaat enorm risico. Het leven is meer onzeker voor deze officieren, omdat ze zelfs worden opgeleid om zichzelf op te offeren om de burgers van de naties te beschermen in een bepaalde situatie. Deze functionarissen worden ingezet op de hoge risico vluchten van de Verenigde Staten, met een missie om de passagiers te redden van het gevaar. Federal Marshals gaan door intensieve training om de juistheid ervan te ontwikkelen in het gebruik van het pistool en zelfs sporen en te vernietigen de aanvallers. In de tijd van een vijandige aanvallen, deze officieren hebben om het maximale gebruik van hun opleiding technieken te maken, moet in staat zijn om het gedrag van de terroristen te herkennen en efficiënt gebruik van de wapens.

De federale air marshals werken met wetshandhavingsinstanties, die hen in staat stelt om te gebruiken en begrijpen van hun potentieel. Ze kunnen ook met andere veiligheidsdiensten en tijdens nationale evenementen, als burgers lopen een groter risico bij dergelijke gelegenheden. Verdere mogelijkheden voor een federale Air Marshal is, ze kunnen werken met National Targeting Center, Nationale Terrorismebestrijding en zelfs Joint Terrorism FBI Task Forces.

Er is een intensief trainingsprogramma dat is verdeeld in twee fasen. De Law Enforcement Training Center van Mexico, voert een 7 weekse cursus van de rechtshandhaving. De kandidaten onder deze training wordt geleerd staatsrecht, gedragsobservatie, verdedigingstechnieken, fysieke fitheid en medische hulp. De tweede fase moet de kandidaten om deze opleiding zetten in actie als ze worden geïntroduceerd veld projecten. Tweede fase meesters hun vaardigheid van schietvaardigheid, wat essentieel is in de loop van hun echte missies. Kennis in actie helpt hen het analyseren van de reële situaties en helpen ze ook bekwaam handelen. Zodra de stagiair blijkt uit de intensieve training die hij / zij vervolgens benoemd tot verschillende wetshandhavingsinstanties om de echte missies geconfronteerd.

In aanmerking te komen en Job Description
Met de toenemende risico’s en bedreigingen op de vluchten, de vraag naar de federale air marshals is ook op de stijging. In het geval dat uw interesse ligt bij het opsporen van verdachte activiteiten en het veiligstellen van het leven van de burgers van uw land, die een federale Air Marshal Officer is het juiste beroep voor je. Het enige wat men moet hebben, is een middelbare school diploma met specialisatie en het veiligstellen van hogere cijfers in vakken als staatsrecht, strafrecht en rechtvaardigheid. Het belang van het leren van deze onderwerpen zal u helpen om vertrouwd te raken met de wet en ook de training eenvoudig. Hieronder worden de andere criteria voor in aanmerking te komen voor de functie van een federale Air Marshal.

De kandidaat solliciteren moet een burger van Amerika.
Moet onder de leeftijd van 40 jaar.
Kleur visie moet duidelijk zijn en moet fysiek fit.

Omdat het een Air Marshal is geen gemakkelijke taak. Ze moeten aandachtig en de hele tijd alert tijdens hun diensttijd. Hun belangrijkste doelstelling om de vijandige handelingen te detecteren en verwijder ze zonder schade aan de passagiers in het vliegtuig. Ze moeten mogelijk gebruik maken van hun communicatie technieken en goed mengen met de passagiers. Een dergelijke techniek kan hen helpen detecteren eventuele vormen van bedreigingen. De Federal Air Marshals moeten hun plicht bij te wonen op elk moment van de dag. Het is een baan met een hoog risico en uitdaging inhoudt.

Salaris
Geld en uitdaging zijn de twee factoren die de jeugd te trekken vandaag om te kiezen voor dit beroep. In het algemeen, salaris is afhankelijk van de ervaring en het niveau van het onderwijs. Het is echter ook belangrijk om te onthouden, hoe hoger de opleiding en ervaring, hoe hoger de beloning. Per TSA literatuur, zal een nieuwkomer federale Air Marshal ongeveer verdienen een jaarlijks inkomen van $ 48.000. In het geval dat de Air Marshal is hoger opgeleid en ervaren, hij / zij is waarschijnlijk een pay van $ 70.000 tot 90.000 dollar te verdienen. Omdat de air marshals hebben de neiging om vooruitgang te boeken in hun vakgebied en hogere rangen van de loonschaal te verhogen bereiken.

Dus, als u op zoek bent naar een meer ambitieuze en bekwame beroep, voel je vrij om te proberen voor de functie van federale Air Marshal. Ook een goede ervaring en kennis zal leiden tot een stijging van het salaris, waardoor je plezier in je werk nog meer.

Hoe maak je een 911 Operator Word
Opdrachten die betalen meer dan 100K
Lange termijn carrière doelen
Laterale Career Move
Lijst van anders zijn Carrière
Jobs Werken met gehandicapte kinderen
De recreatieve Therapeut Job Description
Reden voor Leaving Huidige vacatures
Online Writing Jobs
Gemakkelijkste Hogescholen te krijgen in
Teacher’s Assistant Salaris

Leave a Reply