Exit Interview Questions

In de zakelijke wereld, zijn er vele soorten van interviews die men kan worden geconfronteerd. Normaal gesproken zijn er technische interviews, persoonlijke interviews, HR interviews, promotie interviews, exit-interviews, en ga zo maar door. Om uw carrière te maken in het bedrijfsleven, moet u een basiskennis over deze gemeenschappelijke interviews hebben. Net als een sollicitatiegesprek, terwijl deelname aan een organisatie, moet u ook om te komen over een exit-interview bij het verlaten van uw baan voor een carrière te veranderen.

Wat is een Exit Interview?

Zoals de naam al portretteert, een exit interview is er een die wordt uitgevoerd wanneer de werknemer verlaat de baan voor welke reden dan ook. Het belangrijkste doel van dit interview is om feedback te krijgen van de werknemer met betrekking tot werkervaring, werksfeer, en alles wat gedaan kan worden om beter te behouden de huidige werknemers. Een exit interview kan worden uitgevoerd van aangezicht tot aangezicht, aan de telefoon, of gewoon met behulp van pen en papier vormen. Dit interview is niet uitgevoerd door iemand van het topmanagement, maar het middenkader, zoals de HR-of admin executive. Dit is om ervoor te zorgen dat de werknemer ware feedback geeft en duidelijk communiceert. Als je toch gaat om de baan te verlaten, kunt u eerlijk antwoord op alle vragen die zijn gegooid op je af.

Gemeenschappelijke Exit Interview Questions

Kunt u mij uitleggen wat er werkelijk maakte je de beslissing van het verlaten van het bedrijf?
Welke andere redenen waarom uw carrière doel getroffen bijdragen aan uw beslissing?
Wat denk je dat we moeten doen om te voorkomen dat het verlaten van deze carrière kans?
Afgezien van de reden voor ontslag, bent u tevreden met de carrière die je hebt met ons gehad tot nu toe?
Wat vind je van het beleid van het bedrijf in alle aspecten?
Wat alle suggesties geef je aan voor het beheer en de administratie om een ​​dergelijke soort problemen in de toekomst te beletten?
Op welke manier u denkt dat het bedrijf moet in staat hebben gesteld om je capaciteiten en vaardigheden te gebruiken om de volle?
Kunt u een oordeel over de communicatie in het bedrijf?
Heeft u aanbevelingen voor aspecten zoals werktijden, ploegen, pauzes, arbeidsomstandigheden, voorzieningen, werknemer stimuleringsregelingen, en employee benefits?
Bent u van mening baan stress en werkdruk om een ​​probleem in het bedrijf of uw praktijk?
Op elk punt in je carrière bij ons, kom je aan de overkant van incidenten bezig met enige vorm van discriminatie of pesterijen op het werk?
Zul je denken over het nemen van het ontslag terug als we proberen om dingen beter te maken?
In het geval dat u een kans om te werken in andere praktijken van de organisatie te krijgen, zult u blij zijn dit te doen?
Was je tevreden over de manier waarop het management begeleid en besluiten genomen?
Wil je raden het werken met dit bedrijf voor een van je vrienden?
Kunt u raden iemand die een goede vervanger voor uw positie te zijn?
Zou u geïnteresseerd zijn in het werken met dit bedrijf ergens in de nabije toekomst?
Wat heb je het meest of minst graag over onze organisatie?
Heb je nog andere dingen die je zou willen zeggen die gunstig kan zijn voor ons?

Of het nu de HR-partner of de vertrekkende werknemer, is het altijd nuttig om te weten over exit interview vragen en antwoorden. Een van de eerste en meest voorkomende vragen voor stagiaires is hoe hun ervaring was tijdens de stage. Je moet er rekening mee dat exit-interviews ook kan worden geweigerd als u niet wenst deel te nemen. Een van de belangrijkste tips over het omgaan met een exit-interview is om duidelijk te zijn over je antwoorden op een professionele manier, maar zorg ervoor dat je niet de schuld of misbruik maken van de onderneming.

Nucleaire Apotheker Salaris
Leraar Interview Questions
Jobs die goed betalen
Court Reporter Salaris
Top betaalde banen en Carrière
Zes Figuur Vacatures Zonder Degree
Lijst van anders zijn Carrière en werkgelegenheid
Wat doet een netwerkbeheerder doen?
Internet van huis zonder Investment
CIO Job Description
Goede Carrière to Get Into

Leave a Reply