Farmacoloog Salaris

Een farmacoloog is iemand die bepaalt wat drugs en medicijnen zijn ideaal voor wat medische aandoening, en dit wordt bereikt door het uitvoeren van diepgaand onderzoek en talloze tests. Kortom, ze zijn niets anders dan onderzoekers, wiens taak is het vinden van de genezing van ziekten.

Onnodig te zeggen voor een baan deze geavanceerde het individu zal een overvloed aan geavanceerde graden in de medische sector nodig hebben. Dit is geen medische baan die iedereen zomaar kan uitvoeren, en de individuele echt nodig te beschikken over een sterke drang om iets als dit te streven. De vraag naar farmacologen is zeer hoog, en de kansen op werk zijn groot simpelweg omdat van deze elite aard van de job.

Job omschrijving

De primaire taak van een farmacoloog is het ontdekken van nieuwe medicijnen en behandelingen voor verschillende ziekten. Dit wordt gedaan door het uitvoeren van proeven en experimenten over verschillende onderwerpen. Het grote belang en risico betrokken bij het werk is wat biedt immense waarde aan deze professionals. Daarnaast hebben ze ook de effecten van geneesmiddelen en medicaties op mensen te bepalen. Professionals die dit doen staan ​​bekend als klinische farmacologen. Hier zijn een aantal algemene taken uitgevoerd door hen.

Bepalen hoe een geneesmiddel wordt geabsorbeerd door het lichaam.
Bepalen hoe de geneesmiddel wordt geabsorbeerd, gemetaboliseerd en vervolgens vrijgegeven door het lichaam.
Werken met zeer geavanceerde laboratoriumapparatuur, en maak gebruik van verschillende chemische processen.
Bepaal de effecten van sommige geneesmiddelen door het testen van hen op dieren. Dit is nauw verwant aan dierproeven.
Ook het uitvoeren van data-entry, het maken van rapporten, data-analyse, onderhoud van apparatuur, apparatuur reparatie en onderzoek ten behoeve van het creëren van de geneesmiddelen.

Al deze taken lijken eenvoudig op het eerste gezicht, maar er zijn vele subtiliteiten en complicaties die gepaard. Dit is wat leidt tot een stijging van het niveau van hun salaris.

Educatieve Vereisten

De minimale vereiste voor deze baan is een Bachelor’s degree in de farmacologie, biologie of fysiologie. De meeste werkgevers echter ook vragen om een ​​Master’s degree in hetzelfde, maar dit is iets dat is volledig afhankelijk van hun behoeften en voorkeuren. De beste kandidaten zijn echter degenen die een doctoraat (PhD) in de farmacologie. Samen met dit, ervaring met geavanceerde laboratoriumapparatuur is ook nodig, en dus is een grote en diepgaande kennis van diverse chemicaliën en drugs. Wat maakt hun salaris zo hoog in aanvulling op deze eisen zijn dingen zoals specimeninzameling vaardigheden, schrijfvaardigheid, communicatieve vaardigheden, het testen van vaardigheden, chirurgische vaardigheden en dier balvaardigheid. Als je eenmaal weet dat de voorwaarden voor apotheek school, u kunt tevens van toepassing op school van de lijst van de top 10 farmaceutische scholen in Amerika om je carrièrekansen te verbreden.

Salaris

Nu om terug naar het punt, hun gemiddelde salaris is rond de $ 70.000 – 120.000 dollar per jaar. Dit is een vrij lucratief bedrag, en de waarheid is dat dit een zeer elite carrière. Mannen vormen ongeveer een kwart van hen rond de wereld, en hoe meer ervaring men heeft, des te hoger salaris kan bevelen. De meest populaire sectoren waar men kan deze baan te krijgen zijn farmaceutisch onderzoek bedrijven, onderwijsinstellingen hogescholen of universiteiten, farmaceutische bedrijven of apotheek management systemen bedrijven. De drie meest populaire steden voor het nastreven van deze carrière keuze zijn Boston, Chicago en New York, en dit zijn ook de steden waar je kunt het meeste geld op dit gebied.

Deze cijfers mogen niet het enige wat af te leiden je naar deze carrière. Deze professionals hebben om lange bedragen van de tijd het uitvoeren van tests in het laboratorium door te brengen, dus dit is iets dat je nodig hebt om te genieten. Alleen een persoon die echt gepassioneerd over onderzoek gaat door met dit bijzondere beroep.

Best Medical Carrière
Entry-Level Oil Rig Jobs
Art Carrière
Farmacoloog Salaris
Airport Security Jobs
Hoe maak je een prive-detective Word
Het gemiddelde inkomen in de VS
Werkgever Interview Questions
Software Engineer Salaris
Aptitude Tests
Court Reporter Salaris

Leave a Reply