Executive Officer Taken en verantwoordelijkheden

Een chief executive officer is de bovenste positie houder in elke organisatie, of het nu prive of publiek. Als het een particuliere organisatie, hij rapporteert aan de raad van bestuur en als het een publieke organisatie, treedt hij op als een vertegenwoordiger van het bedrijf in de voorkant van de aandeelhouders. De taken en verantwoordelijkheden vooral draaien rond leiderschap en management, top end besluitvorming, het formuleren van het algemene beleid en de procedures volgens welke de organisatie zal worden uitgevoerd en uiteindelijk erop toe te zien dat de organisatorische doelen als bedacht door de raad van bestuur tot slot wordt voldaan . Hieronder vindt u een inzicht over de functie-omschrijving.

Executive Officer: Taken en verantwoordelijkheden

Als het belangrijkste doel van elke organisatie is om geld te verdienen winst, de executive officer moet leiden en de verschillende afdelingen te beheren op een zodanige wijze dat dit doel wordt bereikt. Hiervoor heeft hij formuleert een aantal beleidslijnen en procedures, zodat de verschillende afdelingen in het bedrijf, zoals marketing en human resources, kan functioneren in de best mogelijke manier. Hij ontmoet met de afdelingshoofden op een dagelijkse of wekelijkse basis, om te controleren op de werking van de afdelingen en om te zien dat ze hun individuele departementale doelen ontmoeten in de tijd. In het algemeen, in de meeste organisaties, de chief financial officer en de chief operating officer verslag aan de chief executive officer.

Ter verhoging van de inkomsten van de organisatie, is het zeer belangrijk dat het bedrijf een goede reputatie in de markt heeft, onder haar klanten, schuldeisers, aandeelhouders etc. Om het bedrijfsleven, een chief executive officer regelt bijeenkomsten en uitstapjes met het bedrijf de belangrijkste klanten uit tijd tot tijd. Een andere taak is om openbare optredens te maken ten behoeve van het bedrijf in het bedrijfsleven en de industrie voldoet, persconferenties, tijdens aandeelhouders ontmoet, enz. Hij is het gezicht van het bedrijf, heeft hij te vertrekken een positieve invloed hoewel zijn publieke optredens en passende zakelijke communicatie, zodat het bedrijf krijgt meer business.

Een chief executive officer van de baan is erg stressvol als hij verantwoordelijk is voor het algehele succes van de organisatie. Hij moet heel goed zijn op de besluitvorming en moet een duidelijk idee van welke taken om zich te doen en welke te delegeren aan anderen. Een chief executive kan soms in een constante strijd om zowel de aandeelhouders van de onderneming en zijn leidinggevenden tegelijkertijd tevreden. Ja, dan moet hij de mentale kracht om dergelijke situaties om te gaan en een aantal echt goede probleemoplossende vaardigheden.

Naast het feit dat goed in de besluitvorming en het bezit van de mens managementvaardigheden, moet hij geneigd bij de planning en uitvoering ook. De verschillende beleidsmaatregelen en procedures geformuleerd, moeten voortdurend worden bewaakt van tijd tot tijd om te zien dat ze nog steeds effectief zijn in de steeds veranderende business scenario. En als ze achterhaald zijn, is het de directeur die wel de hele planning weer en komen met moderne beleid en de procedures.

Diploma’s

Executive officers moeten beschikken over een management diploma van een gerenommeerde business school of moet een doctoraat in een soortgelijke veld hebben. Hoewel, dit is geen vaste regel als jaren van ervaring in de industrie kan soms make-up voor het gebrek aan kwalificaties. Hij moet beschikken over leiderschap, management, inter-persoonlijke en communicatieve vaardigheden. Hij moet goed in de besluitvorming en moet zeer gepassioneerd en toegewijd in de richting van zijn werk. Een executive officer, in een dag, interageert met griffie van het bedrijf aan de raad van bestuur aan de chief financial officer, dus hij moet de gewenste communicatieve vaardigheden om allerlei mensen te behandelen. Zijn wiskundige vaardigheden moeten ook goed zijn, want hij moet een regelmatige tabblad te houden op het bedrijf dat bedrijf genereert.

Op een gemiddelde, het salaris van een directeur in Amerika is ongeveer 647.777 dollar. Het hangt af van de jarenlange ervaring van een persoon heeft en het hangt af van de grootte van het bedrijf als goed. Hoewel, is de Verenigde Staten gaan door recessie, nog steeds volgens het Bureau of Labor Statistics, de behoefte aan het inhuren van chief executive officers aanzienlijk zal toenemen in de komende tien jaar.

Hoe maak je een Diplomat Word
Real Online Jobs
Top Career Choices
Stabiele werk in een slechte economie
Banen van de toekomst die niet bestaan ​​vandaag
School Teacher Salaris
Job Interview Jitters
Hydroloog Salaris
High Betalen Stress Free Jobs
Behavioral Interviews
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren

Leave a Reply