Executive Director Job Description

Elke organisatie heeft duidelijke doelen en doelstellingen, en meerdere mensen samenwerken en elkaar aanvullen om die doelen te bereiken. Plannen, organiseren, beheren, controleren en ondersteunen zijn de sleutels voor de organisatorische groei en ontwikkeling. Op afdelingsniveau, worden deze taken uitgevoerd door de toezichthoudende niveau mensen en de junior management. Maar wie is de persoon het verzorgen van de algehele planning en beheer op organisatorisch niveau? Nou, hij is de directeur van de organisatie! Een bestuurder is ook bekend als de chief executive officer van een organisatie, of de gedelegeerd bestuurder, die eruit ziet na het beheer van de administratie, productie, marketing, operationele, kwaliteit, en veel van dergelijke aspecten die de zakelijke structuur van de organisatie vormen.

Plannen en beheren van werken in overleg met de raad van bestuur is de kerntaak van de uitvoerende bestuurder. Het is langs deze lijnen die de directeur alle andere taken en verantwoordelijkheden uitvoert. We zullen nu overgaan tot een goed idee van de directeur functieomschrijving te krijgen.

Job Description van een uitvoerend directeur

De uitvoerend directeur is de rol van een belangrijke. Hij is een van de belangrijkste leden van een organisatie, en elke beslissing van de directeur heeft een grote invloed op de totale bedrijfsvoering van de organisatie. De volgende zijn de taken van een uitvoerend bestuurder.

Kosteneffectieve werking, maximale productiviteit en maximale winst zijn de belangrijkste punten van zorg van een directeur.
De eerste taak van een uitvoerend bestuurder is het formuleren van strategieën en ontwikkelingsplannen voor het welzijn van de organisatie.
Hij moet coördineren met de raad van bestuur, vice-president, vice-president, enz., voor de ontwikkeling en implementatie van dergelijke programma’s.
Te leiden van de hele organisatie is de belangrijkste verantwoordelijkheid van de directeur. Als een leider, hij moet zich richten op alle essentiële functies van de organisatie.
Hij moet ervoor zorgen dat de ontwikkelingsprogramma’s zijn ontworpen in een manier om de organisatorische doelen en doelstellingen te voldoen.
Een bestuurder moet kijken na het algemene beheer van de human resource afdeling, kwaliteit en operationele afdeling.
Hij moet werken aan het beheer opvolgingsplanning van de organisatie, om ervoor te zorgen dat een capabel management is op zijn plaats om al het werk efficiënt af te handelen.
Hij moet ook verschillende officiële en hogere management en vertrouwelijke documenten te behouden en te produceren wanneer dat nodig is om de raad van bestuur.
De uitvoerend directeur dient te worden geïnformeerd en alles onder controle heeft in de organisatie zijn, van activa, budget, planning, winst / verlies, financiën, opleiding, technologische vooruitgang, enz.
Hij zal moeten stoel alle top-level meetings en rapporteren aan de voorzitter van de raad van bestuur.
Laatste maar niet de minste, die hij nodig heeft voor een uitstekende leiderschapskwaliteiten bezitten en een goed voorbeeld te stellen aan het personeel van de hele organisatie.

Executive Director Salaris

Na het krijgen van een idee van de functieomschrijving van uitvoerende bestuurders, laten we nu eens kijken naar hun salaris. De uitvoerende bestuurders werken onder grote druk, omdat elke beslissing genomen door hen maakt nogal wat uit voor de hele onderneming en haar stakeholders. Omdat we van de top management niveau, uitvoerende bestuurders verdienen een mooie salaris. Degenen met minder dan 1 jaar ervaring verdienen rond de $ 50.000 – $ 70.000, terwijl die met ongeveer 1 – 5 jaar ervaring verdient ongeveer $ 65.000 – $ 75.000. Uitvoerende bestuurders met 5 – 10 jaar ervaring worden betaald in de range van $ 75.000 – $ 100.000, en degenen die hebben voor iets gewerkt tussen 10 – 20 jaar (of meer) op de planning en management niveau, verdienen ergens rond de $ 100.000 – $ 150.000. Dit zijn slechts bij benadering salarisschalen, de totale gemiddelde van de Verenigde Staten zijn rond de $ 120.000. De exacte salaris is afhankelijk van de ervaring, de grootte en het type van werkgever, de prestaties, en vooral de opleidingskwalificaties, die meestal een master’s degree in business administration en management.

Hoewel uitvoerende bestuurders zijn niet direct betrokken bij de operationele en kwaliteit van het werk, hebben zij een grote invloed op het werk en het functioneren van deze afdelingen. Dit is omdat, het beheer, het opstellen van ontwikkelings-plannen, en de algehele organisatorische controle is in hun handen. Er zijn enorme carrière op dit gebied, zoals elke organisatie nodig heeft logische denkers, verstandig planners en efficiënte managers om hen te stuwen tot grotere hoogten. Echter, als een uitvoerend bestuurder, moet je gekwalificeerd en capabel genoeg om grote verantwoordelijkheden, die nooit een gemakkelijke zaak te behandelen.

Hostess Job Description
Wat moet ik Major In
Follow-up Call Na Interview
Paleontoloog Salaris
Slechtste betaalde banen
Kindergarten Teacher Salaris
Electronic Technician Salaris
Best Jobs Zonder een College Degree
Hartchirurg Salaris
Loan Officer Marketing Plan
Midlife Career Change Ideeën

Leave a Reply